Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
ach jo Marki - nechtěla jsem stresovat Vanilku, ale ráno jsem to nevydržela a zkusila testík… a byl tam dušííík //
Hani buď v klídečku - my měli jen 9 spermijek, já mám vysoký prolaktin (téměř dvojnásobně), k tomu nízké AMH a doktůrci to krásně zvládli. Ale teda v našem případě patří větší poklona laborantkám a embryoložce
Marki a na které diskusi jsi na to přišla??? Měla jsem zato, že jsem to řekla jen holkám v uzavřené diskusi…
Ne že bych vám to nechtěla říct, ale nechtěla jsem zároveň stresovat Janičku
proto jsem mlčela a nekřičela to do světa
Simi!!!!!! Panebože, to je úžasná zpráva
![]()
Závidím, to je nádhera. Jak ti je? Řekla jsi to už Aldovi? Užívej si ten nááádhernej pocit ![]()
jj, řekla jsem to Aldovi - pozvala jsem ho na oběd - a v autíku jsme mu ukázala test - chvíli na něho čučel, pak se mě zeptal co to je a co tam má vidět. Prostě jak tam nemá dvě stejné lajny tak dušíka prostě nevidí…
Ale říkal že uvěří až bude mít mimiska v náručí
měla jsem v kabelce rok a půl starý test - 25 s expirací 3/2011 takže jsem tomu moc nevěřila… navíc to nebylo ani z ranní moči… jsem v noci byla dvakrát čůrat tak by to ani moc nešlo ![]()
ale je to divné - mám pořád žízeň, pořád chodím na záchod, chvilku mám hlad, chvilku jsem nafouklá, občas mě bolí bříško…
Simi, je to úžasný, že to vyšlo, ale musím říct, že o tobě jsem nepochybovala. Takový krásný embryjka, to by bylo, aby nebylo ![]()
Hlavně se opatruj. Myslíš, že na UTZ půjde toho 28 něco vidět? Budu napnutá, jestli se ti uchytili oba bobci ![]()
Jsem zvědavá, jak dopadne Danuška. A ta sympoška se neozvala, že? Škoda.
Já testnu asi ve středu, nebo ve čtvrtek. Chlap mi prý zítra koupí test. Hned jsem mu řekla, že Vám to vyšlo tak koukal jak péro ![]()
Jani pojistila jsi to tou plodící postelí tak já prostě vím že ti to vyšlo taky
holky prostě jsem se rozhodla že naší „várce“ se to prostě povedlo.
Se nedivím že čučel - já taky čučela - jsem test měla celé dopoledne na klávesnici položený a pořád jsem na něho koukala - jak úchyl
Brý ránko holky
![]()
Simi, no doufejme, že taky nezklamu statistiku plodící postele
Dneska mi Martin koupí test, takže to zítra ráno asi taky prubnu. Děj se vůle boží, ta nejistota je hrozná ![]()
Ale pořád se cítím nijak, fakt ani jeden příznak, vůbec nic. Bříško vůbec necítím, prsa mě nebolí, jsem z toho nervozní.
Sisi, hodně štěstí v dnešní poradně, dej vědět, jak jsi dopadla. Doufám, že začnete co nejdřív ![]()
já jsem úúúplně zapomněla na Makinu konzultaci - tfuj tfuj - ať to dobře dopadne
Jani neboj ![]()
Jsi zlato Simi
Snad to dobře dopadne. Mám vážné obavy, že na další IVF nemám ani nervy, ani prachy. Musela bych počkat, aspoň do léta, než se dám dohromady a než naškudlím. ![]()
Minule mě to dost vzalo a mám pocit, že teď to bude ještě horší. Fakt mám blbej pocit ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Špatné spermie pomalé a málo,ale od posledního ivf /2007/je to trochu lepší.Mě je 31 a po hor.profilu se našla štítná žláza a vysoký prolaktin.Tak mám prášky a snad se to srovná a nadváha což je asi nejhorší hlavně pro mě musím hubnout a už mě to nejde.