Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Papči v poho - a nebyla bych si tak jistá tím že to jsou dvojčta ![]()
Papči já jim to říkala, tedy na zprávu jsem napsala kolikátý den cyklu jsu a dr to nějak neřešila tak jsem se ptala co mám dělat, jak dlouho čekat na vyvolávačku(páč s tím nemám zkušenosti), tak říkala týden až 14 dnů a pak zajít na gyndu pro injekci. No nakonec se rozhodla, udělala ultrazvuk a pichla mi agolutin na vyvolání. A mrcha furt nikde ![]()
Holky chci se zeptat jak to je,další IVF až po třech menstruačních ciklech nebo už třetí menstruační ciklus se může začít? ![]()
Val těžko říct, někdo říká po 3, jiný říká že můžeš klidně hned…
Jakpak ti je? ![]()
Strsim píše:
Val těžko říct, někdo říká po 3, jiný říká že můžeš klidně hned…
Jakpak ti je?
Aha,tož tak já se zeptám v pondělí..
To nejhorší mě teprve čeká,pondělí bude nejhorší den..Začínám se s tím smiřovat,ale je to opravdu těžké.Pořád se ptám proč??Kdybych znala odpověď bylo by to snažší. ![]()
sisi-diky za info,taky se prihlasim o vcelku… ![]()
nechapu,co se tu deje??????nedeje?nejake zmatky?
Val co se děje?Dlouho si nepřispívala a já myslela že si těhu?Ale pak tady něco SImča napíše/nenapíše a my nevíme co se děje?
Proč bude tvůj nejhorší den?Tak co se sakryš děje???
Val také jsu teď teda zmatená
Jinak já když byla na kontrolu hcg tak sestřička říkala, že musí být měsíc pauza, doktor řekl, že kvůli tomu, že budou vánoce tak začnem v lednu a tento týden mi doktorka řekla, že začnem leden únor, aby byla aspoň 3 měsíce pauza. Toš nevim teda, vyber si no, ale poslůchám a neodmlůvám. Když už jsu v práci tak mě je celkem jedno jestli měsíc sem nebo tam.
Jinak dnes se konečně dostavila MS
Katy ahoooj,
taky to tu nechapu,napise se cast neceho a cem vi jen nekdo a my si to mame domyslet asi… ![]()
Maki takže můžu gratulovat?
Oni prý budou v prosinci ještě navíc předělávat sál
Simi jj vím, že chystali rekonstrukci-když jsem byla na ET tak tam měli plánovače.
jééé holky já vám budu v únoru fandit a držet všechny
co mám aby to dobře dopadlo
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.