FN Olomouc

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Janiecka
25.11.11 21:01

Strsim já taky doufám a pořád věřím, že se to tentokrát povedlo :kytka:

• Citovat
  • Upravit
16732
25.11.11 21:06

Jani držím pěsti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janiecka
25.11.11 21:39

Děkuji moc Sisi. A taky jsem si teď v koupelně všimla, že mám modré žilky na prsu(jen ne jednom), ale nikdy jsem si toho nevšimla, no nějak tomu začínám věřit tak snad jo

• Citovat
  • Upravit
220
26.11.11 09:09

Ahoj holky, tak dnes ráno už jsem začala špinit, takže je to jasný, 3. IVF opět nevyšlo. Pořád jsem ještě doufala :,(
Nejhorší je, že mám pocit, že je to konečná. Minimálka nemá smysl, na adopci se necítím. Jsem zvědavá, co mi v pondělí navrhnou. Měl by tam být docent, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
26.11.11 09:09

Janiecko :mavam:
Hodně štěstí, držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janiecka
26.11.11 09:12

Děkuji Vanilko, dneska jsem netestila, ale zítra ráno testnu, bude to 9 dní od IUI a jelikož jsem neměla pregnyl tak tam může být jen mimi. Kdyby se přeci jen ukázali //, bylo by to super

• Citovat
  • Upravit
220
26.11.11 09:16

Tak na zítřek držím palce o to pevněji :kytka: Písni, jak jsi dopadla. Chtělo by tady trošku nakopnout, ať je těch těhulek víc. :D
Simi, jak je? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
26.11.11 09:44

Janičko to mě moc mrzí :hug: ale třeba to konečná není - navíc si myslím že by pro tebe cesta minimálky nemusela být špatná. Ale uvidíš co navrhne docent - taky si myslím že by tam měl být on.
Já nic - já opět vařím - dnes teda jen hrachovku a tvarohový (hrkací) koláč. tchyně vařila segedín tak mám ušetřenou práci. Bříško mě pořád bolí, BT jde nahoru tak snad dobré. Ale trošku mi to kazí tvůj bílý testík… jsem doufala že nám to vyjde oběma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
26.11.11 09:44

Jani a co to kafíčko v pondělí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janiecka
26.11.11 10:11

Dám určitě vědět, hned ráno, a doufám, že to bude, že se mi ukázali //! Já jdu k docentovi až 12. Kdybych náhodou měla to štěstí a vyšlo to měla bych tam zavolat?? A vzali by mě dřív?? Nebo jak to je s tím? Zatím se mi to doposut nepovedlo tak netuším jak to je!

• Citovat
  • Upravit
220
26.11.11 10:18

Simi, nedá se nic dělat. Je mi hrozně, ale bude líp, vím to. Hlavně ať docent něco vymyslí, lepší na něco čekat, než nemít před sebou nic. Začínám se s tím smiřovat. A moc děkuju za podporu, jsi strašně hodná :kytka:
Simi, jestli pojedu v pondělí sama, určitě na kafčo zajdem, těším se na pokec :D
Odpoledne po poradně se jdu domluvit do práce na směnách, holky, kdyby jste věděly, jak mě se do té práce nechce. Je tam teď šílenej chaos, změny, přesuny, sodoma gomora.
Jani, já myslím, že do poradny asi až toho 12. U toho IVF je to taky tak. Máme se Simčou kontrolu 28. i když Simča už ví, že je těhu, tak krev jí budou brát až toho 28. aby měli jistotu vyšší hladiny HCG. Každopádně na zítřek tfuj, tfuj, tfuj :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17327
26.11.11 10:38

Však uvidíš Jani - když nebudeš mít naladičku tak se nic neděje - beru si sebou noťas a maximálně se někde zašiju a budu na netu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janiecka
26.11.11 10:49

Tak Strsim je Simča?? jestli jo tak to blahopřeji k těhulkování :potlesk: . A tobě Vanilko to asi nevyšlo pokud to dobře chápu?? je mi to líto, ale určitě docent hned něco vymyslí a prý ta minimálka je super a i o něco levnější než IVF, ale nevím jinak jak to je. I tak ti přeju hodně štěstí a drž se a taky děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
17327
26.11.11 10:51

jj, já jsem Simona ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janiecka
26.11.11 11:11

Tak to ti grtuluji :potlesk:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.