Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Maki neva - trefila ses - zjistili mi to při genetice. Genetik řekl že to je v poho - že to má polovina národa. Ale to jsem netušila že by v tom mohl být problém.
no nic děvčátka jdu chrupat - zítra jedu na centrálu - na celý den - takže se ukážu až večer ![]()
Vanilko přeju dobré zprávičky zítra při kontrole ![]()
Ahoj holky,
promiňte,že vám sem zasahuji do diskuze. Vidím,že máte všechny zkušenosti s FN Olomouc a IVF. Já v současné době chodím do Fertimedu,ale chtěla bych odejít, nejsem tam spokojená. Tak přemýšlím o fakultce. Chtěla bych vás jen poprosit, jestli byste mi mohly říct na kolik vás tam vyšlo IVF. Díky moc.
Ahoj holky
![]()
Chelsea: Taky jsem přešla z Fertimedu do fakultky. A jsem za ten přechod opravdu ráda ![]()
Ve fakultce jsem platila 3500 PK, 3000 AH a 6000 ICSI. Toť vše.
Holky, KO mám až zítra. Doufám, že bude všechno vpořádku. Ani se mi nechce věřit, že by to tentokrát bylo bez komplikací a nervů ![]()
Vanilko promiň - jsem to nějak popletla - ani nevím proč… tak to se zítra uvidíme - tak se prosím přihlas… já jsem vždycky jak praštěná poránu…
právě jsem dorazila z Nymburka - jsem kožka a jdu rovnou chrupat
Holky, zdravím při večeru
![]()
Papčo
Super, zase ti to začne pěkně odsejpat ![]()
Kačko, ty jsi objednaná na hysteroskopii a laparku? Budu držet pěsti ![]()
Simi, ráda jsem tě poznala
Jste s manželem oba sympaťáci
Jdeš taky na KO v úterý?
Já mám nakonec jen 4 velké folikuly
Jelikož je to poslední pokus hrazený pojišťovnou, modlila jsem se, ať je jich co nejvíc, ať máme i mražáčky. No co se dá dělat. Ale paní doktorka říkala, že ty 4 jsou moc pekné a že to jde dobře, tak snad má pravdu a budou stačit.
Vanilko děkuji
Jdu tento měsíc hned po MS.My jsme objednaní s manžou na konzultaci do FN 23.11.Tak jsem zvědavá co nám k tomu řeknou.
Kačííí
![]()
Dlouho jsme se tu nepotkaly. A jak ti to vychází? Nejdřív laparo, nebo poradna? Snad budeš mít všechno v pořádku. Pokud ano, půjdeš do dalšího pokusu?
Ahojky
Vanilko já jsem tě taky ráda poznala - jdu v úterý na kontrolu a zřejmě ve čtvrtek na OPU - jak jsi dopadla ty? a neboj 4 budou určitě stačit.
já jsem z toho trochu paf - nějak se nemůžu dopočítat…
mám napsatné na jedné straně 3×13mm, 1×15mm
na druhé straně 1×14, 11×10mm 3×
tak kolik jich mám???? ![]()
Simi
kolik???
Vanilko,nejdříve laparka pak poradna.Přinejhoším tam pojede manža sám
.Jsem jen zvědavá proč se tehdy vajíčka neoplodnily? ![]()
no to nevím - právě proto to píšu - já si myslím že 4 na jedné a 4 na druhé, ale jestli to tak je to fakt netuším…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.