Formální svatba

Napsat příspěvek
Velikost písma:
539
18.2.14 15:13

Jo ten anonym jsem já :) sem to zapoměla zas zapnout. :(
ale jestly dáš pak vědet tak to bude super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
18.2.14 15:27

Někde jsem četla, že už jde uzavřít manželství i beze svědků a obřadu, prostě jen přijdeš na matriku, podepíšeš jim papíry a je hotovo.
Jinak, my jsme měli tajnou svatbu jen se svědky v parku a platili jsme tisíc korun za to, že byl obřad mimo úřad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.2.14 15:42

@Doris13 já byla termín domluvit před 14 dny a na svědcích a obřadu trvali. Došlo jen ke změně v tom, že tyhle naše požadavky nemusí procházet správním řízením.

• Citovat
  • Upravit
539
18.2.14 15:54

Taky sem to někde četla a unás na matrice mě bylo řečeno že se to tak dá udělat ale jen při stejném pohlaví. prej tak sem na to taky čuměla jak… že to je prý slavnost náká tak u toho musí být asi notář a něco říct..
ale díky tomu že u toho musí být notář a něco bude kecat tak mám asi smůlu!!! :,( no stejnak pak dejte vědět. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
26.2.14 19:35

Ahojte tak co uz to mate zasebou??? Nebo az prístí tyden???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.14 20:10

@lenaf. v pondělí :mrgreen:, to se pak i odtajním ;)

• Citovat
  • Upravit
539
26.2.14 21:03

Ok tak pak dej vedet! :-D at to dobre dopadne! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
26.2.14 21:05

Jo a nahodou nevís jestly delaj i v tydnu odpoledne??? Vim ze v nedeli ne a v sob.jen dopolko!! A uz se me tam jít nechce se zas ptat! :-( uz sem tam byla 2krat :-D a už me to prijde trapny!! :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.14 22:16

@lenaf. tak u nás to mohl být kterýkoliv den v jejich pracovní době. V úřední dny (po, st) neměli problém, kdyby to bylo mimo tyto dny, tak by se termín musel hlásit hodně dopředu. Původně jsme chtěli odpoledne a nebyl by problém. Nevím, jestli to tak ale funguje na všech úřadech…

• Citovat
  • Upravit
1166
26.2.14 22:25

@lenaf. Každý úřad to má jinak, u nás třeba oddávají i v sobotu odpoledne. Někde mají poplatek za svatbu o víkendu, jinde zase za obřed v týdnu. Tak napiš, kde by ses chtěla vdávat a třeba se někdo z toho města najde a poradí ti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
26.2.14 23:13

@lenaf.
My se brali ve čtvrtek, oddávají dle úředních hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
27.2.14 17:21

Jo tak uvydíme :-D se tam musím dojít objednat az neco vymyslíme :-D ale chlap nema furt cas! :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí