Fotky dětí na sociálních sítích

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
8.12.17 22:47
@Envie píše:
@J_Doe jj to jo.taky ten FB nemam uplne prazdnej. Ale uz jsem se setkala se zavisti z exoticke dovolene, pomluvy ze my si jezdime nekolikrat do roka atd. Tak jsem tam tyhle fotky prestala davat. Dam fotku s dortem, ze mala mela narozky. Dam fotku stromku na vanoce, jak rozbaluje darky. Ale proste zadny fotky, co by narusovaly nase soukromi nebo tak. @Svítící žárovka kdyz matersky centrum gverejnuje fotku myho ditete, tak mi to nevadi, skolka, skola atd. Zaky ne. Sama dam fotku jak pisu vyse. Ale mam pratele kteri sdili fakt fotky nahejch deti atd. To mi prijde sileny. :roll: navic prijmou zadost kazdyho kdo jim ji posle. Aby co nejvic lidi videlo, jak se maj bajecne :roll: njn, kazdej jsme jinej :mrgreen:

No jo, jenže tihle lidi jsou šáhlý. Ti by nechali běhat nahatý dítě u rybníka. Ale s tím nic neuděláš. A´t si člověk jede podle vlastního svědomí. Každej má tu míru někde jinde. Někomu přijde normální dát nahej pupek samodomo na fb, někomu to přijde na hlavu.
Jako asi zlatý pravidlo dávat na fb jen to co by mi nevadilo, že se bude šířit, omezit sdílecí práva a nebýt paranoidní, že zástup pedofilů čeká na každou mojí zveřejněnou fotku, aby se mi naboural do profilu a hned si jí stáhnul.

@Verunecka289 já jediný kdy jsem tenhle souhlas podepisovala, tak bylo v porodnici. mš a ani zš nic.

• Citovat
  • Upravit
21593
8.12.17 22:50

Holky, ale hlavne, to si tyto nastavajici matky fakt mysli, ze nekoho zajima, jak se jim zvetsuje bricho? To je jeich celemu okruhu pratel prece totalne sumak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
8.12.17 22:50

No já nechápu hlavně rodiče, co zřizují profily dětem.. Jako když vidím co tam dává 12 letá neteř :nevim: fotka, jak čůrá do trávi a nebo sedí na záchodě..
Já jsem i odmítla její přátleství, nepřijimám děti, protože na FB se objevují i erotické různé ptákoviny a když pak čtete, jak takové dítě komentuje, že ten a ten šu. a tak je to šílené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
8.12.17 23:00
@Svítící žárovka píše:
No jo, jenže tihle lidi jsou šáhlý. Ti by nechali běhat nahatý dítě u rybníka. Ale s tím nic neuděláš. A´t si člověk jede podle vlastního svědomí. Každej má tu míru někde jinde. Někomu přijde normální dát nahej pupek samodomo na fb, někomu to přijde na hlavu.
Jako asi zlatý pravidlo dávat na fb jen to co by mi nevadilo, že se bude šířit, omezit sdílecí práva a nebýt paranoidní, že zástup pedofilů čeká na každou mojí zveřejněnou fotku, aby se mi naboural do profilu a hned si jí stáhnul.@Verunecka289 já jediný kdy jsem tenhle souhlas podepisovala, tak bylo v porodnici. mš a ani zš nic.

Co je šáhlého na tom, nechat dítě běhat nahaté u rybníka? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
8.12.17 23:01
@Janasas píše:
No já nechápu hlavně rodiče, co zřizují profily dětem.. Jako když vidím co tam dává 12 letá neteř :nevim: fotka, jak čůrá do trávi a nebo sedí na záchodě..
Já jsem i odmítla její přátleství, nepřijimám děti, protože na FB se objevují i erotické různé ptákoviny a když pak čtete, jak takové dítě komentuje, že ten a ten šu. a tak je to šílené

A to se u toho fotí ta neteř sama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
8.12.17 23:07

@J_Doe kamarádka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
8.12.17 23:10
@Janasas píše:
@J_Doe kamarádka

No to jsou trdla… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
8.12.17 23:17
@J_Doe píše:
Co je šáhlého na tom, nechat dítě běhat nahaté u rybníka? 8o

taky nevím do určitého věku a pokud to dítěti není nepříjemné mi to přijde naprosto normální :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.12.17 23:47

@J_Doe @welovefashion A to je přesně to, jak každej má tu hranici jinde. Mně to třeba šáhlý přijde. Hlavně když si vezmu ten kontrast - veřejně sdílená fotka s dítětem u dortu a nahatý dítě u rybníka. Radši teda pošlu do světa tu fotku.
Netřeba snad kroutit očima.

• Citovat
  • Upravit
7228
9.12.17 10:05

@Svítící žárovka já do světa taky klidně pošlu fotku dítěte z oslavy, ale nahaté, nebo svoje břicho ne… já třeba k rybníku nechodím vůbec, ale máma s mýma dětma jo a vím že kluka jako batole nechala nahého běhat, když měl mokré plavky…třeba u šestileté dcery už by mi to vadilo, ale do těch třech čtyřech let mi to přijde naprosto normální no…

ale s tou hranicí máš pravdu, moje máma by asi nechala běhat u rybníka nahou i tu šestiletou, která vypadá ke všemu na osm, kdybych jí něco neřekla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
9.12.17 10:45
@warita píše:
@Simima fotky briska fakt na FB nepatri, budu uprimna, nikoho ani nezajimaji. Fotky si delej pro sebe a mozna jako pamatku, ale proc to vystavujes na FB, to fakt nechapu. Je velice intimni vec, kterou by mel videt maximalne tvuj manzel a mozna tva matka, pokud ji to zajima, ale to je asi tak vsechno. Nechapu tuto potrebu exibicionizmu a pak se jeste delat, ze jses vlastne citliva na soukromi. Jako vtip to neni spatny.Příspěvek upraven 08.12.17 v 22:48

Pardon, asi jsem to měla upřesnit. Nikde nevystavuji své „nahé“ břicho. Foto s bříškem bylo myšleno např: mám tam fotku celé postavy od fotografa a samozřejmě jsem tam oblečená, a fotek syna tam mám všeho všudy tak 5 a to z prvních narozenin, z prvního výletu v zoo a tak podobně. A právě mi vadí, když někdo někde vystavuje kde co, co si u nás vyfotí, protože i já si vždy nejdřív dvakrát rozmyslím, zda tu ci onu fotku vystavím na net.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
9.12.17 13:02
@Simima píše:
Pardon, asi jsem to měla upřesnit. Nikde nevystavuji své „nahé“ břicho. Foto s bříškem bylo myšleno např: mám tam fotku celé postavy od fotografa a samozřejmě jsem tam oblečená, a fotek syna tam mám všeho všudy tak 5 a to z prvních narozenin, z prvního výletu v zoo a tak podobně. A právě mi vadí, když někdo někde vystavuje kde co, co si u nás vyfotí, protože i já si vždy nejdřív dvakrát rozmyslím, zda tu ci onu fotku vystavím na net.

tak to potom je OK, jsme si nerozumely.

Ja znam spis takove ty instagramove maminkky, co si jednou rukou zakryvaji prsa a druhou delaji selficko v zrcadle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15436
9.12.17 13:07
@warita píše:
tak to potom je OK, jsme si nerozumely.Ja znam spis takove ty instagramove maminkky, co si jednou rukou zakryvaji prsa a druhou delaji selficko v zrcadle.

To je pak bomba. A ještě měcbaví ten nepořádek v pozadí a otlučená futra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
9.12.17 13:17

@Simima, co poradit ohledne babicky nevim. Asi by bylo fajn tvou matku durazne pozadat, aby to nedelala, konec koncu to jsou fotky tebe. Mozna jeste jednou vysvetlit, jak to na internete chodi. Ona ta starsi generace se v tech modernich internetovych zalezitostech moc neorientuje.

Co pracuje proti tobe je fakt, ze ona se chce pochlubit. Bohuzel moje matka, kdyz jsem otehotnela, tak proste nedokazala drzet jazyk za zuby. Byla jsem v asi 8tt a sli jsme posedet s budouci rodinou meho bratra do restaurace. Ja mamu predem pozadala, at si to zatim necha pro sebe, ze to oznamime trochu pozdeji. A co se nestalo, mama si nemohla odpustit, kdyz se objednavali napoje, me upozorni na to, ze ja si musim dat neco nealkoholickeho. A zarila pritom jako las vegas. Samozrejme to vsichni pritomni u stolu pochopili. Ja na matku vrcela, at se kroti, ale kdeze. Furt nejake narazky az to bylo trapne. Nakonec zacal tata na mne koukat skarede, ze mame nicim poteseni z toho se pochlubit. No co ti budu povidat. Kdybych byvala potratila, tak bych to pak vsem musela vysvetlovat, ale to bylo matce asi jedno.

Takze asi tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
9.12.17 13:17
@warita píše:
@Simima fotky briska fakt na FB nepatri, budu uprimna, nikoho ani nezajimaji. Fotky si delej pro sebe a mozna jako pamatku, ale proc to vystavujes na FB, to fakt nechapu. Je velice intimni vec, kterou by mel videt maximalne tvuj manzel a mozna tva matka, pokud ji to zajima, ale to je asi tak vsechno. Nechapu tuto potrebu exibicionizmu a pak se jeste delat, ze jses vlastne citliva na soukromi. Jako vtip to neni spatny.Příspěvek upraven 08.12.17 v 22:48

ty nechodíš na koupaliště v bikinách? Co je na břichu intimního? 8o

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová