Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lucenka píše:
ty nechodíš na koupaliště v bikinách? Co je na břichu intimního?
na koupaliste chodim v bikinac, dokonce jsem bikini nosila i v tehu. Na koupaliste to patri, u more je to taky OK, ale na FB to rozhodne nepatri, to se na mne nezlob. Ale tak kazdy jsme nejaky…
@warita píše:
na koupaliste chodim v bikinac, dokonce jsem bikini nosila i v tehu. Na koupaliste to patri, u more je to taky OK, ale na FB to rozhodne nepatri, to se na mne nezlob. Ale tak kazdy jsme nejaky…
tak já klidně dám na FB svoji/klukovu fotku v plavkách… stejně tak jako dřív jsem si takovou fotku vyvolala a dala do alba, kde ji mohli vidět přátelé. A na tom koupališti si vás kdokoliv může vyfotit… když je tedy břicho intimní, tak bys ho měla zakrývat i tam ![]()
Já osobně vidím dost podstatný rozdíl mezi vytištěnou fotkou doma v albu a fotkou kdekoliv na internetu. Ale samozřemě svůj názor nebudu nikomu vnucovat.
@ivašot. píše:
Já osobně vidím dost podstatný rozdíl mezi vytištěnou fotkou doma v albu a fotkou kdekoliv na internetu. Ale samozřemě svůj názor nebudu nikomu vnucovat.
já ne… tu fotku si totiž netiskneš doma. A dřív prostě všichni ve fotolabu viděli všechny fotky a nedělám si iluze, že si jich pár neodnesli domů. A tedy na net dávám jen takové fotky, za které se nemusím stydět.
Jako fotit si tehotensky pupek a rikat tom nezne briško… to je uchylny samo o sobě
ale intimniho na tom neni nic… v okoli nemam nikoho, kdo by na net daval nahate fotky deti, ale jinako jo, v pratelich mam hodne mamin, co si foti decka, vim jen o jedne, ktera tam ma cca 3 ftky, jinak v tom matky asi žijí nebo co…
@lucenka píše:
tak já klidně dám na FB svoji/klukovu fotku v plavkách… stejně tak jako dřív jsem si takovou fotku vyvolala a dala do alba, kde ji mohli vidět přátelé. A na tom koupališti si vás kdokoliv může vyfotit… když je tedy břicho intimní, tak bys ho měla zakrývat i tam
jestli ten rozdil nevnimas, tak ti to asi nevysvetlim…
@warita píše:
jestli ten rozdil nevnimas, tak ti to asi nevysvetlim…
nevnímám… vždy se něco může dostat k nevhodné osobě
@warita píše:
Holky, ale hlavne, to si tyto nastavajici matky fakt mysli, ze nekoho zajima, jak se jim zvetsuje bricho? To je jeich celemu okruhu pratel prece totalne sumak.
všechny bubny jsou stejné.
Jinak mě ani tak nevadí, když si někdo vystaví foto svýho děcka na FB, co mě ale štve je, že facebook vždycky po roce nabidne fotku jako připominku, takže nejen, že tam maji nove fotky, ale ony sdili i ty stare připomenute a ještě k tomu napíší: už je to rok, co… ![]()
A to se nedá nějak zablokovat? myslím že to musí jít, už se mi stalo, že jsem chtěla kamarádce poslat fotku z rodinné oslavy, mně šla stáhnout na můj počítač, ale odeslat už ne. Nakonec se kamarádka přidala k prátelům - aby někdo neříkal, že jsem chtěla šířit fotky kdovíkam. Je to kamarádka, které moje děti říkají teto.