Fyzické napadení od manžela

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
13.11.12 17:12
@karlle píše:
Holky tak jak válčíte, myslím na vás kudy chodím :hug: Je to strašný co se děje, ale prosím vás nedejte se a braňte se dokud to jde ;) Podporu máte i v nás!!

Přišla mi odpověď z azyláku, že se mám přijít osobně domluvit, mám z toho hrůzu. Snad to dokážu. Bojím se budoucnosti.

• Citovat
  • Upravit
6220
13.11.12 18:15
@Anonymní píše:
Přišla mi odpověď z azyláku, že se mám přijít osobně domluvit, mám z toho hrůzu. Snad to dokážu. Bojím se budoucnosti.

Horší to být snad nemůže :hug: děláš dobrou věc hlavně pro sebe.Moc držím pěsti a neboj se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
13.11.12 19:08

Bez! Hure byt nemuze! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.11.12 21:39
@Barca12345 píše:
Bez! Hure byt nemuze! :kytka:

holky, on se tváří, jako že je to moje vina, to je jako nějakej zlej sen

• Citovat
  • Upravit
9649
13.11.12 21:41
@Anonymní píše:
holky, on se tváří, jako že je to moje vina, to je jako nějakej zlej sen

Neni dulezite jak se tvari on, je dulezite, co podnikas ty!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.11.12 21:43

Mám sbalený věci, koupenej lístek, mamka na nás čeká a pak asi ten azylák.

• Citovat
  • Upravit
9649
13.11.12 21:45
@Anonymní píše:
Mám sbalený věci, koupenej lístek, mamka na nás čeká a pak asi ten azylák.

Kdy jedes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.11.12 21:47
@Barca12345 píše:
Kdy jedes?

ráno vlakem

• Citovat
  • Upravit
9649
13.11.12 21:49

Tak hodne stesti, je to spravny krok! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gapa007
13.11.12 21:49
@Anonymní píše:
Ahoj všem,
náhodou jsem narazila na podobná diskusní témata na tomto webu z minulosti. Chtěla bych znát nestranný názor někoho, kdo se již ocitl v podobné situaci jako já. Manžel byl vždy trochu cholerik, v době, kdy jsem byla na mateřské mi při každé hádce pouze nadával do neschopných a líných…Nyní se poprvé stalo, že mě zbil. Nebyla to jedna facka ve vyhrocené situaci. Ihned po incidentu, u kterého byl bohužel 6 letý syn jsem se přestěhovala v našem domě aspoň do podkroví a začala jsem řešit odchod. Našla jsem i byt a zařídila vše pro odchod. Když jsem mu řekla, že odcházím, začal prosit, plakal mi v klíně, nakonec mě přemluvil a zůstala jsem. Zatím ale stále spím o patro výš. Slíbil, že bude docházet k psychologovi a už se nikdy nedotkne alkoholu. Všechny naše hádky měly vždy základ v jeho opilosti. Uvěřila jsem a zůstala. Dělám dobře? Poraďte prosím. Moc se bojím, že to je jen začátek a že se všechno bude opakovat.

Zdravim te a ostatni Damy take,
z prispevku neni jasne patrne z jake priciny doslo k napadeni. V prvni rade bych asi resil psychologickou stranku veci - je manzel dusevne zdrav? Myslet znamena… vedet. Za druhe pokud je zdrav tak bezduvodne nebude utocit(nemel by). A za treti, (predem se omlouvam za takovy nazor) Proc to nebylo hlaseno na policii? Vsude na uradech jsou vyvesene ostrasujici plakaty zmlacenych a tyranych zen, vsude jsou postupy jak situaci resit. Damy ruku na srdce, kolik plakatu jste vydeli na tematiku tyrani muzu (a verte ze jsou tyrani)? Dokud spolecnost neprestane tento fakt prehlizet nebo popirat tak jsou takove podobne prispevky jen demagogicke manipulovani verejnosti a prejevem feminizmu.

Ano jsem muz a nikdy jsem nevztahl na zenu ruku, obdrzel jsem nekolik neopravnenych facek ale kdyz to je tak zavazne tak proc nejednat ale jen s prominutim tlachat na internetu.

Omlouvam se za nazor ktery bude pravdepodobne kritizovan ale kdo chce pomoct, ten ji dostane. Kdo pomoc nechce jen si stezuje

S pozdravem

Tomas

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.11.12 21:53
@Barca12345 píše:
Tak hodne stesti, je to spravny krok! :kytka:

já vím, nakonec bychom se tu pozabíjeli, vykřičel mě pořádně, jak jsme mu skazili život, jak ho omezujeme, ženská poslouchá, jenom, když se bojí a podobný pindy, asi to v něm dlouho vřelo…jo a u maminky prý mu bylo líp, protože mu sloužila 8o

• Citovat
  • Upravit
9649
13.11.12 21:56
@Anonymní píše:
já vím, nakonec bychom se tu pozabíjeli, vykřičel mě pořádně, jak jsme mu skazili život, jak ho omezujeme, ženská poslouchá, jenom, když se bojí a podobný pindy, asi to v něm dlouho vřelo…jo a u maminky prý mu bylo líp, protože mu sloužila 8o

No, tak at se k ni vrati, blbecek… alespon se budou delit o najem v zbyde mu vice na alimenty!!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.11.12 22:08

Díky všem, asi bych seděla jako pecka, brečela a nevěděla co dělat. Nebudu mít nějakou dobu Pc a net, tak se mějte. :mavam:Už se těšim k nám na okres, jak navštívím starý známý a místa. :mavam: Nejhorší bude ta cesta na vlak, pak už to dám.

• Citovat
  • Upravit
6311
13.11.12 22:13

Drz sa a mysli na seba aj na svoju holcicku, aby bola v klude a v pohode a stastna :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.11.12 22:46

Jsi dobŕa gratuluju ti že jsito dokázala. zaslouzis si být šťastná a být s ditkem v klidu. nekdy se ozvi.papa hodne sily

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky