Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ja agresivni opravdu nejsem, spis to ve me bouchlo a jak jsem sla kolem tech dveri proste jsemto udelala (mala u toho nebyla).zarlivy je, to vim celou dobu ale rikam si ze kazdy ma neco, jinak opravdu takhle agresivne se nechoval, kdo ho zna by mi to ani neveril, takovy „hodny“ sympatak, ochotny kazdemu pomoci. Smutne je, ze se ani neomluvil, ja odesla do jineho pokoje kde budu spat. a ne, nepije, myslim ze zase spal. Praci namahavou nema, sedi u pc.
no, to vetsinou byvaj"sympataci". uz zarlivost- ano, ve zdrave mire, ale takova ta prehnana, jakobys byla jeho majetek, to neni dobry. Moje sestra s takovym „sympatakem“ taky tahne.. cekaj druhe dite. Vzdy chvilku seka latinu, pak ji nadava, mlati, potom zas omlouva, strasne se miluji.. ocuchava ji spodary, jestli nekde nezahla
zkazzenej zivot ![]()
Nenahanim, sceny nedelam, nevadi mi kdyz nekam jde. O to vic mi vadi kdyz chci nekam
JA ty jeho reci okolo a neochota byt s dcerou. Opravdu nehledam nikoho ve stejne situaci, potrebovala jsem se z toho vypsat. Mozna ma pocit ze me ma v hrsti a neodejdu
@Anonymní píše:
Zitra se sbalime a odjedeme k nasim.vite,taky jsem patrila k tem co se jim lehce radi a kdyz se v tom najednou ocitnete nevite kudy kam
Já utekla od cholerika, ano, teď žiju z ruky do huby a děti už mam velký, ale když mi moje dcera řekla at se podívám s kým žiju, když mi syn řekl že by nám bylo líp samotným, na co čekáš?? Raději budu pod mostem, než s takovým… já vyrostla pod cholerickým otcem a dodnes (a to je mi 45) se bojím když se někde křičí, nedokážu se bavit s lidmi a neumim stát ve frontě, bojím se lidí okolo sebe a nesnesu když za mnou u pokladny někdo stojí. Kdo chce dopadnout takhle??
@kitty123 píše:
Z
no, to vetsinou byvaj"sympataci". uz zarlivost- ano, ve zdrave mire, ale takova ta prehnana, jakobys byla jeho majetek, to neni dobry. Moje sestra s takovym „sympatakem“ taky tahne.. cekaj druhe dite. Vzdy chvilku seka latinu, pak ji nadava, mlati, potom zas omlouva, strasne se miluji.. ocuchava ji spodary, jestli nekde nezahlazkazzenej zivot
mela jsem to taky tak na verejnosti desny symppatak, pro druhe by se rozdal
![]()
Hm, tak spodni pradlo mi neocuchava ale napr.jsem male vcera koupila auto a ob ktery strejda to ho koupil? tak jsem mu rekla jestli je normalni, tohle pred ni rikat atd.pak to obraci do legrace
A po cem se bude dceri styskat, proc by ji na nem melo zalezet? Nepohlida, nehraje si.. Mamu terorizuje?
@pha píše:
Myslim ze vis, co by jsi udelat mela a tisickrat si tu prectes, at odejdes ze chovani Tveho muze neni v poradku!!! Ty tu naopak hledas nekoho, kdo bude spriznena dusd a napise ze to ma doma podobne, ze…
A pak si udelas svuj zaver…ze je to v poradku, ze by to mohlo byt i horsi a proste milion duvodu prkc s nim i nadale zustat.
tvoje dcera je a bude chudak vyrustat s psychicky nevyrovnanym otcem a potazmo i matkou. Ona se rozhodnout a odejit nemuze…ty jsi zodpovedna za Vas obe. A ver ze to co doma uvidi ji bude cely zivot provazet a dost mozna tak, ze si najde stejneho muze jako byl (je) jeji ote a ty tomu budes muset v budoucnu prihlizet a pak uz nebudes opravdu moct nic delat!Příspěvek upraven 21.01.14 v 22:32
bohuzel, myslim si to same..
uz jen to, ze pripoustis, ze jsi si to nejakym zpusobem zaslouzila mluvi za vse ![]()
@Anonymní píše:
Nenahanim, sceny nedelam, nevadi mi kdyz nekam jde. O to vic mi vadi kdyz chci nekam
JA ty jeho reci okolo a neochota byt s dcerou. Opravdu nehledam nikoho ve stejne situaci, potrebovala jsem se z toho vypsat. Mozna ma pocit ze me ma v hrsti a neodejdu
priprav se na desne sceny…u nas se skakalo s balkonu a strilelojakoze se topil apd
zvladla jsem to ![]()
Je ji 2,5 let, cely den se mnou a pak vidi jeho takze na nej upnuta je, pres
Den se na neho pta, on si s ni taky hraje ale ne dlouho, kdyz vidim u kamatadky jak se jeji manzel od male nehne…
@Anonymní píše:
Hm, tak spodni prpadlo mi neocuchava ale napr.jsem male vcera koupila auto a ob ktery strejda to ho koupil? tak jsem mu rekla jestli je normalni, tohle pred ni rikat atd.pak to obraci do legrace
seber vsechny sily, hrdost, nevahej a utec ![]()
Myslim ze sceny delat nebude, hodi to na me, ze jsem byla protivna a pak kopla do tech dveri. nemyslim si, ze se bude doprosovat, on ne.
@KackaDoup píše:
priprav se na desne sceny…u nas se skakalo s balkonu a strilelojakoze se topil apd![]()
zvladla jsem to
jezis, tyhle typci jsou vsichni stejny
sestry byvalej se vesel na pasku od zupanu ![]()
@Anonymní píše:
Je ji 2,5 let, cely den se mnou a pak vidi jeho takze na nej upnuta je, pres
Den se na neho pta, on si s ni taky hraje ale ne dlouho, kdyz vidim u kamatadky jak se jeji manzel od male nehne…
JAsně…ptá se po tatínkovi…asi jako ta malinká chudinka co jí máma otrávila a teď se ve špitále ptá po mámě, asi jako každý dítě, to nechápe že se děje něco nenormálního…jen to omlouvej, to jsi pak ale už ztracený případ
@KackaDoup píše:
priprav se na desne sceny…u nas se skakalo s balkonu a strilelojakoze se topil apd![]()
zvladla jsem to
Jsi silna zenska a uz po nekolikate rikam, ze zde chybi smajlik klobouk dolu ![]()
@Anonymní píše:
Myslim ze sceny delat nebude, hodi to na me, ze jsem byla protivna a pak kopla do tech dveri. nemyslim si, ze se bude doprosovat, on ne.
Jestli dokážeš odejít a odhodláš se k rozvodu tak stoupneš v očích nás všech tady
Buď silná a rozhodná
![]()