Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
napadlo, za chvíli vypadne do práce, zajdu na sociálku, teď se koupe, jako když je všechno v pořádku
Zajdi rovnou na policajty, pokud máš na sobě modřiny od napadení máš vruce důkaz. A hlavně i kdyby prosl jak prosil a sliboval že už to nikdy neudělá tak se k němu nevracej. Držím palce a přeju nový klidný život ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky tak jsem si přečetla co se děje ve vztazích. mě nikdo nenapadl ale psychicky jsem na dne. s přítelem jsem se před měsícem domluvili že zacnem znovu máme spolu mimco. můj přítel je takovy že se mě na nic nepta nic mi neříká. že zacatku mi VŠE říkal. je podnikatel postavil dum a začal kamarádku s lidmi ktery mají dost peněz chce se jim asi vyrovnat hodne se změnil. vím že jsem kolikrát do něho hucela a on mě stresoval dohodli jsme se že zacnem tedy znovu.tak nějak byl tři týdny klid az na sex ten sem mu pry znechutila jak jsem hucela ale říkal že se to zmeni.co se tedy stalo začal na mě rvát sprostě před svou pubertální dcerou.byl nervózní že nestíhá a kdo by to odnesl jiny nez já. ted nekomunikuje kdyz se ho na něco zeptám tak odpoví nevím nebo nech mě. moc dobře ví že mě to chování stresuje.je děsně palicaty horšího palicaka jsem nepoznala. vůbec nevím jak na nej.on totiž děla naschvaly.jsem z toho zoufalá. v neděli mi rekne že mě miluje a v pondělí nech mě nesahej na mě klidne si odejdi kdyz chces neusmeje proste urazenynejhorsi na tom je zeon to vydrží dlouho na kluka se záměně pohlaví to je v poho.kdyz s někým mluví po tel tak se směje jak protějšky a doma spruzly. nemáte doma náhodou něco podobného aby jste mi poradili?.
Mám to někdy podobné - manžel teď taky začal vydělávat hodně peněz, já naopak jsem na MD, dříve jsme vydělávali stejně a teď je on ten na koni - začal chodit do hospody, třeba včera jsem pro něj nachystala oslavu, byl před známými pozorný a večer prostě odešel zase do hospody a když přišel, byl na mě neskutečne hrubý… Dřív jsem byla egomanka, teď jsem splachovací, nechci se s nim hádat, hlavně když je opilej. Ale mam to stejné v tom, že ráno vstane, začne si zpívat, někdo zavolá a to je samý hihihi hahaha a na mě bručí… Asi by pomohla být silná a prostě se na něj vys**t, ale to já nedokážu, pořád myslim na to, jak být dobrou ženou a je to k ničemu… Jsem psychicky na tom bídně, samozřejmě sex se mnou taky odmítá, ale nemůže mi říct proč, protože jsem hysterka a nepochopila bych to a vůbec je mu to nepříjemný a tohle téma už nechce se mnou řešit… Už je to měsíc a půl, co jsme spolu spali naposledy… Když už bouchnu, že mě tohle manželství nenaplňuje, tak se mi vysměje, ať se z toho nerva jdu vyspat, že se zas uklidnim… Jinak mi ale i řiká, že chce být jen s námi, že je šťastnej, že má rodinu a tak… A co s tim? Já Ti nevim, nechci bejt bez něj, bez peněz, bez zázemí a nechci ani aby byl takovej, třeba jít do poradny - spolu, ale ten muj to odmítá (já jsem hysterka, já se mam léčit, on je zdravej, sebevědomej a asertivní - což tedy opravdu je, ale… )
Vis ja jsem o domacim nasili hodne cetla, studovala atd.,potrebovala jsem to i v praci a i kdyz vim, ze tam hraje roli zavislost at uz financni nebo citova, ze je popsany syndrom tyranych zen atd.,stejne moc nedokazu jako mama pochopit, jak muzes koukat na to, ze mlati s dcerou o zed a smeje se jejimu nebezpecnemu padu a nijak te to nenakopne? Co ti ten vztah dava? Ja bych snad zrala suchej chleba a bydlela na ubytovne, delala striptyz, aby tohle moje dite ani nevidelo, natoz zazilo. Sedis a cumis do emimina? Co takhle aspon zavolat na Bily kruh bezpeci nebo nekam a udelat neco pro sve zmlacene dite?
Ahoj děs co se děje. já jsem v tom zila deset let delalnto kdyz byl opilý. u tebe je to snad ještě horší že je střízlivý. hned odejdi a hlavně mu pak never ty kecy že uz to nikdy neudělá že vas miluje. já to udělala dvakrát jak jsem byla blba. každy si zaslouží být šťastný
@Anonymní píše:
Mám to někdy podobné - manžel teď taky začal vydělávat hodně peněz, já naopak jsem na MD, dříve jsme vydělávali stejně a teď je on ten na koni - začal chodit do hospody, třeba včera jsem pro něj nachystala oslavu, byl před známými pozorný a večer prostě odešel zase do hospody a když přišel, byl na mě neskutečne hrubý… Dřív jsem byla egomanka, teď jsem splachovací, nechci se s nim hádat, hlavně když je opilej. Ale mam to stejné v tom, že ráno vstane, začne si zpívat, někdo zavolá a to je samý hihihi hahaha a na mě bručí… Asi by pomohla být silná a prostě se na něj vys**t, ale to já nedokážu, pořád myslim na to, jak být dobrou ženou a je to k ničemu… Jsem psychicky na tom bídně, samozřejmě sex se mnou taky odmítá, ale nemůže mi říct proč, protože jsem hysterka a nepochopila bych to a vůbec je mu to nepříjemný a tohle téma už nechce se mnou řešit… Už je to měsíc a půl, co jsme spolu spali naposledy… Když už bouchnu, že mě tohle manželství nenaplňuje, tak se mi vysměje, ať se z toho nerva jdu vyspat, že se zas uklidnim… Jinak mi ale i řiká, že chce být jen s námi, že je šťastnej, že má rodinu a tak… A co s tim? Já Ti nevim, nechci bejt bez něj, bez peněz, bez zázemí a nechci ani aby byl takovej, třeba jít do poradny - spolu, ale ten muj to odmítá (já jsem hysterka, já se mam léčit, on je zdravej, sebevědomej a asertivní - což tedy opravdu je, ale… )
Ahoj jestli jsi hystericka tak se ti nedivím taky jsem.my všechno řešíme jim je VŠE jedno. musíme být silny a dělat taky že nám to je jedno
Docela mě chytá vztek, když tu čtu, kolik žen má s týráním zkušenost
. Na druhou stranu mě ale nenapadá jiná věta, než „člověk si k tobě dovolí tolik, kolik mu dovolíš ty“ nebo podobná „lidi se k tobě budou chovat tak, jak jim dovolíš“. Nepíšu, prosím vás, že si za to můžete samy, ale samy můžete udělat něco proto, aby se to nedělo. Proč už něco neděláte!!! ![]()
@tinina píše:
Vis ja jsem o domacim nasili hodne cetla, studovala atd.,potrebovala jsem to i v praci a i kdyz vim, ze tam hraje roli zavislost at uz financni nebo citova, ze je popsany syndrom tyranych zen atd.,stejne moc nedokazu jako mama pochopit, jak muzes koukat na to, ze mlati s dcerou o zed a smeje se jejimu nebezpecnemu padu a nijak te to nenakopne? Co ti ten vztah dava? Ja bych snad zrala suchej chleba a bydlela na ubytovne, delala striptyz, aby tohle moje dite ani nevidelo, natoz zazilo. Sedis a cumis do emimina? Co takhle aspon zavolat na Bily kruh bezpeci nebo nekam a udelat neco pro sve zmlacene dite?
já jsem to potřebovala po prvním šoku vůbec někomu říct, ano, budu jednat až odejde do práce
Já pořád přemýšlím, kde se stala chyba. Proč mu tak vadí malá.
Každý má právo na druhou šanci, ale pokud se to bude fyzické napadání opakovat, radím rychle pryč. já jsem takhle přišla o kamarádku a její manžel dostal 12 let. ale to nám ji nevrátí…
@zelenaprisera píše:
Každý má právo na druhou šanci, ale pokud se to bude fyzické napadání opakovat, radím rychle pryč. já jsem takhle přišla o kamarádku a její manžel dostal 12 let. ale to nám ji nevrátí…
u nás se to děje zatím týden, strašně ho vytáčí pláč malý, jako by mu přeskočilo
Tak honem pryč nebo chceš čekat na to až ho pláč malý vytočí tak, že ji zabije nebo zmrzačí
. Nezlob se na mě, ale mlátit hlavou dítěte do zdi je surovost surová. Tvoji povinností je ochránit ji před takovým tátou. ![]()
Taky si to mlácení hlavou o zeď neumím představit, je to hrůza ![]()
@29 píše:
Tak honem pryč nebo chceš čekat na to až ho pláč malý vytočí tak, že ji zabije nebo zmrzačí. Nezlob se na mě, ale mlátit hlavou dítěte do zdi je surovost surová. Tvoji povinností je ochránit ji před takovým tátou.
já vím, on se začal chovat jako psychopat, udělá něco takového, otočí se a je z něj milující člověk, jsem s toho úplně vyřízená
do rána máme klid, je mi z toho zle, snad mě mamka přece jen podpoří a sem si přijedu jenom pro věci
Nenapadlo tě zajít s ní k doktorovi, když to chceš řešit? Co když má otok na mozku, ty o ni nemáš strach?
Nevím zda jsi ta anonymní co psala o roční holčičce, ale stejně. ![]()
Od kopance do obličeje mu to dlouho nevydrželo.