Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@…mišíček18.5 píše:
5 letemu domluvite.13 letemu musite podle me flaknout aby se probral.je fakt ze kdybych trikrat rekla ne a zadna zmena okamzite facan.kord nekde viz cekarna u doktora.ja bita byla a nemam nasledky a ani socialka se u nas nezjevila. a svete div se mam stejny nazor na tuto metodu..pak jsou u clanku v novinach komentare typu kde udelali rodice chybu ve vychove.no kde asi. facan a hotovo
už dlouho jsem zde nečetla tak pitomý komentář.. ![]()
@KatkaX píše:
No jen aby zrovna tohle nějaké dítě přežilo. Já se s nima vždycky ty první roky tak nadřu, než jsou vypiplaní a pak jako kordem je rohnout, jo?!
No a taky tahej s sebou pořád kord…mně úplně stačí kombinace kabelka, deštník, kočár
@robínek píše:
No a taky tahej s sebou pořád kord…mně úplně stačí kombinace kabelka, deštník, kočár
tak deštník ber jako kord v. z. ![]()
@robínek píše:
No tak to máš úplně malinké díto, to je ten kord vážně blbej. Já už ten kočár netahám, zas by ale asi utíkaly, potvory ![]()
@…mišíček18.5 píše:
5 letemu domluvite.13 letemu musite podle me flaknout aby se probral.je fakt ze kdybych trikrat rekla ne a zadna zmena okamzite facan.kord nekde viz cekarna u doktora.ja bita byla a nemam nasledky a ani socialka se u nas nezjevila. a svete div se mam stejny nazor na tuto metodu..pak jsou u clanku v novinach komentare typu kde udelali rodice chybu ve vychove.no kde asi. facan a hotovo
S těmi následky bych si nebyla tak jista.Krom toho, pokud třináctileté dítě nedokáže v čekárně u lékaře normálně sedět, a neposlechne ani na třetí upozornění, takže musí přijít facky, pak by se asi měla sociálka „zjevit“ u vás. ![]()
@nostress píše:
S těmi následky bych si nebyla tak jista.Krom toho, pokud třináctileté dítě nedokáže v čekárně u lékaře normálně sedět, a neposlechne ani na třetí upozornění, takže musí přijít facky, pak by se asi měla sociálka „zjevit“ u vás.
prosím řekni, že TO děti nemá a neplánuje ![]()
@jdukolem píše:
prosím řekni, že TO děti nemá a neplánuje
Taky doufám.
Já jsem teda bita byla a následky mám. Asi nejsem tak psychicky odolná.
@Anna766 píše:
Já jsem teda bita byla a následky mám. Asi nejsem tak psychicky odolná.
To, že si někdo nepřipustí následky, neznamená, že je nenese.
@blobfish píše:
To, že si někdo nepřipustí následky, neznamená, že je nenese.
Je mi to jasné.
@robínek píše:
@robínek píše:
hele, ale to se nějak dá přivázat k pasu, jako máš u pasu, ruce volné. A tasíš až v čekárně u doktora, tam už máš zase zaparkovaný kočár, můžeš odložit kabelku i deštmík, já bych v tom nějaký extra problém neviděla. A pro dobro puberťáka, co bys jako neudělala. Někteří rodiče fakt nechtějí pro dobro svých dětí nic obětovat, to je takový problém, přivázat si kord k pasu? Vždyť co takhle z toho dítěte vyroste? Vždyť pak bude i v novinách kvůli tobě.
@KatkaX píše:
No tak to máš úplně malinké díto, to je ten kord vážně blbej. Já už ten kočár netahám, zas by ale asi utíkaly, potvory
tak matko, je potřeba začít trénovat k tomu šermu i běh ![]()
@terinka4444 píše:
tak matko, je potřeba začít trénovat k tomu šermu i běh
A muze se dat na moderni petiboj ![]()
@Baba píše:
A muze se dat na moderni petiboj
myslíš, že i box se časem bude hodit? ![]()