Používáte fyzické tresty?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
49159
30.4.17 23:43
@…mišíček18.5 píše:
5 letemu domluvite.13 letemu musite podle me flaknout aby se probral.je fakt ze kdybych trikrat rekla ne a zadna zmena okamzite facan.kord nekde viz cekarna u doktora.ja bita byla a nemam nasledky a ani socialka se u nas nezjevila. a svete div se mam stejny nazor na tuto metodu..pak jsou u clanku v novinach komentare typu kde udelali rodice chybu ve vychove.no kde asi. facan a hotovo

už dlouho jsem zde nečetla tak pitomý komentář.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
30.4.17 23:46
@KatkaX píše:
No jen aby zrovna tohle nějaké dítě přežilo :think:. Já se s nima vždycky ty první roky tak nadřu, než jsou vypiplaní a pak jako kordem je rohnout, jo?! :mrgreen:

No a taky tahej s sebou pořád kord…mně úplně stačí kombinace kabelka, deštník, kočár

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
30.4.17 23:49
@robínek píše:
No a taky tahej s sebou pořád kord…mně úplně stačí kombinace kabelka, deštník, kočár

tak deštník ber jako kord v. z. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
30.4.17 23:50
@robínek píše:
No a taky tahej s sebou pořád kord…mně úplně stačí kombinace kabelka, deštník, kočár

No tak to máš úplně malinké díto, to je ten kord vážně blbej. Já už ten kočár netahám, zas by ale asi utíkaly, potvory :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
30.4.17 23:51
@…mišíček18.5 píše:
5 letemu domluvite.13 letemu musite podle me flaknout aby se probral.je fakt ze kdybych trikrat rekla ne a zadna zmena okamzite facan.kord nekde viz cekarna u doktora.ja bita byla a nemam nasledky a ani socialka se u nas nezjevila. a svete div se mam stejny nazor na tuto metodu..pak jsou u clanku v novinach komentare typu kde udelali rodice chybu ve vychove.no kde asi. facan a hotovo

S těmi následky bych si nebyla tak jista.Krom toho, pokud třináctileté dítě nedokáže v čekárně u lékaře normálně sedět, a neposlechne ani na třetí upozornění, takže musí přijít facky, pak by se asi měla sociálka „zjevit“ u vás. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
30.4.17 23:53
@nostress píše:
S těmi následky bych si nebyla tak jista.Krom toho, pokud třináctileté dítě nedokáže v čekárně u lékaře normálně sedět, a neposlechne ani na třetí upozornění, takže musí přijít facky, pak by se asi měla sociálka „zjevit“ u vás. :think:

prosím řekni, že TO děti nemá a neplánuje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
30.4.17 23:55
@jdukolem píše:
prosím řekni, že TO děti nemá a neplánuje :nevim:

Taky doufám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
1.5.17 00:44

Já jsem teda bita byla a následky mám. Asi nejsem tak psychicky odolná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
1.5.17 01:04
@Anna766 píše:
Já jsem teda bita byla a následky mám. Asi nejsem tak psychicky odolná.

To, že si někdo nepřipustí následky, neznamená, že je nenese.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
1.5.17 01:06
@blobfish píše:
To, že si někdo nepřipustí následky, neznamená, že je nenese.

Je mi to jasné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
1.5.17 06:02
@robínek píše:
:think: kdyz mohli mit v destniku schovany nuz, proc ne kord :think: Ha, dira na trhu :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
1.5.17 06:31
@robínek píše:

hele, ale to se nějak dá přivázat k pasu, jako máš u pasu, ruce volné. A tasíš až v čekárně u doktora, tam už máš zase zaparkovaný kočár, můžeš odložit kabelku i deštmík, já bych v tom nějaký extra problém neviděla. A pro dobro puberťáka, co bys jako neudělala. Někteří rodiče fakt nechtějí pro dobro svých dětí nic obětovat, to je takový problém, přivázat si kord k pasu? Vždyť co takhle z toho dítěte vyroste? Vždyť pak bude i v novinách kvůli tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
1.5.17 06:33
@KatkaX píše:
No tak to máš úplně malinké díto, to je ten kord vážně blbej. Já už ten kočár netahám, zas by ale asi utíkaly, potvory :think:

tak matko, je potřeba začít trénovat k tomu šermu i běh :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
1.5.17 06:55
@terinka4444 píše:
tak matko, je potřeba začít trénovat k tomu šermu i běh :mrgreen:

A muze se dat na moderni petiboj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit