Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3337
14.6.18 16:28

@MartinaCV bys mohla dostat aspoň nějakou slevu za odborné konzultace, které poskytujes zde :mrgreen:

Napiš mi pak víc do sz, Machače sice úplně nepotřebuji, ale informací není nikdy dost :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
14.6.18 19:24

Ahoj,

jsem po prvním vyšetření v Gennetu. AMH 0,36, ANA blotem prokázaná výrazná pozitivita protilátek SS-A a ještě systémový zánět. Doporučení k MUDr. Malíčkové. Zítra zkusím štěstí na objednání. Někdo s tím nějakou zkušenost? Budu ráda za každý komentář.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
15.6.18 12:57

Holky, potřebuju termín první konzultace pro známou u Dr. Jarošové. Bude jí 42, má fofr. Kdybyste někdo pouštěly termín (sci-fi) nebo někdo ve Vašem okolí.. jen co kdyby.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
15.6.18 12:58
@Strellenka píše:
Ahoj,jsem po prvním vyšetření v Gennetu. AMH 0,36, ANA blotem prokázaná výrazná pozitivita protilátek SS-A a ještě systémový zánět. Doporučení k MUDr. Malíčkové. Zítra zkusím štěstí na objednání. Někdo s tím nějakou zkušenost? Budu ráda za každý komentář.

Ona si s tím poradí, podstatné je, že jdeš k ní. To je jistota. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
15.6.18 13:00
@Marcella01 píše:
@MartinaCV bys mohla dostat aspoň nějakou slevu za odborné konzultace, které poskytujes zde :mrgreen:Napiš mi pak víc do sz, Machače sice úplně nepotřebuji, ale informací není nikdy dost :hug:

Marcel, jak jsem psala, stačí to? Byl fofr.. Kdybys chtěla ještě nějaký detail… Mě to zase posunulo dál, on má prostě silný tah na branku a přesně jsem pochopila, v čem to je, to jsem potřebovala vědět. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
15.6.18 13:02

@MartinaCV také bych poprosila o víc info ohledně tohohle do až dekuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
15.6.18 13:34
@kakaramelka píše:
@MartinaCV také bych poprosila o víc info ohledně tohohle do až dekuji :mavam:

Ohledně Dr. Machače? Jestli ano, zkusím večer až budu mít víc prostoru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
15.6.18 13:46

@MartinaCV ano dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
15.6.18 14:28
@MartinaCV píše:
Ona si s tím poradí, podstatné je, že jdeš k ní. To je jistota. :kytka:

Děkuji. Volala jsem tam a nakonec jdu teď ve středu 20.6. k MUDr. Novákovi. Bylo mi řečeno, že je to její spolupracovník a v případě nejasností se to s ní konzultuje. Chtěla jsem co nejbližší termín kvůli odběrům, pak jedu na dovolenou. Uvidím. Co se týká věku, tak ten mě moc netlačí, je mi 31, ale tohle už je poslední vyšetření, co mi chybí. Základ už mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
15.6.18 17:10
@Strellenka píše:
Děkuji. Volala jsem tam a nakonec jdu teď ve středu 20.6. k MUDr. Novákovi. Bylo mi řečeno, že je to její spolupracovník a v případě nejasností se to s ní konzultuje. Chtěla jsem co nejbližší termín kvůli odběrům, pak jedu na dovolenou. Uvidím. Co se týká věku, tak ten mě moc netlačí, je mi 31, ale tohle už je poslední vyšetření, co mi chybí. Základ už mám.

MUDr. Novák je nový reprodukční imunolog v Gennetu, Dr. Malíčková mi ho hodně chválila. Je tedy jasné, že potřebuje ze sebe sejmout ten nápor pacientek, ale zase si nemyslím, že by úplně chválila někoho, kdo by za to nestál. Navíc, jestli je možné s ní zkonzultovat výsledky a tlačí tě čas kvůli dovolené, tak je to dobré řešení. Hlavně ty výsledky s ní pak zkonzultuj, na ní se můžeš spolehnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
15.6.18 21:50

@MartinaCV
Uvidím. Každopádně pokud se mu něco nebude zdát, tak to posle Malickove. Nález tam je, předpokládám, že bude vědět, co s tim. Připadne si dovysetri, Já si v klidu odjedu a AZ se vrátím, budu vědět více. Ty jsi uplna bomba. Děkuji za reakci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
17.6.18 13:16
@MartinaCV píše:
Holky, potřebuju termín první konzultace pro známou u Dr. Jarošové. Bude jí 42, má fofr. Kdybyste někdo pouštěly termín (sci-fi) nebo někdo ve Vašem okolí.. jen co kdyby.. :kytka:

Do diskuze Nízké AMH někdo nabízel termín k dr. Laurinove? Asi 19.6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
17.6.18 13:24

Vývoj ebrya

Holky nevíte co znamená „embryo ve stádiu comp.“ Mela jsem to v prpousteci zprave. Jsem po stimulaci clostilbegytem dva folikuly, jedno oplodněné vajíčko. Doktorka jen před ET říkala ze embryo je v pořádku. Bylo zavedeno 5. den po opu
Zatím do Genettu nechodím. Omlouvám se za dotaz vloženy sem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
17.6.18 13:27
@tereseka píše:
Do diskuze Nízké AMH někdo nabízel termín k dr. Laurinove? Asi 19.6.

Oprava dr. Langerova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
17.6.18 15:55
@tereseka píše:
Holky nevíte co znamená „embryo ve stádiu comp.“ Mela jsem to v prpousteci zprave. Jsem po stimulaci clostilbegytem dva folikuly, jedno oplodněné vajíčko. Doktorka jen před ET říkala ze embryo je v pořádku. Bylo zavedeno 5. den po opu
Zatím do Genettu nechodím. Omlouvám se za dotaz vloženy sem :mavam:

Ahoj, zkratka comp. se používá u kompaktující moruly. To je stádium vývoje embrya odpovídající čtvrtému dni vývoje. Pokud by stádia moruly embryo dosáhlo pátý den, jednalo by se o embryo opožděné o celý jeden den vývoje. V některých centrech ale klidně moruly pátý den zavádějí a tvrdí, že jsou hezké (Že je embryo hezké, se ale říká naprostým laikům, kterým toto ujištění stačí. Podstatné totiž je, zda je kvalitní, a to buď pohledem embryologa, zda odpovídá dni vývoje a nebo ideálně genetickým vyšetřením, zda krom toho, že odpovídá dni vývoje, je i geneticky v pořádku). Přeji, ať je tou zkratkou raději myšleno něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.