Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@FFany píše:
@alenka10 Já mám dneska denrozbil se mi mobil, nikdo se mi nedovolá a koukám na email a mám tam zprávu z Gennetu, že jim vypadl člověk a že zítra mají pro mě volno, tak jsem přes Facebook řešila přítele ať tam zavolá, že tam zítra přijedeme
masakr, ale mám radost, zítra dám vědět co mi řekli, to je náhodička
Juchůů, no vidíš! A ke komu? Tak jsme na zítra zvědavé na tvé zprávy ![]()
@MartinaCV k té paní doktorce Langerové, co mi ji doporučila má doktorka. Ale to byly nervy, já se bála, že zavolají někomu jinému, když jsem nebrala mobil, po práci si jedu koupit nový
A asi zapůsobil i můj email
zítra dám vědět co a jak
v 9 hod. tam mám být.
@FFany píše:
@MartinaCV k té paní doktorce Langerové, co mi ji doporučila má doktorka. Ale to byly nervy, já se bála, že zavolají někomu jinému, když jsem nebrala mobil, po práci si jedu koupit novýA asi zapůsobil i můj email
zítra dám vědět co a jak
v 9 hod. tam mám být.
Supeer! Tak do oběda už budeme vědět co dál ![]()
@FFany píše:
@MartinaCV k té paní doktorce Langerové, co mi ji doporučila má doktorka. Ale to byly nervy, já se bála, že zavolají někomu jinému, když jsem nebrala mobil, po práci si jedu koupit novýA asi zapůsobil i můj email
zítra dám vědět co a jak
v 9 hod. tam mám být.
Super. K dr. Langerové jsem chodila já a byla jsem moc spokojená ![]()
@FFany píše:
zítra dám vědět co a jak
v 9 hod. tam mám být.
No paráda, mám z tebe radost. A Langerová supr
![]()
http://www.novinky.cz/…dvaceti.html
Holky, už nad tím prvním odstavcem by se měl člověk zamyslet. A musím říct, že když jsem přišla na první schůzku s Dr. Jarošovou, překvapilo mě, že hodnotila můj exteriér, i když kladně. Dala do souvislosti to, jak vypadám, s mou plodností a neměla obavy, že se to nepovede. Jinak holky, od stimulace k dnešku (21 tt), 14 kg nahoře
Podle tabulek jsem v červených číslech. Zítra nás čeká druhotrimestrální screening, tak na nás, prosím, myslete ![]()
Kde máme zprávy od FFany? ![]()
@MartinaCV ahoj, zajímavý článek…ta informace, že miminko převezme přes placentu část genů a potom se rodí děti podobné matce, která není úplně jejich maminkou je taky fascinující…můj exteriér naštěstí taky nikdo nikdy negativně nehodnotil, ale občas když vidím v okolí různé ženy různého vzezření, a povahy, a mají dětí jako smetí tak to taky stojí za zamyšlení proč ony jo a někdo ne…
Jinak samozřejmě palce budu držet, ale bude všechno v pohodě, neboj se nic
už jsi v polovině, tak teď to začne utíkat…a 14 kg he slušných, taky jsem to poprvé tak měla
teď jsem 31tt (zítra), a mám nahoře 10kg, a úplně to stačí, takhle na léto
ale ono to moc ovlivnit nejde, co si budeme povídat
tak zítra dej vědět ![]()
@Marcella01 píše:
@MartinaCV ahoj, zajímavý článek…ta informace, že miminko převezme přes placentu část genů a potom se rodí děti podobné matce, která není úplně jejich maminkou je taky fascinující…můj exteriér naštěstí taky nikdo nikdy negativně nehodnotil, ale občas když vidím v okolí různé ženy různého vzezření, a povahy, a mají dětí jako smetí tak to taky stojí za zamyšlení proč ony jo a někdo ne…Jinak samozřejmě palce budu držet, ale bude všechno v pohodě, neboj se nicuž jsi v polovině, tak teď to začne utíkat…a 14 kg he slušných, taky jsem to poprvé tak měla
teď jsem 31tt (zítra), a mám nahoře 10kg, a úplně to stačí, takhle na léto
![]()
![]()
ale ono to moc ovlivnit nejde, co si budeme povídat
tak zítra dej vědět
Ahoj Marcelko, o té podobnosti děti z darovaných vajíček na maminku, která je porodí, jsem četla už víckrát. Mluvil o tom i ten doktor z Pronatalu v Show Jana Krause.
Děkuji moc za držení palců.. mám strach, samozřejmě. Teď dva tři dny necítím tolik pohyby, jen něco malinko, o čem si nejsem jistá, zda pohyby jsou, achjo.
Teď makám, pak si zkusím lehnout, dát si ruce na břicho a zaměřím se pořádně, jestli něco ucítím. Ty bláho, 31tt, tak už se ti to krátí, to je krásné!
My jsme na gyndě s doktorem probrali, že kdybych náhodou rodila pod 36 tt, tak mám šupajdit do Mostu, kde jsou vybaveni na nedonošence a kdyby nad 36, tak jak jsme domluveni, za ním do Žatce. Ideálně, aby to byl plánovaný císař, to by ho provedl můj doktor, což chci, je výborný a uznávaný operatér. Tak se musím držet. ![]()
@MartinaCV to dobře dopadne, neboj, přece máš otestovane miminko
pohyby jsem necítila docela dlouho, resp.jsem si nebyla jistá, jestli je to ono a nebo jsou to streva a nebo kdovi co ještě
už jsem z toho byla i nervózní, ale vždy vše v pohodě…teď už to naštěstí poznám
už máš takhle domluveno i jak s porodem? Teda…já se to snažím moc nepřipouštět, protože nemáme doma ještě nic připraveno a je pravda, že teď furt řeším tu dietu a cukrovku, a tím jsem zabavena dostatečně
a má to tu výhodu, že už asi dál ani nebudu přibírat, což je jedině dobře ![]()
A jak ty pokračuješ v přípravách? Co už máš koupeno a vybráno?
@Marcella01 píše:.
@MartinaCV to dobře dopadne, neboj, přece máš otestovane miminkopohyby jsem necítila docela dlouho, resp.jsem si nebyla jistá, jestli je to ono a nebo jsou to streva a nebo kdovi co ještě
už jsem z toho byla i nervózní, ale vždy vše v pohodě…teď už to naštěstí poznám
už máš takhle domluveno i jak s porodem? Teda…já se to snažím moc nepřipouštět, protože nemáme doma ještě nic připraveno a je pravda, že teď furt řeším tu dietu a cukrovku, a tím jsem zabavena dostatečně
a má to tu výhodu, že už asi dál ani nebudu přibírat, což je jedině dobře
A jak ty pokračuješ v přípravách? Co už máš koupeno a vybráno?
Příspěvek upraven 05.06.18 v 14:36
@MartinaCV tohle si vybavuji, že jsi o císaři už někde psala…tak teď si to jen domluvit s prcjem, ať hezky počká do 36tt, resp.na přesně stanovený termín císař. řezu
to by mohlo klapnout, ne?
Tak my kočárek a postýlku máme, oblečení se taky nějaké najde, teď se jen musím přemluvit to vybalit z krabic, vyprat a připravit do skříní…tak snad to stihnu ![]()
@Marcella01 píše:
@MartinaCV tohle si vybavuji, že jsi o císaři už někde psala…tak teď si to jen domluvit s prcjem, ať hezky počká do 36tt, resp.na přesně stanovený termín císař. řezuto by mohlo klapnout, ne?.
Příspěvek upraven 05.06.18 v 14:36
@MartinaCV Marti, jak se má jmenovat ten obchod s kočárky v OC Letnany?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.