Gennet Praha - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9723
9.5.16 14:47
@FFany píše:
@alenka10 Já mám dneska den :-) rozbil se mi mobil, nikdo se mi nedovolá a koukám na email a mám tam zprávu z Gennetu, že jim vypadl člověk a že zítra mají pro mě volno, tak jsem přes Facebook řešila přítele ať tam zavolá, že tam zítra přijedeme :-) masakr, ale mám radost, zítra dám vědět co mi řekli, to je náhodička :-)

Juchůů, no vidíš! A ke komu? Tak jsme na zítra zvědavé na tvé zprávy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
399
9.5.16 15:24

@MartinaCV k té paní doktorce Langerové, co mi ji doporučila má doktorka. Ale to byly nervy, já se bála, že zavolají někomu jinému, když jsem nebrala mobil, po práci si jedu koupit nový :-) A asi zapůsobil i můj email :potlesk: zítra dám vědět co a jak :-) v 9 hod. tam mám být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
9.5.16 15:26
@FFany píše:
@MartinaCV k té paní doktorce Langerové, co mi ji doporučila má doktorka. Ale to byly nervy, já se bála, že zavolají někomu jinému, když jsem nebrala mobil, po práci si jedu koupit nový :-) A asi zapůsobil i můj email :potlesk: zítra dám vědět co a jak :-) v 9 hod. tam mám být.

Supeer! Tak do oběda už budeme vědět co dál :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4431
9.5.16 18:33
@FFany píše:
@MartinaCV k té paní doktorce Langerové, co mi ji doporučila má doktorka. Ale to byly nervy, já se bála, že zavolají někomu jinému, když jsem nebrala mobil, po práci si jedu koupit nový :-) A asi zapůsobil i můj email :potlesk: zítra dám vědět co a jak :-) v 9 hod. tam mám být.

Super. K dr. Langerové jsem chodila já a byla jsem moc spokojená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2630
9.5.16 20:44
@FFany píše:

No paráda, mám z tebe radost. A Langerová supr :palec: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
11.5.16 07:42

Plodnost

http://www.novinky.cz/…dvaceti.html

Holky, už nad tím prvním odstavcem by se měl člověk zamyslet. A musím říct, že když jsem přišla na první schůzku s Dr. Jarošovou, překvapilo mě, že hodnotila můj exteriér, i když kladně. Dala do souvislosti to, jak vypadám, s mou plodností a neměla obavy, že se to nepovede. Jinak holky, od stimulace k dnešku (21 tt), 14 kg nahoře 8o Podle tabulek jsem v červených číslech. Zítra nás čeká druhotrimestrální screening, tak na nás, prosím, myslete :hug:

Kde máme zprávy od FFany? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
11.5.16 07:44

@FFany holka, kde se touláš? Jsme napnuté :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
11.5.16 09:21

@MartinaCV ahoj, zajímavý článek…ta informace, že miminko převezme přes placentu část genů a potom se rodí děti podobné matce, která není úplně jejich maminkou je taky fascinující…můj exteriér naštěstí taky nikdo nikdy negativně nehodnotil, ale občas když vidím v okolí různé ženy různého vzezření, a povahy, a mají dětí jako smetí tak to taky stojí za zamyšlení proč ony jo a někdo ne…

Jinak samozřejmě palce budu držet, ale bude všechno v pohodě, neboj se nic :potlesk: už jsi v polovině, tak teď to začne utíkat…a 14 kg he slušných, taky jsem to poprvé tak měla :* teď jsem 31tt (zítra), a mám nahoře 10kg, a úplně to stačí, takhle na léto :mrgreen: :jazyk: :oops: ale ono to moc ovlivnit nejde, co si budeme povídat :hug: tak zítra dej vědět :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
11.5.16 09:45
@Marcella01 píše:
@MartinaCV ahoj, zajímavý článek…ta informace, že miminko převezme přes placentu část genů a potom se rodí děti podobné matce, která není úplně jejich maminkou je taky fascinující…můj exteriér naštěstí taky nikdo nikdy negativně nehodnotil, ale občas když vidím v okolí různé ženy různého vzezření, a povahy, a mají dětí jako smetí tak to taky stojí za zamyšlení proč ony jo a někdo ne…Jinak samozřejmě palce budu držet, ale bude všechno v pohodě, neboj se nic :potlesk: už jsi v polovině, tak teď to začne utíkat…a 14 kg he slušných, taky jsem to poprvé tak měla :* teď jsem 31tt (zítra), a mám nahoře 10kg, a úplně to stačí, takhle na léto :mrgreen: :jazyk: :oops: ale ono to moc ovlivnit nejde, co si budeme povídat :hug: tak zítra dej vědět :mavam:

Ahoj Marcelko, o té podobnosti děti z darovaných vajíček na maminku, která je porodí, jsem četla už víckrát. Mluvil o tom i ten doktor z Pronatalu v Show Jana Krause.
Děkuji moc za držení palců.. mám strach, samozřejmě. Teď dva tři dny necítím tolik pohyby, jen něco malinko, o čem si nejsem jistá, zda pohyby jsou, achjo. :zed: Teď makám, pak si zkusím lehnout, dát si ruce na břicho a zaměřím se pořádně, jestli něco ucítím. Ty bláho, 31tt, tak už se ti to krátí, to je krásné! :hug: My jsme na gyndě s doktorem probrali, že kdybych náhodou rodila pod 36 tt, tak mám šupajdit do Mostu, kde jsou vybaveni na nedonošence a kdyby nad 36, tak jak jsme domluveni, za ním do Žatce. Ideálně, aby to byl plánovaný císař, to by ho provedl můj doktor, což chci, je výborný a uznávaný operatér. Tak se musím držet. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
11.5.16 10:04

@FFany Tak jak jste dopadli? Jsem taky zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
11.5.16 11:21

@MartinaCV to dobře dopadne, neboj, přece máš otestovane miminko :palec: pohyby jsem necítila docela dlouho, resp.jsem si nebyla jistá, jestli je to ono a nebo jsou to streva a nebo kdovi co ještě :mrgreen: už jsem z toho byla i nervózní, ale vždy vše v pohodě…teď už to naštěstí poznám :mrgreen: už máš takhle domluveno i jak s porodem? Teda…já se to snažím moc nepřipouštět, protože nemáme doma ještě nic připraveno a je pravda, že teď furt řeším tu dietu a cukrovku, a tím jsem zabavena dostatečně :oops: a má to tu výhodu, že už asi dál ani nebudu přibírat, což je jedině dobře :pankac:

A jak ty pokračuješ v přípravách? Co už máš koupeno a vybráno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
11.5.16 11:36
@Marcella01 píše:
@MartinaCV to dobře dopadne, neboj, přece máš otestovane miminko :palec: pohyby jsem necítila docela dlouho, resp.jsem si nebyla jistá, jestli je to ono a nebo jsou to streva a nebo kdovi co ještě :mrgreen: už jsem z toho byla i nervózní, ale vždy vše v pohodě…teď už to naštěstí poznám :mrgreen: už máš takhle domluveno i jak s porodem? Teda…já se to snažím moc nepřipouštět, protože nemáme doma ještě nic připraveno a je pravda, že teď furt řeším tu dietu a cukrovku, a tím jsem zabavena dostatečně :oops: a má to tu výhodu, že už asi dál ani nebudu přibírat, což je jedině dobře :pankac:A jak ty pokračuješ v přípravách? Co už máš koupeno a vybráno?
.

Příspěvek upraven 05.06.18 v 14:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
11.5.16 11:56

@MartinaCV tohle si vybavuji, že jsi o císaři už někde psala…tak teď si to jen domluvit s prcjem, ať hezky počká do 36tt, resp.na přesně stanovený termín císař. řezu :hug: to by mohlo klapnout, ne?

Tak my kočárek a postýlku máme, oblečení se taky nějaké najde, teď se jen musím přemluvit to vybalit z krabic, vyprat a připravit do skříní…tak snad to stihnu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9723
11.5.16 12:14
@Marcella01 píše:
@MartinaCV tohle si vybavuji, že jsi o císaři už někde psala…tak teď si to jen domluvit s prcjem, ať hezky počká do 36tt, resp.na přesně stanovený termín císař. řezu :hug: to by mohlo klapnout, ne?.

Příspěvek upraven 05.06.18 v 14:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
11.5.16 13:10

@MartinaCV Marti, jak se má jmenovat ten obchod s kočárky v OC Letnany?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.