Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Gesslein Future?
Přidejte zkušenost s Gesslein FutureTo se nedá se nevyjádřit…
ty barvičky jsou bombastické…mně osobně se nejvíc líbí tan s tím zelenkavým madlem a ještě ten hnědý(?) stím pruhovaným loopem(?)…já mám slaloma a je fakt, že při nájezdu na chodník se musí dávat pozor a v žádném případě to nejde zvládnout jednou rukou…ale je to opravdu jen o zvyku a zato při „normální“ jízdě jde ovládat jen třema prstama…
nedávno jsem si říkala, že pro druhé mimi pořídím zase slaloma, ale když vidím tyto gessleiny…jsou fakt hoooodně vydařené..... ![]()
LadkoH,ty máš slaloma celý kompet? hl.korba+sporťák+autosedačka?
Já bych takový super kočárek neprodávala,když plánuješ druhé.Ale je pravda,že u Gessleinu mě zaujala právě ta možnost otočení korbičky,což už jako ,,zkušená,, matka chichi můžu doporučit.
Já bych chtěla tu verzy Gessleinu - trojkolka se zdvojeným předním kolečkem,ale nikde na něj nemůži přijít.
Kupovala jsem slaloma jen jako sporťák…před tím sem měla klasickou „houpací“ inglesinu…strašili mně, že se mně špunt do těch korbiček s fusakem nevejde (je začátkem srpna)…s druhým mimi ještě tak rok počkáme (no možná necelý
)…a bůhví co bude na trhu potom…tož uvidíme…manžel by byl samo pro…abysme nic neprodávali
…ale jako jinak su se slalomem fakt maximálně spokojená.....jo a eště …kde ste na netu narazily na ty supr barvičky???…zajímalo by mně taky jak jsou ty kočárky těžké a nikde se nemožu nic dočíst…
z němčiny toho sice trochu vyčtu, ale není nad to, proštudovat to v češtině… ![]()
Jo a ještě s tím otáčením sedačky…my sme to teda nikdy nepotřebovali…malý byl zvědavec a navíc si vymyslel parádní hru, že na mě jako dycky bafne…takže kolemjdoucí měli o zábavu postaráno… ![]()
LadkaH píše:
Kupovala jsem slaloma jen jako sporťák…před tím sem měla klasickou „houpací“ inglesinu…strašili mně, že se mně špunt do těch korbiček s fusakem nevejde (je začátkem srpna)…s druhým mimi ještě tak rok počkáme (no možná necelý)…a bůhví co bude na trhu potom…tož uvidíme…manžel by byl samo pro…abysme nic neprodávali
…ale jako jinak su se slalomem fakt maximálně spokojená.....jo a eště …kde ste na netu narazily na ty supr barvičky???…zajímalo by mně taky jak jsou ty kočárky těžké a nikde se nemožu nic dočíst…
z němčiny toho sice trochu vyčtu, ale není nad to, proštudovat to v češtině…
Už to tu padlo dřív v této diskusi, sporťák Vision S váží 15 kg, s taškou na dítě 16,5 kg.
MartinioSK,kde jsi našla tu zelenou trojkolku se zdvojeným kolečkem
To je taky Gessleine????
Je to super modýlek,hned bych do něj šla,jestli na to jde na:,–(it sedačka z Futurenebo VisioneS
Denny píše:
MartinioSK,kde jsi našla tu zelenou trojkolku se zdvojeným kolečkem![]()
![]()
![]()
To je taky Gessleine????
Je to super modýlek,hned bych do něj šla,jestli na to jde na:,–(it sedačka z Futurenebo VisioneS
nie,kazdy typ kocik od gessleinu ma svoju hl.korbu ale tasku…
a ano je to gesslein… ![]()
Ten Gesslein Twister, co našla Martina, má speciální hlubokou korbu. Sporťák váží 12 kg, s hlubokou korbou to váží 14 kg (dle katalogu výrobce). Taška na dítě tam dát nejde.
NEvypadá to, že by ale sporťák měl polohování noh.
deimoska píše:
Ten Gesslein Twister, co našla Martina, má speciální hlubokou korbu. Sporťák váží 12 kg, s hlubokou korbou to váží 14 kg (dle katalogu výrobce). Taška na dítě tam dát nejde.
NEvypadá to, že by ale sporťák měl polohování noh.
no najlepsi je future…pre mimi ![]()
Souhlasím s MartinouSK,mít supermoderní kočárek je hezký,ale co mimi,když tam třeba nejde polohovat zádíčka nebo nožičky ![]()
U toho Future je prostě všechno,praktičnost a supr vzhled,za kterým se každý otočí ![]()
Podle mě jediný rozdíl mezi Vision S a Future je podvozek, sedačky a možnost využití tašek na dítě jsou zřejmě stejné.
Jasně že jsem myslela Gessleine jako takový - verze Future a Visione
Deimosko.Rozdíl je jen v podvozku ![]()