Graco Evo

• Fotoalbum (17)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2844
26.9.14 18:28

@jananeta ahoj, a třeba já sem z něj nadšená, sehnala sem ho za 5600 kč a přijde mi to za novej kočárek super cena.. Má vše co jsem chtěla..otočnou sedačku, skládání jednou rukou, úplný leh a hlavně je extrémně lehoučkej a růžovej :mrgreen: :mrgreen: Jediný v čem může někdo vidět nevýhodu je, že nem á nafukovací kola, ale mě to neva :) Do města v pohodě a do přírody mám starý kočár :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2235
26.9.14 18:46

Ja ho mela rada, ale dceri je 15 mesicu a uz se do nej nevejde. A hrka com dal tim vic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
26.9.14 19:37

Ahoj, kocarek mame asi 2 mesice a za me spokojenost, hlavne jsem chtela lehky kocar, kdyz vedu druhou dcerku za ruku, nechtela jsem tahat tank :-D Ano uzsi je, ale za me dobry, protoze jsem ho porizovala spis jako golfky, takze to mi vubec nevadi. Zalezi co kdo od nej ocekava… u me byla dulezita vaha (na trhu jsem objevila jen dva s vahou 6,5kg, graco a valco)skladnost a velka bouda… prostor je si myslim optimalni :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Giv
96
1.10.14 12:27

Zvažuji pořízení

Holky zvažuji pořízení tohoto kočárku jen co tak pročítám tak se obávám, aby vůbec vydržel. Malému bude rok na konci října tak nevím zda se do něho pouštět? Co vy říkáte na velikost kočárku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2235
1.10.14 12:54

Moje 15 m dcera, tak posud sama!!! Ja bych do toho nesla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Giv
96
1.10.14 13:12

@BABIES moc děkuju tak to už asi moje nadšení opadá :-( to by se taky mohlo hravě stát, že na jaře budu pátrat po jiném.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11794
2.10.14 09:10

Holky ja jsem z neho taky nadsena. Jako ze je uzkej, no vsak jo, ja mam jeste Perego GT3, Graco mam jako lepsi golfky, protoze ted co delaj golfky, to je hruuuuuzaaa! Za me spokojenost-a hlavne, nemuzete chtit po takovym kocarku, aby byl univerzalni a do terenu /mimochodem po polnacce jede taky krasne/:) A kdyz je lehouckej /lehci nez nejaky ausus golfky/,tak je snad asi jasny, ze nebude sirokej a bytelnej, to da rozum, ne? To by pak nevazil 6,5 kg ale 15kg :mrgreen: :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11794
2.10.14 09:11
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11794
2.10.14 09:12

@katiiik :hug: jasny, ruzovaaaaaa :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2235
2.10.14 09:17

@Lena 123 a jak dlouho ho mas? Ja ho v terenu nepozivam, na teren mam microlite superlite, ale zijeme v londyne a tad jsou jen betonovy rovinky :) Me vadi, ze je uzkej kvuli tomu, ze se mala boucha do hlavy, kdyz je unavena. Jedina vyhoda je to, ze je lehouckej, ale bugaboo bee + je taky a ma vic mista. No ja uz do nej znova nepujdu (ze zacatku jsem na nej nedala dopustit!!!)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11794
2.10.14 09:23

@BABIES ja ho mam chvilku, ale nez jsem si ho koupila, tak jsem si poradne ujasnila, na co ho chci a jak jsem psala, mam ho hlavne misto, abych mohla po meste a do tramvaje. Kdyz jsem na prvni mela klasicky golfky, mala byla v nich narvana tuplem :think: Bugac je super, ale jak rikam, mam Perego GT3 a to je tank :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2844
3.11.14 11:12

Holky co máte Graco, budete kupovat ještě nějaký fusak? nebo jen teple oblečené dítko a nánožník?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
4.11.14 09:30

Tak holky po roce užívání graco evo přispěji příspěvkem, kočárek je lehounký, skvělá manipulace, vhodný zejména do města, tam je ideál, do terénu to není, na kamínkách nadskakuje a mám pocit že se mi vylomí přední kolečka, do lesa na procházku jedině po rovné cestě, kdo bydlí na vesnici a nemá rovné cesty a rád jezdí tak nebrat, mužu posoudit obě strany, bydleli jsem ve městě ted jsem na vesnici, vzhledem k tomu že malému je rok a jezdíme hodně autem do města tak jiný kupovat nebudu ale pro ty co nejsou mobilní a používají kočár v terénu tak to opravdu není. Jinak je nutnost dokoupit pořádný fusak, popř dotazy pište, ráda odpovím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2844
4.11.14 10:00

@atik Takže fusak myslíš dokoupit?? Já sem si to myslela :think: Už teď tam malou dávám v kombinéze, deku a nánožník :think:.. Nějaký tip??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11794
12.11.14 09:35

@katiiik ja mam fusak Alta bebe a krasne se tam vleze.Jen ty sraky me prijdou maly, kdyz tam das fusak a navleceny dite, tak jse tam strasne utesneny popruhama :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí