Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@jege píše:
Tak to prr! @alejandra je příjemná mladá dáma a mám ji rád! Ostatní nevím, nemají tak hezké avatary, ale s @warita se také celkem často shodneme a @topazio mi přijde moc jednoduchá a radikální, takže jsem usoudil, že je asi dost mladá, nezkušená a všechno vidí moc černobíle.Jinak za mých mladých let platilo, že za ženu platí chlap a teď už to měnit nebudu, ale jelikož jsem líný skrblík, tak se mi nechce zvát ženy na večeři, divadla, kina a pod. jenom kvůli případnému sexu. U kamarádek je to jiné, tam mi ta vzájemná komunikace stojí jak za utracené peníze, tak i za promarněný čas. Hledání vážných známostí se mě už netýká, dávno jsem žádnou nehledal a ani po tom netoužím.
Jednoduchá nejsem. Radikální to možná.
@Serpentini píše:
Kde všichni kupujete tak levný párek v rohlíku? U nás za něj chcou všade 30-35 korun
U nás i 40 Kč. Nekupuji ho.
@topazio píše:
U nás i 40 Kč. Nekupuji ho.
Tyjo kde žiješ? ![]()
U nás v jednom krámku v centru města měli zase supr business plán - cena párku v rohlíku se lišila dle denní doby. Přes den za hubičku a na večer když lidi chodili z kalby dražší. Škoda že už ho zavřeli, to půlka místních obrečela. ![]()
@Liberalissima píše:
Hele to není o traumatu, ale pokud jde o první/druhé rande, zásadně za sebe platím (resp platila jsem, když jsem randila) sama, protože někteří chlapi mají pocit že za kafe nejmíň blowjob a za večeři čísloA bohužel to vždy nejde poznat předem, takže better safe than sorry
Ja žádný takový zásady nevedu. Když me chce někdo pozvat, tak zpravidla chce i platit. Placeni navrhnu, ale nikdo to nechtěl a přece se nebudu rvát s chlapem o peněženku. A nevim, s kým randis, po me teda po rande určitě nikdo neočekával takovyhle odměny
Možná bohužel
![]()
@warita píše:Na charitu neprispivam.. Ale jestli ma Frei hlad, tak se obetuju
tento rok si jeste neprispivala na charitu?My uz jsme poslali nejake penize na klokanek, takze se vycerpal rozpocet.
@bse.pedro píše:
U nás 35,–Kč… Když pozvu babu na rande a společnou večeři, tak snad automaticky máme ten rohlík s párkem napůl, tudíž 17,50Kč na osobu…![]()
![]()
Holt ti, sorryjako za upřímnost, stejně jako @Venetia a dalším chybí schopnost logického myšlení + máte mezery f matematyce…![]()
![]()
Napul.. Ona parek a ty rohlik?
@Mora Čamuška píše:
Ja žádný takový zásady nevedu. Když me chce někdo pozvat, tak zpravidla chce i platit. Placeni navrhnu, ale nikdo to nechtěl a přece se nebudu rvát s chlapem o peněženku. A nevim, s kým randis, po me teda po rande určitě nikdo neočekával takovyhle odměnyMožná bohužel
![]()
Já se svým chlapem platila vždy napůl, nebo jsem mu dala část peněz. Nikdy neprotestoval. Naštěstí na tyhle šovinistické věci není, že muž má vždy platit.
@Serpentini píše:
Kde všichni kupujete tak levný párek v rohlíku? U nás za něj chcou všade 30-35 korun
U nás žádný párky v rohliku nejsou
Dycinky pikador ![]()
Jo, chtěla bych být jednou lesba, abych neřešila, která za kterou má platit.
@Mango_Lassi píše:
Já se svým chlapem platila vždy napůl, nebo jsem mu dala část peněz. Nikdy neprotestoval. Naštěstí na tyhle šovinistické věci není, že muž má vždy platit.
No pockej, ale tady se bavime o nejakym prvnim rande ci co.. Ne ze ste chodili jako pár kazdej den do Koruny na salat z papiru a on na to susil tri padesat ![]()
A mi to povídej, ja každýmu vybavim barak a odchazim, takže se mnou muze todlencto.. jen vydelat ![]()
Já bych si nikdy nenechala zaplatit večeři, maximálně tak kafe nebo zmrzlinu, když vím, že nemám zájem se příště vidět. Ráda platím napůl, případně na střídačku. I ve vztahu. Dává mi to pocit nezávislosti. A výsledek je ten, že mě nikdo nikdy nehýčka a neživí, takže se necítím jako princezna, ale spíš jako dělnice…
![]()
@Mora Čamuška píše:
No pockej, ale tady se bavime o nejakym prvnim rande ci co.. Ne ze ste chodili jako pár kazdej den do Koruny na salat z papiru a on na to susil tri padesat
A mi to povídej, ja každýmu vybavim barak a odchazim, takže se mnou muze todlencto.. jen vydelat
I na prvním, i na druhém. Dokonce jsem za ním přijela 200 km. Nikdo mi to nezaplatil. Takové prkotiny…
@Mora Čamuška píše:
U nás žádný párky v rohliku nejsouDycinky pikador
Jsi z Jiznich Cech? ![]()
@alejandra píše:
Jsi z Jiznich Cech?
Tak to je dost lehce rozpoznatelny.. ![]()
@Mora Čamuška píše:
Tak to je dost lehce rozpoznatelny..
Ja jsem to treba vubec nevedela ![]()
@Mango_Lassi píše:
I na prvním, i na druhém. Dokonce jsem za ním přijela 200 km. Nikdo mi to nezaplatil. Takové prkotiny…
Prosimte, ja tim chci rict, ze pokud me nekdo nekam pozve, nechce to platit i když to navrhnu, tak se s nim teda faaakt neperu. Je to milé. Jo a asi me nikdy nikdo nezval na véču, kdy bych vedela, ze uz ho nikdy pak nechci videt. To se mi nikdy nestalo teda. Takze vlastne nemam nic k tematu ![]()