Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Budu.
je to sice kruté a náročné na psychiku ale plakat z mostu kvůli tomu opravdu nebudu. Nepovede se ted povede se příště. A kdyby to přece jen vyšlo ted tak to aspon bude dvojnásobná radost.
@teris.r Přesně tak, musíš to brát tak jak to je. Já jsem už jednou o miminko přišla, neukázalo se mu srdíčko. Tenkrát jsem to hrozně oplakala ale dnes už vím že to prostě tak mělo být a že s miminkem nebylo něco v pořádku a příroda se o to sama postarala.Je lepší když se to stane takto ze začátku než když už je miminko velké a cítíš ho.To bych teď, jen tak nedala. Takže se vlastně celé těhotenství jen modlím ![]()
Neboj určitě už to bude v pořádku. No já uvidím v to pondělí. Taky se budu modlit aby se tam nakonec prcek objevil a bylo to jen třeba nízkou hladinou hormonů nebo něco. Ale jestli se tam neobjeví, tak se objeví příště. Musím myslet pozitivně jinak bych se z toho asi zbláznila.
@teris.r Přesně naděje tu ještě pořád je. Já se uklidňovala že jsem nešpinila a dělala jsem si obden test jestli čárka na testu sílí
Taky nešpiním a cítím se fajn. Jen mám nafouklé břicho a bolí mě prsa
Tak je to neuvěřitelné ale všechno dobře dopadlo. Byla jsem u jiného lékaře a světe div se, viděl vše co vidět měl. Srdíčko bije jako zvon a mimi je v pořádku. Už měří 6 milimetr
Takže jsem se okamžitě k němu přihlásila a další ultrazvuk mám za 14 dní.
@teris.r No vidíš, samotné se mi ulevilo.Hold naše děti nejsou tabulkové no
Jsem ráda za tebe a už buď v klidu a šetři se ![]()
Dobrý potřebovala bych poradit když mám HCG v krvi 36 tak je to špatné nebo se nemusím bát děkuji