Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Držím palce, vydržte!! Já mám za měsíc a půl 6 kg dole a cítím se fajn! Je to o pevné vůli! ![]()
Tak já se na herbalife chystam, jelikoz s nim ma zkusenosti i moje mamka, pila koktejly, jeden rano a jeden večer, pila k tomu ten zeleny cas, brala vitaminy a zhubla 15kg, vaha nikdy nesla nahoru a nikdy k tomu necvicila, pila a pravidelne k tomu jedla. Žadny sr…to nejsou slozenim, uz o ni mi koktejl chutnal i caj, takze uz budu objednavat balicek za 2500kc 1× koktejl, vitamin, proteiny, zeleny caj
snad to pomuze, nejsem clovek co by drel v posilovne a nemohl si dat pocitem jako u koktejlu sladkost ![]()
Jenže když si přečteš složení výrobků produktů v lékarnách, nevíš někdy ani co do sebe cpeš.. Já H. neznám, ale užívám něco podobného a jsem s tím velice spokojená. A s produktama pro zdraví si ji nemůžu vynachválit. Výborná společnost…
Bohužel musím také konstatovat, že jsem měla tu možnost vyzkoušet tento zázračný produkt, řídila jsem se radami Herbalifového poradce a ano zhubla jsem během 10ti dnů 5 kilo, ale za cenu toho, že jsem skončila na jednotce intenzivní péče se zánětem slinivky břišní, proto si važte svého zdraví a NEBERTE produkty Herbalife. Mám to i s lékařským potvrzením. Samozřejmě jsem požadovala po firmě Herbalife finanční kompenzaci, které se mi nedostalo, proto varuji všechny, co váhají jestli koupit či nekoupit HerbaLife za nekřesťanské peníze, tak si kupte radši podobné produkty z lékárny.
@Mnauzina z lekarny bych si na hubnuti nekoupila nic, jsou to sr…a lidi si mysli ze jm to trasne pomuze a to mam od lidi co v tom delaji, pouze reklamy a slozeni sr…Herbalife je o necem jinem a pokud se ti stalo neco takoveho, problem bych videla uplne jinde, ale rozhodne ne z vyrobku od Herbalife a uz rozhodně bych neverila doktorum!
HB nevěřím už pro kvality prodejců. Moje osobní zkušenost je špatná, Prodejce se ke mě choval tak, že jsem podala podnět do médii a zvažovala i obrátit se na na policii.Jde jim jen o to za každou cenu prodat. Velmi se brání nařčení z „letadla“,hned agresivně zastrašují vyhrožujíc právníky, neb sami dobře vědí, jak úzká hranice je mezi MLM a letadlem. Většina kladných recenzí na netu je od prodejců samotných. Poznáte to podle slovníku a stále stejných frázi, které je firma naučila. Když si prostudujete odborné práce na toto téma zjistíte, jak fungují - jako uzavřená neprůhlená organizace, kde nejdůležitější je získat další prodejce. Díky Netu se šmejdovství přesunulo z realné do virtuální roviny. No a s tím „věřením doktorům“. Vždyť samotní dealeři HB tvrdí, jak jejich zázračný produkt lékaři doporučují. Takže bychom asi měli věři jen těm, že jo? Věřit třeba svému zdravému rozumu a nenechat se manipulovat.
Ráda bych reagovala na tento příspěvek, protože vážená paní asi nenarazila na originální produkty HL, ale na podvodníka, protože produkty jsou vyvinuty nejlepšími lékaři(mimo jiné Laureát Nobelovi ceny) a na všechny produkty, které koupíte od oficiálního distributora Herbalife máte garanci vrácení peněz, takže pokud jste si produkty koupila někde za! poloviční cenu, nikdo vám nedá garanci, že jde o originál tak se nedivte jak jste dopadla a další věc je, že je nutné při užívání postupovat podle pokynů poradce, názory jsou různé
Ahoj, za pár dní to bude rok co se mě po vyplnění dotazníku na netu ozvala paní z HB zhubla jsem 33 kg jsem spokojená na tento produkt nemůžu říct kromě toho že je drahý vůbec nic. Já bych ho doporučila je to o dodržování nejím ho dvakrát denně ale jen jednou k snídani s jogurtem. Čaje a tablety jsem ještě neměla. Jen mě vadí že ze začátku se mě paní věnovala, podporovala a v současné době se nedočkám ani odpovědi mám pocit, že jsem dobrá jen na kšeft, který ji udělám protože bych chtěla zhubnout ještě 10 kg. Má ještě někdo takovou zkušenost jako já nebo měl štěstí v poradkyni.
Ahoj, chtěla bych se zeptat, mám 169cm a 83kg, k tomu sníženou fci štítné žlázy která mi brání hubnout jen zdravým životním stylem a cvičením, kamarádka dělá Herbalife a nabídla mi pomoc, jaké mohu očekávat výsledky pokud budu vše dodržovat podle plánu? Kolik kg za měsíc jste třeba hubli s podobnými čísli jako mám já? ![]()
Podle toho jak to beres… Já to brala na opačný problém-pribrani (to se užívá jinak -po jídle, svacinky atd…) no nabrala jsem jen 2kg a tchyne to brala na hubnutí a říkala, že šla s vahou dolu celkem rychle… Jen to dost leze do peněz
ale je to dobre chuťově (že do sebe necpes něco hnusnyho)
Mno peníze to stojí, to jo, ale vypočítala jsem si, že mě to nebude stát více, než nějaký výživový poradce, hlavně ušetřím zase na dvou jídlech denně, jelikož ve zdravém životním stylu už jedu déle než rok a kýžené výsledky se nedostavili, tak jsem se rozhodla, že to vyzkouším s tímto, slečna tam má hodně lidí se štítkou a hubnou jí, navíc je to kamarádka, takže jí opravdu věřím, sama zhubla díky tomuhle z 90kg na 60kg při 165cm během tuším 15ti měsíců. Takže jí opravdu věřím
Řekla bych, že i jí samotné záleží na tom abych zhubla.
Osobně si myslím, že většina nespokojených lidí měla problém buďto s tím, že se po užívání buďto vrátili k e špatným návykům, nebo si mysleli, že koktejly je spasí a jedli k nim nezdravá jídla a nebo možná špatný poradce, věřím, že tam jsou lidi, kteří chtějí jen vydělat…
Ahoj holky, chtela bych znat Vas nazor na vazeni u herbalife. Vysledky mam takove vaha 54kg vyska 158cm, z toho svalova hmota 41,1kg tuk 22% (norma prý) kosti 2,2kg (malo pry potrebuju vapnik) a taky mam pry velice nizky bazal 1300kcal a to 5× tydne beham a mam praci fyzicky narocnejsi. Ten nizky bazal mi nesedi kor kdyz mam tolik svaloviny a pohybu. Zacla rikat ze mi da to a to na zrychleni
tak uz mi bylo jasne, ze chce prodat. Myslite, ze mi lhala? Nedovedu si totiz predstavit jist min, protoze i tak mam casto hlad a to jím dost (zdrave)..partner ma pry zvyseni viceralni tuk, ktery nejde vycvicit, ale jen odstranit detoxem (od nic
) ja mela visceralni tuk na jednicku a to se stravujeme a sportujeme stejne. Takže Vase zkusenosti? Diky.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, chtela bych znat Vas nazor na vazeni u herbalife. Vysledky mam takove vaha 54kg vyska 158cm, z toho svalova hmota 41,1kg tuk 22% (norma prý) kosti 2,2kg (malo pry potrebuju vapnik) a taky mam pry velice nizky bazal 1300kcal a to 5× tydne beham a mam praci fyzicky narocnejsi. Ten nizky bazal mi nesedi kor kdyz mam tolik svaloviny a pohybu. Zacla rikat ze mi da to a to na zrychlenitak uz mi bylo jasne, ze chce prodat. Myslite, ze mi lhala? Nedovedu si totiz predstavit jist min, protoze i tak mam casto hlad a to jím dost (zdrave)..partner ma pry zvyseni viceralni tuk, ktery nejde vycvicit, ale jen odstranit detoxem (od nic
) ja mela visceralni tuk na jednicku a to se stravujeme a sportujeme stejne. Takže Vase zkusenosti? Diky.
pořád jde jen o prachy…chtějí prodat…mě osobne po tech koktejlech akorát bolel žaludek a hladná jsem byla jak pes…
ale neříkám, že to jsou sračky, ale dá se žít i bez toho…
Mě ho na hubnutí doporučil můj lékař. Vážně to zvažuji.