Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Karamelka86 dekuju za odkaz…stranky znam, jen v nich nemuzu najit tu skolicku. Kouknu na to jeste vecer, az bude vic casu. ![]()
Taky musim sehnat sklolku stuj co stuj
ja teda hlavne kvuli praci, ale kvuli fildovi samozrejme taky. vim o cem mluvis:-) Mame ted takove zajimave obdobicko a ja to psychicky nezvaldam
ale to do toho nemam druheho prcka ![]()
@dii http://ddmpraha9.cz/predskolaci/ tady to je..ty centra pro přeškolní děti, my zrovna čekáme až se ozvou, ale říkali že by mi kluka vzali od prvního
@dii ahojda
ja uz jsem ok, ale zas me lehlo dite
chytil ode mne virozu a do toho se mu klubou dve stolicky najednou..takze o vikendu jeden den horecky, uz je ok ale muzeme jit ven nejdrive ve stredu..rikala doktorka, az bude uplne bez teplot..takze me jebne, byt zalezla doma
ale pozitivum to ma, odlozene ockovani priorix o 3 mesice
..kazdopadne to vidim na prochazku v pristim tydnu ze.. ![]()
@zazuunka jeje tak to me mrzi, ze marodite dal. Tak se domluvime na pristi tyden..treba bude i hezci pocasi. ![]()
@zazuunka tak ať jste už brzy fit a příští týden se uvidíme, samozřejmě i s ostatními ![]()
Tak my už jsme taky zdraví tak snad se už budeme moc přidat. A když už tu zmiňujete školky je lepší Litvínovská nebo Veltruská? Poradíte někdo?
Tak holky…dame srazik? treba utery nebo streda? Muzeme jit do toho dablicaku, ma byt teplo… ![]()
Ahoj holky,
pro nas lepsi streda.
@zanetV
zatim nemuzu posoudit, ktera skolka je lepsi a radit asi taky ne po jednom dopoledni:-D. Byla jsem se zatim kouknout jen ve veltruske a pristi tyden jdeme do litvinovske.
Ale ve Veltruske se fildovi moc libilo a druhy den si myslel, ze pujdeme zase:-) Ucitelky jsou moc mile, spousta hracek a je to tam utulne. Ja bych dneskni skolku cekala trochu modernejsi ale jinak vsechno fajn.
@dii mě se ve veltruský líbil přístup učitelek ale v litvínovský jsem toto opravdu velmi postrádala. Takže pro nás už vyhrála Veltruská ![]()
Jinak by jsem se někdy připojila až půjdete to nějakého koutku ![]()
@zanetV aha, tak to jsem na tu litvinovskou zvedava ![]()
a co dalsi skolky : sluknovska a novoborska? ty bych chtela taky jeste okouknout. a kam davas druhou prihlasku? trochu se bojim, ze ´kdyz byl den otev. dveri jen ve dvou skolkach, tak vsichni daji ty dve prihlasky prave tam ![]()
Teda chapu to dobre, ze muzeme podat jen dve prihlasky?
@dii Můžou se dát pochopitelně naráz jen dvě ale loni jsem pak dávala ještě další dvě na další přijímací řízení jinam. A nevyšlo nic
Letos dávám jen jednu jelikož mám už předškoláka tak ať mi zkusí říct že ho nevezmou
O Šluknovský jsem taky uvažovala ale zase veltruskou máme kousek od baráku ![]()
@klarka87 @keiki @zanetV @dii a ostatni… tak dame srazik ve stredu? hodi se vam to vsem? ma byt teplicko, kolem 10ti stupnu tak prochajduuuuu
![]()
Já můžu, pokud to nebude nějakej vražednej čas:-) Na procházku se těším:-)
Ahojda, my máme zrovna ve středu před polednem „bubnování“
ale odpo můžeme…a v pátek se chystáme do MC Slunečnice v Letňanech na Rarášky (9.30-11.30)kdyby se někdo chtěl přidat…
Ještě jsem si dneska uvědomila, že v tu středu musím být v 14:30 doma, takže do té doby ráda zajdu na procházku:-)