Pozoruji hlen s příměsí krve. Může to být hlenová zátka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25194
31.10.15 21:34

Hele, někdo ti tady bude psát, jak to přesně vypadá, někdo, že to nepoznal. Ona ta zátka sama o sobě je hrozně přeceňovaná záležitost. Já třeba myslela u druhého a třetí porodu, že jsem ji poznala, ale hustý hlen ze mě šel snad 2 týdny. Doktorka mi vysvětlila, že to dělá to, jak se spotřebovává čípek postupně. Nemusí to být prostě 1× hlen a hup je to zátka, jede se rodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.4.18 20:51

Ahoj, vím, že mi to nikdo přesně neřekne, ale zkusím se zeptat. Musí porod přijít až při odchodu zátky s krví? Před měsícem a půl mi odcházela do žluta zátka po kouskach a jen vždy kousek ráno, teď znova začala. Akorát teď to je po každém wc, takže třeba 10× denně a taky žlutá. Dneska k tomu že mě vypadl pořádný kus tak 10× 0,5cm. Ale stále bez krve. Dle dr jsem byla ve čtvrtek volne na prst. Tak si říkám, jestli už by to mohlo něco znacit nebo když je stále bez krve, tak ještě ne. :roll: měl jste to někdo bez krve? díky za názor :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.4.18 20:56
@Anonymní píše:
Ahoj, vím, že mi to nikdo přesně neřekne, ale zkusím se zeptat. Musí porod přijít až při odchodu zátky s krví? Před měsícem a půl mi odcházela do žluta zátka po kouskach a jen vždy kousek ráno, teď znova začala. Akorát teď to je po každém wc, takže třeba 10× denně a taky žlutá. Dneska k tomu že mě vypadl pořádný kus tak 10× 0,5cm. Ale stále bez krve. Dle dr jsem byla ve čtvrtek volne na prst. Tak si říkám, jestli už by to mohlo něco znacit nebo když je stále bez krve, tak ještě ne. :roll: měl jste to někdo bez krve? díky za názor :)

Ja měla zátku v den porodu teda, ale taky zadna krvava lazen se nekonala :lol: proste takovy zluty hlen trochu do cervena, nic drastickeho. Ale rikam porodila jsem 5 hodin na to :lol:

• Citovat
  • Upravit
2089
8.4.18 20:58
@Anonymní píše:
Ja měla zátku v den porodu teda, ale taky zadna krvava lazen se nekonala :lol: proste takovy zluty hlen trochu do cervena, nic drastickeho. Ale rikam porodila jsem 5 hodin na to :lol:

To bych si přála! :D ale nemám ho ani s nádechem do červena :roll: prostě jen žlutý… A jak velký kus cca?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.4.18 21:01

@yareah Me hned po zatce zacali kontrakce a uz to jelo :lol: tyjo to nevim jak velky kus, tak 2×2 cm fakt neodhadnu ale nic velkeho :D

• Citovat
  • Upravit
Twixinka
8.4.18 21:05
@Anonymní píše:
Ahoj, vím, že mi to nikdo přesně neřekne, ale zkusím se zeptat. Musí porod přijít až při odchodu zátky s krví? Před měsícem a půl mi odcházela do žluta zátka po kouskach a jen vždy kousek ráno, teď znova začala. Akorát teď to je po každém wc, takže třeba 10× denně a taky žlutá. Dneska k tomu že mě vypadl pořádný kus tak 10× 0,5cm. Ale stále bez krve. Dle dr jsem byla ve čtvrtek volne na prst. Tak si říkám, jestli už by to mohlo něco znacit nebo když je stále bez krve, tak ještě ne. :roll: měl jste to někdo bez krve? díky za názor :)

mě začala odcházet zátka ráno v den porodu, cca 9 hodin před porodem, ta byla jen žlutá, cca tři a půl hodiny před porodem odešla ve velkém a ta tedy byla už krvavá, ale to bylo i tím, že jsem v té chvíli byla otevřená už na pět cm :) jinak ve středu na kontrole jsem byla taky otevřena volně na prst, mimčo vysoko, že prý se uvidíme ještě za týden a v neděli jsem porodila ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.4.18 21:36

U druhého porodu mi musela odejít na sále, někdy v té půlhodince, která uběhla od příjezdu do porodnice, po samotné tlačení. Jinak si to nedovedu vysvětlit, prostě jsem ji nezaznamenala. Nosila jsem intimky a prostě za celou dobu nic. Vím jak vypadá, u prvního porodu mi normálně odešla. Takže nejen že bez krve, ale prostě vůbec žádná :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.4.18 21:39

@Twixinka to zní moc dobře :) no budu to raději čekat, ale nebudu se upínat :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.4.18 21:41
@Anonymní píše:
U druhého porodu mi musela odejít na sále, někdy v té půlhodince, která uběhla od příjezdu do porodnice, po samotné tlačení. Jinak si to nedovedu vysvětlit, prostě jsem ji nezaznamenala. Nosila jsem intimky a prostě za celou dobu nic. Vím jak vypadá, u prvního porodu mi normálně odešla. Takže nejen že bez krve, ale prostě vůbec žádná :nevim:

To jsem taky četla že někomu nemusí vůbec no :) ale většina lidí kterým odešla psali, že před porodem byla s krví, tak nevím jestli si mám říkat že byla bez krve tak nic a nebo si dělat naděje :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.4.18 21:52

U prvního neodešla vůbec, možná na sále, ó čemž nevím. U druhého postupně asi 14 dnů před porodem. Zprvu žlutá, pak těsně před nahnědlá až růžová. Ale krev tedy žádná. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.6.18 18:14

Hlenova zatka

Ahoj, sice je to asi nechutny, ale rada bych zjistila, jestli je mozny, ze je toto hlenova zatka?? Po kousickach to uz druhy den mam na papiru, kdyz jdu na malou.
 Dekuji

• Citovat
  • Upravit
j-p
11770
12.6.18 18:24
@Anonymní píše:
Ahoj, sice je to asi nechutny, ale rada bych zjistila, jestli je mozny, ze je toto hlenova zatka?? Po kousickach to uz druhy den mam na papiru, kdyz jdu na malou.
Dekuji
:lol: :mrgreen: jo hlenova zatka vypadá jak táhlý sopel a může tam být i krev. A fotka je fakt des. Zensky ti tady dají :lol: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1805
12.6.18 18:50
@Anonymní píše:
Dekuji

No stačilo by popsat :? Jo může to být, nebo je to výtok. Mně odchází zátka už přes dva týdny a je spíš jako nudle nebo hlen, buď světlá nebo s příměsí krve dohněda. Nic to neznamená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.18 18:58

@sladke-mameni @j-p moc dekuju za odpovedi… No, jdu zkusit prijit na to, jak tu fotku smazat. Tak jeste jednou pardon :? ;)

• Citovat
  • Upravit
506
12.6.18 22:06
@sladke-mameni píše:
No stačilo by popsat :? Jo může to být, nebo je to výtok. Mně odchází zátka už přes dva týdny a je spíš jako nudle nebo hlen, buď světlá nebo s příměsí krve dohněda. Nic to neznamená.

asi jak u koho. Mě odešla hlenová zátka někdy kolem deváté večer a další den dopoledne jsem porodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí