Pozoruji hlen s příměsí krve. Může to být hlenová zátka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6530
19.7.11 19:52

Ahoj holky snad ještě někdo nakoukne :)
už druhý den špiním, jen ráno toho je více na wc, pak se to zklidní, max nějaka kapka na intimce. Nevite co to může být?
A hlen. zátka plave ? nebo se potopí? při čůrání jsem citila jakoby neco vylezlo ale v zachodu sem nic nevidela, mame totiž takovy blby wc ktere nema to patro, ale hned hluboko vodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
19.7.11 20:14

To špinění je hlenová zátka. :wink: Já to ve WC nikdy nezkoumala, tolik toho zaráz ze mě nešlo. :jazyk: Vždy jen na intimnce či na toaletním papíru, takový jako hlen s růžovými/krvavýma nitkama…

Jinak může odejít i několik dní před porodem. Mně tedy odešla až těsně před ním (u prvního porodu jsem porodila po odchodu hl.z. do 12 hodin, u druhého do 4 hodin), ale jak to bude u tebe, to nikdo neví. Může to být tak i tak… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
19.7.11 20:35

no včera mi řekl dr. že jsem se trošinku pootevřela, ale že branka je 4cm
vůbec sem mu nerozuměla. A i od včera mám ranní špinění, podobné když sem měla menzes první den jsem špinila vtšinou ráno a pak až. tak sem se bála co to je. nic moc mi dr. neřekl jen že mam vydržet no :cert: jsem ještě málo jen 34tt a v 36tt mam dojit na kontrolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
19.7.11 22:05
Nicollka píše:
no včera mi řekl dr. že jsem se trošinku pootevřela, ale že branka je 4cm
vůbec sem mu nerozuměla. A i od včera mám ranní špinění, podobné když sem měla menzes první den jsem špinila vtšinou ráno a pak až. tak sem se bála co to je. nic moc mi dr. neřekl jen že mam vydržet no :cert: jsem ještě málo jen 34tt a v 36tt mam dojit na kontrolu

Počkej, jako že ty máš branku 4cm? Ale to je docela dost… To znamená, že jsi otevřená na 4cm, při 10cm se mluví o zašlé brance, končí 1.doba porodní a začíná se tlačit.

Nesmíš se bát a musíš se těch doktorů ptát. :wink: Někdo je fakt pootevřenej klidně měsíc, dva, než porodí. A někdo má takovýto nález 2 hodiny před porodem… :nevim: Když tě poslali domů, tak jim věř, že se ještě nic neděje… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
19.7.11 22:12

co branka 4cm znamena že sem otevřena na 4cm?? to vážně? já myslela že tam mam ještě něčeho 4cm co se musí vymizet nez se začne tlačit mala ven. já sem z toho jelen. ale toto mě ted teda zaskočilo. Ukazoval mi i na utz, vypadalo to jako tunylek a na konci toho tunelu byla hlavička prej, tu sem teda nejak nevidela v tom černobilym cosik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
19.7.11 22:16

a tu je můj prvni monitor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
19.7.11 23:58
Nicollka píše:
co branka 4cm znamena že sem otevřena na 4cm?? to vážně? já myslela že tam mam ještě něčeho 4cm co se musí vymizet nez se začne tlačit mala ven. já sem z toho jelen. ale toto mě ted teda zaskočilo. Ukazoval mi i na utz, vypadalo to jako tunylek a na konci toho tunelu byla hlavička prej, tu sem teda nejak nevidela v tom černobilym cosik.

Přečti si to třeba tady:
http://www.porodnice.cz/…eviraci-doba

Hned v tom prvním odstavci se píše o tom, že „…zánikem hrdla dělohy (čípku) vzniká děložní branka…“ která se postupně zvětšuje až zanikne (je zašlá). A tím končí I.doba porodní a začíná II.doba porodní, což je tlačení. Takže, pokud ti gyndr.opravdu řekl, že je branka 4cm, tak jsi prostě otevřená na 4cm. :think: :nevim:

No ale nevím, jestli bys měla před porodem studovat takové články. Možná by bylo lepší, kdybys šla spát a odpočívala… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
20.7.11 08:44

Ahoj Nicollko, mě odcházel hlen celý měsíc, týden byl trošičku zbarvený dohněda(od krve), jestli plaval nevím, já ho vždy utřela do toal.papíru a pak už 3týdny jen čistý hlen, já špinila většinou navečer. 14 dní před porodem jsem byla otevřená na 6cm. :think: Rodila jsem v 41tt a císařem. 8-o 8-o 8-o Takže je to případ od případu, můžeš rodit teď nebo klidně až za měsíc. :wink: Hlavně se nestresuj a buď v pohodě!!! :-) Hodně štěstíčka!!! :lol: :palec: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
20.7.11 14:08
Natule píše:
Ahoj Nicollko, mě odcházel hlen celý měsíc, týden byl trošičku zbarvený dohněda(od krve), jestli plaval nevím, já ho vždy utřela do toal.papíru a pak už 3týdny jen čistý hlen, já špinila většinou navečer. 14 dní před porodem jsem byla otevřená na 6cm. :think: Rodila jsem v 41tt a císařem. 8-o 8-o 8-o Takže je to případ od případu, můžeš rodit teď nebo klidně až za měsíc. :wink: Hlavně se nestresuj a buď v pohodě!!! :-) Hodně štěstíčka!!! :lol: :palec: :srdce:

Ty bláho! 8-o Já když byla na 6cm, tak jsem řvala u kontrakce bolestí a ležela na koze s nohama od sebe… :lol: (a dítko bylo do hodiny venku). To je fakt neuvěřitelný, jak to máme každá jinak… :think: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
22.7.11 08:00

Ahoj holky tak už beru třetí den železo, je mi trošku lépe, ale špiním stále. Intimka stále do žluto-oranžova, ale jen trochu, i kdyz po cely den. Nemola by to byt i plodova voda? ale ta asi barvu nema ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
31.3.12 23:09

Holky chtela bych se zeptat… ? da se hlenová zatka prirovnat k vytokum ? sem ve 36tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
31.3.12 23:14

Ja ji mela jako nudli z nosu pri velke ryme a tahlo se to jako zvykacka a velikost cca polevkove lzice. Omlouvam se za popis…jinak me to nenapada, jak popsat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.4.12 12:24
@Barusak78 píše:
Ja ji mela jako nudli z nosu pri velke ryme a tahlo se to jako zvykacka a velikost cca polevkove lzice. Omlouvam se za popis…jinak me to nenapada, jak popsat :roll:

Dobré přirovnání :D , tak alespoň po přečtení vím, co mě může čekat, jsem ve 35 tt. Takže už to za chvilku začne být taky aktuální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
3.8.12 12:11

Cauki tak dneska tak jak popisujes nudle z nosu ja presneji receno bila tkanicka mela tak 6cm ale byla cira..no uvidime jak dlouho jeste ..papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
273
5.9.12 06:51

Ahojda tak já dneska taky zátka, takový hlen a trochu tmavší krev po vytření trochu světlejší.. může to být i světlejší krev??? nebo by měla být jen tmavá jako špinění? u prvního sem to měla čisté bez krve a v kuse, teď to leze nějak po částech :-)
Zítra jdu na plánovaný císař tak aby se to nerozjelo ještě dnes :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky