Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@balenka No teď ze mě vyšel (omlouvam se jestli to někomu přijde nechutný) takovej průhlednej sliz, ale hodně tekutej
Je to ono?
@poprvé těhulka ja rodila od odtoku zatky do 2 dnu a to jsem byla 37+0
Já rodila taky po odchodu zátky do 2 dnů, ale já jsem byla 39. týden. Ale raději buď fakt připravená.
Diky holky
já mám nachystaný jenom všechno pro prcka, pro mě nemám nic
Hlavně mě to nevyteklo najednou, ale tak po 3 hodinách vždycky trošku hlenu…první byl s troškou krve a ty další uplně průhledné ![]()
Já byla bez zátky několik týdnů a nakonec vyvolávali ve 41+6, to je fakt individuální ![]()
Mne odesla zatka dnes v noci
Klasika hlen, jakoby spineni s timhle sajrajtem, trochu mi ukaplo i na zem, nez jsem se dosourala na WC
- Ma to stejny prubeh jako u prvniho porodu - do dvou dnu jsem porodila. Ale je to individualni. Kazda to mame jinak
Jinak plodovku me u prvni pichli, takze ja vubec nevim, jak bych poznala treba jen to, ze by se stalo to, ze by mi ta voda odtekala treba „po kapkach“, jak mela moje znama…
![]()
Tak holky ještě v ten pátek večer mi praskla voda a už jsme jeli
Malej se narodil v 35. tt v sobotu rano a nastesti vše v pohode
Už jsme týden doma. Takže někomu to může trvat ještě pár dní a mě pár hodin, než porodí ![]()
@poprvé těhulka a jak se jmenuje? musel byt v inkubatoru? ja rodila v 37 tt a mala byla zcela ok…
@beruska03 Jmenuje se Lukáš. V inkubátoru byl 3 dny a to jenom na teple, žádný kyslík nic. Měl hezký i míry 2600g a 48 cm, takže si i myslím, že byl třeba o 14 dní špatně vypočítaný termín porodu. ![]()