Pozoruji hlen s příměsí krve. Může to být hlenová zátka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5868
6.9.12 10:08

Ahoj holky, včera si mi taky stalo, že jsem na slipovce viděla takový doost větší kus táhnoucího se bílého hlenu a pak po celou noc, ale toho bylo už trošku méně.. je to tedy ta zátka? Jsem 36+6. v út jsem byla na kontrole, dr říkala, že jsem zavřená, že se nic neděje… je fakt, že mne od včerejšího odpo pobolívá v podbříšku a v zádech jako před ms… :think: že bychom se s malou chystali na porod? ale zase vím, že po odchodu té zátky to někomu trvá i 4 týdny než porodí, tak z toho asi nic být nemusí, že? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
6.9.12 22:16

Cauki no my hlenova zatka odesla v pondeli a v sobotu jsem porodila:o)zalezi jestli mivas poslicky nebo kontrakće ale je to znameni ze se tam neco deje..takze bud v pozoru hlavne mas uz zabalenou tasku do porodnice? tak hodne stesti at je porod rychly papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
6.9.12 22:18

@kopretinda ahoj, jo tašku mám :) no poslíčky už nejspíš taky mám, celý den mě v nepravidelných intervalech bolí v podbříšku a v kříži jako při ms :nevim: tak pokud to je ono :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
6.9.12 22:39

Jo ono taky zalezi jak castó ale presne tohle jsem mela v noc den pred porordem ale ja ho mela trochu poslu ti odkaz na jak probihL MUJ POROD ----https://www.emimino.cz/diskuse/39-kdy-114850/strankovani/25/ TAK SI POCTI PAPA :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
579
23.9.12 08:05

Holky, dnes ráno mi nejspíš odtekla hlenová zátka, byl to hlen a bylo toho fakt hodně!!! ale znepokojuje mě, že to nebylo čiré, ale spíše do žluta, nevíte, jestli je to v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
23.9.12 13:35

Ahojda, myslím že to byla zátka. Každá z nás to má jiné?! :think: Já třeba měla bílohnědý „sopl“, odcházel ze nepravidelně celý jeden mesíc a porod stále nikde. Počkej a uvidíš, třeba už je za dveřmi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
23.9.12 13:46

Tak u mne byla hlenová zátka úplně krvavá, prý to může být také, každý to má jiné. Jelikož to byl můj první porod, tak jsem z toho byla vyděšená, tak jsme raději jeli do porodnice. Za 11 hodin jsem pak porodila. Plodová voda odtekla za 7 hodin od odchodu hlenové zátky a hned nastali kontrakce. Vše bylo v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
23.9.12 16:42
@Natule píše:
ahojda, mě odcházela hlen.zátka celý měsíc před porodem, nejdřív to byl hleník zbarvený troškou krve a pak už jen bíloprůhledný hlen. Voda mi nepraskla, kontrakce žádné, nakonec císařem.

Ahoj holky ježiš no to je dobrý teda já budu rodit po páté a nikdy jsem nepozorovala že by mi odešla hlenová zátka, ale dnes jsem hooodně uklízela sem 33týden a vyšel ze mě mega hlen, tak doufám že se tam ještě aspon měsíc udržím, už sem teda rodila v 36týdnu a malej byl uplně v pořádku, hmmm no to bude zajímavé, :roll: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
7.10.12 19:51

Ahoj holky, tak jak jsem tu 6.9. psala, že mi nejspíš odešla hl. zátka a že si nejsem úplně jistá - tak zátka to byla a ráno 7.9 mi praskla voda a odpoledne byla naše beruška na světě :palec: takže jsem rodila v ukončeném 37 týdnu (dle utz jsem prý byla 37 + 2 ) malá měla 50 cm a 3 400 g :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
7.10.12 19:56
@beruska03 píše:
Ahoj holky, tak jak jsem tu 6.9. psala, že mi nejspíš odešla hl. zátka a že si nejsem úplně jistá - tak zátka to byla a ráno 7.9 mi praskla voda a odpoledne byla naše beruška na světě :palec: takže jsem rodila v ukončeném 37 týdnu (dle utz jsem prý byla 37 + 2 ) malá měla 50 cm a 3 400 g :dance:

Krásné míry na 37. týden :-) Gratuluji! Já to měla podobné, večer kolem 22h odešla zátka, pak kolem 5h ráno plodová voda a Vojtíšek se narodil v 9.45. Ve 35. týdnu měl 46 cm a 3010 g. Tak ať se daří a holčička přibývá na váze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
7.10.12 20:54

@Mata132 děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
9.10.12 13:35

Ahojky zdravím všechny :mavam:
Tak jsem si pročetla diskusi a zjistila, že každá žena to má fakt úplně jiné. Já jsem už 41+1tt a dnes ráno mi pravděpodobně odešla hlenová zátka. Jedno dítě už mám, ale posoudit nic nemohu, protože jsem rodila plánovaným císařem. Tak snad to bude také do druhého dne :nevim: Zrovna zítra takové pěkné datum :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shu
7.1.13 14:22

Ahoj holky, muze mi nejaka ze zkusenejsich poradit…rano jsem sla na zachod otrela jsem se a videla jsem takovy delsi uplne pruhledny hlen, byl jakoby tuhy az gelovy…nebylo ho moc takova nudle, omlouvam se ale nevim jak jinak to popsat, muze se jednat o hlenovou zatku? kolik ji ma pri tom odchodu asi byt? ted je mi dobre nepocituju zadnou zmenu, krome vetsiho tlaku v brise ktery prisel do hodiny od toho odchodu…pry se muze porod dostavit po jejim odchodu treba do toho dne nebo taky az za par tydnu…takze budu asi cekat :)… jinak kdyby se nic nedelo muzeme s manzelem mit jeste pohlavni styk? moc dekuju za odpovedi

• Citovat
  • Upravit
shu
7.1.13 14:23

Jo jsem 36+1

• Citovat
  • Upravit
5868
7.1.13 14:59

Shu - tak mi zatka odesla kdyz jsem byla 36+5 a za 2 dny mi praskla voda a porodila jsem…:-) jinak vypadala tak jak popisujes… a styk jsme pak nemeli, tak v tom ti asi neporadim.. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí