Pozoruji hlen s příměsí krve. Může to být hlenová zátka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
shu
7.1.13 17:50

Jo tak diky :) uvidim jak to bude, bolesti, nebo tak neco jsi nemela?? nebo nevyslo z tebe jeste neco?

• Citovat
  • Upravit
5868
7.1.13 18:11

No zaclo mne lehce pobolivat v podbrisku - jako pri zacinajici ms -ale nic drastickeho… prave bolesti mi zacaly az mi praskla voda ;-) drzim palce ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shu
7.1.13 20:27

Dekuju, tak ja se zatim necham unaset a budu si to jeste uzivat :D nez prijde to prave orechove :potlesk:… od te doby co to vyslo, mam takove pichlave bolesti ktere prochazi stydkou kosti az k cipku, tak nejak to vnimam…a poboliva me bricho, ale jinak se citim dobre :) tak se mej krasne dekuji papa

• Citovat
  • Upravit
5868
7.1.13 20:30

Taky se mej fajn… mozna miminko uz klesa pomalinku tam kam ma :-). drzim palecky at to mas pak hlavne rychle a bez potizi za sebou ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
7.1.13 20:53

Shu: to zatka klidne byt mohla, mne teda odchazela snad posledni dva mesice :) ale ten posledni den toho byla docela hromada, vic nez bys vysmrkala pri huste ryme (pardon za naturalisticky popis, ale nic lepsiho me nenapada)
jestli se neco zacina dit dole, zkuste sex, nemel by vadit, dokud nekrvacis nebo netece voda
no a jestli uz nejsi pri chuti, naloz se do horky vany a uvidis :lol:
drzim palecky, at to jde hladce a mimi at je zdravy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shu
8.1.13 17:42

Tak moc dekuji, vlastne dnes ze me odesel zase kousek, tak na tom budu podobne :)…budu cekat az to prijde :-)..jinak ja bych pri chuti i celkem byla ale manzel uz se boji, kor potom co vi ze mi odchazi :D asi az po… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
416
14.2.13 09:48

Ahoj maminy. Chtela jsem poprosit o radu. vcera dopoledne jsem mela takovy pocit jak kdyz se clovek pocura a nasla jsem v kalhotkach vetsi kus hlenu nazloutle barvy s trochou bileho.jak husty sopel. omlouvam se za ten popis. pak odpoledne uz jen trocha a sem tam kdyz se vycuram tak v zachode. dneska uz jen slabounce. Myslite ze by to mohla byt hlenova zatka? posledni dny citim takovy tlak dole. poslicci uz se take objevuji.je fakt ze den pred tym jsme se s manzelem :hug: tak si rikam jestli to nemohly byt spermie? prosim poradte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shu
14.2.13 10:44

Tak uz jsem porodila tak taky muzu poradit :) je mozne ze ti hlenova zatka odchazi takhle postupne, sex to podporuje tim ze te uvolni a tve telo v tomhle stavu s tim uvolni i to co je potreba..:) rekla bych ze hlenova zatka..vis ono se spis to telo pomalu pripravuje :) ale je take mozne ze rychle…kazda to mame totiz trosicku jinak :)hodne stesti ;)

• Citovat
  • Upravit
416
14.2.13 11:09

shu

ahoj.moc diky za info. Jinak moc gratuluji k narozeni miminka. jeste se te zeptam shu za jak dlouho jsi ty po odchodu hlenove zatky porodila? a jake jsi mela dalsi priznaky? diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
14.2.13 13:25

@zazaz já si taky myslím, že to je zátka:) mě odešla 48 hod před prasknutím vody :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
14.2.13 15:19

@beruska03 Diky za odpoved.ja jsem ted v utery byly u doktora ten rikal ze cipek je zavreny a nic se nechysta. Druhy den ze me dopoledne takhle vysel ten hlen. jinak minimalne tyden pred tym jsem mela furt opakujici se bolesti jak pri ms az do krize. jinak mam napsany CS2 v průkazce. tak nevim :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
14.2.13 16:41

@zazaz tak neco podobneho se mi taky stalo :-) v utery jsem byla u dr - ta mi rekla, ze se nic nechysta a ve stredu odesla zatka a v patek mi praskla voda a odpoledne se mala narodila :-) jo a byla jsem v den porodu presne 37+0;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
14.2.13 16:47

@beruska03 tak ja jsem dneska zacatek 37.tak si rikam jestly to bude az dyl.kdyz teda podle doktora nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
14.2.13 16:52

@zazaz uvidis ;-) treba si drobecek jeste chvili da nacas :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shu
16.2.13 09:14

Ja jsem teda rodila presne 39+0..ale bylo to tak ze mi odchazela zatka asi 10 dní pred porodem… kdyz uz jsem myslela ze je to ono jeli jsme s manzelem do porodky kde jsem byla otevrena na 1,5 cm.. proste malo, rekli ze tam muzu zustat ale ja rekla ze pojedu domu s manzelem dam si vanu apod.. ze jsem nechtela radeji nic zanedbat byly to poslici..:) no a 6 dní na to jsem takhle odpo byla u rodicu na obede na svickove :D A rikam manzelovi ty me nejak boli bricho a bylo to teda o moc vic bolave a pichlave nez s cim jsem do te porodky jela a postupne se to stupnovalo, prisla jsem domu dala si vanu kontrakce byly silnejsi a neustavaly pak uz jsem pocitala dvě hodiny jak se zkracuji intervaly a nakonec uz jsem manzelovi rekla ze to uz bude ono prijeli jsme do porodky a byla jsem otevrena na 3-4 cm.. uz si me tam nechali bylo 23:OO kdyz jsme tam dorazili od vseho sepisovani po klystyr, sprchu, hekarnu, porod no mala se narodila ve 4:30 :) diky bohu ze byl manzel celou dobu porodu se mnou bez nej bych to nezvladla… no nicmene to tedy bylo tyden na to co mi odesla zatka a vodu mi praskli az v porodnici aby se to vse rychleji pohnulo..taky jsem byla zasadne proti epiduralu ale ta bolest se nedala vydrzet byla jsem teprve na 6 cm otevrena a co hodina pry 1cm tak jsem si ho nakonec nechala dat na 2 hodiny tedy jsem byla na 8 cm to jsem si celkem odpocala, pak to zacalo prichazet k sobe a 2 poslední cm byly nejhrosí :DD ale zvladli jsme to vsichni tri :) diky bohu.. ale rekla jsem si nikdy vice uz!! :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100