Pozoruji hlen s příměsí krve. Může to být hlenová zátka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16.2.14 13:50

Holky děkuji moc, jdu zkusit tu vanu, protože mám vážně pocit, že se něco děje, takové bolesti jsem ještě neměla, ted mě do toho ještě chytly šílené bolesti kříže tak fakt nevím, pokud to budou poslíčci tak by to mělo po koupeli přestat bolet ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3722
16.2.14 14:33
@a.n.i.l.02 píše:
Holky děkuji moc, jdu zkusit tu vanu, protože mám vážně pocit, že se něco děje, takové bolesti jsem ještě neměla, ted mě do toho ještě chytly šílené bolesti kříže tak fakt nevím, pokud to budou poslíčci tak by to mělo po koupeli přestat bolet ne?

Ano, pokud to jsou poslíčci, tak by po vaně měli přestat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.2.14 14:52

Takže nic bolesti mám stále akorát nejsem schopná říct jak moc často a jak moc silné zatím se to dá snést je to jak hodně silné měsíčky a mám takové hrozné tlaky směrem dolů, ve vaně odešel další kousek hlenové zátky takové cucky a hlavně jsem ted zpozorovala že jsem od rána necítila pohyby malého, je podežřele v klidu proti jiným dnům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
16.2.14 15:25

@a.n.i.l.02 jeď se nechat zkontrolovat. Doktoři vždy kladou na srdce, že pokud se pohyby hodně změní - na moc intenzivní nebo naopak málo intenzivní je lepší se nechat zkontrolovat. Zrovna včera tu byla podobná diskuze, jela až večer i když pohyby necítila už od rána. Doktor jí vynadal, že čekala. Nakonec to nic nebylo, ale není dobré nic podceňovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.2.14 15:43

Zdravím všechny :-)mám asi blbej dotaz :-) jsem ve 39 týdnu a včera mě pobolívalo břicho jako na MS ráno když jsem vstala za mě začal téct výtok takovej jako narůžovělej s kouskama krve…máte nějaká zkušenost? moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3722
16.2.14 15:48
@kaculinda13 píše:
Zdravím všechny :-)mám asi blbej dotaz :-) jsem ve 39 týdnu a včera mě pobolívalo břicho jako na MS ráno když jsem vstala za mě začal téct výtok takovej jako narůžovělej s kouskama krve…máte nějaká zkušenost? moc děkuji
Že by hlenová zátka? :roll:
Můžeš porodit do rána, ale taky i za 14 dní ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.2.14 15:52

No to sem na to zvědavá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.3.14 12:00

Ahoj holky, mam takový dotaz už to tady asi zaznělo, ale raději se optam.jsem prvorodicka 39tyden a včera jsme s manželem meli sex a začala jsem spinit.muze to byt po sexu nebo i hlenova zátka. zitra jdu na kontrolu k dr..děkuji moc za rady.

• Citovat
  • Upravit
121
30.3.14 15:43

Ahoj, mě příde, že by to mohla být zátka. Já jsem to měla podobné, taky po styku, ale odešla mi jednorázově, tak jsem věděla, že je to ono.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.7.14 23:20

Ahoj, vubec nevim, jak poznam hlen. zatku? :roll: U prvniho jsem nic nepoznala a ted u druheho mam gelovy vytok. Je bily, obcas lehounce zeĺenkavy. Jsem 36 +2. Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
25.7.14 23:29

@MilijonDolarBejby
Vygůgli si obrázky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7989
25.7.14 23:33

@MilijonDolarBejby Ahoj, obecně lze říct, že je to průhledný hlen s příměsí krve, je to docela husté, pokud to najde na kalhotkách nebo na vložce, tak to poznáš, pokud to z tebe vypadne, tak jak u mě, tak máš smůlu:-D, já zaznamenala hlenovou zátku až u třetího těhu při třech silnějších kontrakcích a porodila jsem druhý den, voda praskla po třech hodinách po odchodu hlenové zátky, ale ta odešla naráz. Spíš mě zaráží nazelenalá barva při výtoku, bych asi volala na gyndu, jestli je to normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.7.14 07:47
@LadySi píše:
@MilijonDolarBejby Ahoj, obecně lze říct, že je to průhledný hlen s příměsí krve, je to docela husté, pokud to najde na kalhotkách nebo na vložce, tak to poznáš, pokud to z tebe vypadne, tak jak u mě, tak máš smůlu:-D, já zaznamenala hlenovou zátku až u třetího těhu při třech silnějších kontrakcích a porodila jsem druhý den, voda praskla po třech hodinách po odchodu hlenové zátky, ale ta odešla naráz. Spíš mě zaráží nazelenalá barva při výtoku, bych asi volala na gyndu, jestli je to normální.

Mela jsem nedavno zanet a ted uz je to ok, tak mozna to je tim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
20.8.14 14:19

Ahoj holky, Dnes jsem 35+2 a mám takovej pocit, že mi odešla hlen. zátka (takovej nahnědlej hustej hlen), ale přijde mi to dost brzo… Jsou při odchodu hlen. zátky nějaké silné bolesti??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7989
20.8.14 14:22

@91MaM Ahoj, já měla tri kontrakce po sedmi minutách a pak odešla zátka, ale u tebe je to opravdu brzo. Můžeš porodit a nemusíš, s takovým nálezem můžeš být i do termínu. Ale pokud budeš mít poslíčky, vyzkoušej vanu a pokud to nepomůže, mazej se ukázat doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí