Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Holky děkuji moc, jdu zkusit tu vanu, protože mám vážně pocit, že se něco děje, takové bolesti jsem ještě neměla, ted mě do toho ještě chytly šílené bolesti kříže tak fakt nevím, pokud to budou poslíčci tak by to mělo po koupeli přestat bolet ne?
@a.n.i.l.02 píše:
Holky děkuji moc, jdu zkusit tu vanu, protože mám vážně pocit, že se něco děje, takové bolesti jsem ještě neměla, ted mě do toho ještě chytly šílené bolesti kříže tak fakt nevím, pokud to budou poslíčci tak by to mělo po koupeli přestat bolet ne?
Ano, pokud to jsou poslíčci, tak by po vaně měli přestat ![]()
Takže nic bolesti mám stále akorát nejsem schopná říct jak moc často a jak moc silné zatím se to dá snést je to jak hodně silné měsíčky a mám takové hrozné tlaky směrem dolů, ve vaně odešel další kousek hlenové zátky takové cucky a hlavně jsem ted zpozorovala že jsem od rána necítila pohyby malého, je podežřele v klidu proti jiným dnům.
@a.n.i.l.02 jeď se nechat zkontrolovat. Doktoři vždy kladou na srdce, že pokud se pohyby hodně změní - na moc intenzivní nebo naopak málo intenzivní je lepší se nechat zkontrolovat. Zrovna včera tu byla podobná diskuze, jela až večer i když pohyby necítila už od rána. Doktor jí vynadal, že čekala. Nakonec to nic nebylo, ale není dobré nic podceňovat.
Zdravím všechny
mám asi blbej dotaz
jsem ve 39 týdnu a včera mě pobolívalo břicho jako na MS ráno když jsem vstala za mě začal téct výtok takovej jako narůžovělej s kouskama krve…máte nějaká zkušenost? moc děkuji
@kaculinda13 píše:Že by hlenová zátka?
Zdravím všechnymám asi blbej dotaz
jsem ve 39 týdnu a včera mě pobolívalo břicho jako na MS ráno když jsem vstala za mě začal téct výtok takovej jako narůžovělej s kouskama krve…máte nějaká zkušenost? moc děkuji
Ahoj holky, mam takový dotaz už to tady asi zaznělo, ale raději se optam.jsem prvorodicka 39tyden a včera jsme s manželem meli sex a začala jsem spinit.muze to byt po sexu nebo i hlenova zátka. zitra jdu na kontrolu k dr..děkuji moc za rady.
Ahoj, mě příde, že by to mohla být zátka. Já jsem to měla podobné, taky po styku, ale odešla mi jednorázově, tak jsem věděla, že je to ono.
Ahoj, vubec nevim, jak poznam hlen. zatku?
U prvniho jsem nic nepoznala a ted u druheho mam gelovy vytok. Je bily, obcas lehounce zeĺenkavy. Jsem 36 +2. Diky
@MilijonDolarBejby Ahoj, obecně lze říct, že je to průhledný hlen s příměsí krve, je to docela husté, pokud to najde na kalhotkách nebo na vložce, tak to poznáš, pokud to z tebe vypadne, tak jak u mě, tak máš smůlu:-D, já zaznamenala hlenovou zátku až u třetího těhu při třech silnějších kontrakcích a porodila jsem druhý den, voda praskla po třech hodinách po odchodu hlenové zátky, ale ta odešla naráz. Spíš mě zaráží nazelenalá barva při výtoku, bych asi volala na gyndu, jestli je to normální.
@LadySi píše:
@MilijonDolarBejby Ahoj, obecně lze říct, že je to průhledný hlen s příměsí krve, je to docela husté, pokud to najde na kalhotkách nebo na vložce, tak to poznáš, pokud to z tebe vypadne, tak jak u mě, tak máš smůlu:-D, já zaznamenala hlenovou zátku až u třetího těhu při třech silnějších kontrakcích a porodila jsem druhý den, voda praskla po třech hodinách po odchodu hlenové zátky, ale ta odešla naráz. Spíš mě zaráží nazelenalá barva při výtoku, bych asi volala na gyndu, jestli je to normální.
Mela jsem nedavno zanet a ted uz je to ok, tak mozna to je tim ![]()
Ahoj holky, Dnes jsem 35+2 a mám takovej pocit, že mi odešla hlen. zátka (takovej nahnědlej hustej hlen), ale přijde mi to dost brzo… Jsou při odchodu hlen. zátky nějaké silné bolesti??
@91MaM Ahoj, já měla tri kontrakce po sedmi minutách a pak odešla zátka, ale u tebe je to opravdu brzo. Můžeš porodit a nemusíš, s takovým nálezem můžeš být i do termínu. Ale pokud budeš mít poslíčky, vyzkoušej vanu a pokud to nepomůže, mazej se ukázat doktorovi.