Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jela bych bez rozmýšlení!
A to i kdyby byly děti mladší. Na tchýni se vykašli!
Budou u maminky, neposilas je na boot camp
. Uzij si narozky a vubec se tim netrap. Navic, do vikendu uz jim bude lip ![]()
Díky moc všem… já jsem si právě nebyla jistá, jestli doopravdy nehazarduji s jejich zdravím/psychikou… Jinak jsem to nějak nedopsala, mladšímu je 2,5 roku.
Zakl.
Jela bych, přece je maminka svéprávná a už nějaké to dítě odchovala ne? Váhala bych v případě horeček a nějaké virózy ale rýma a kašel není zas takový problém. Navíc když spí celou noc. Co si já pamatuju, tak nás babička hlídala hlavně nemocné, protože rodiče museli chodit do práce. Tchýně asi není pozvaná a žere ji to ne? ![]()
Pokud s tím nemá hlídač problém jela bych a děti předala.
Momentálně mám obě děti u babičky, starší dnes dobrala ATB, mladší nemá léky, ale taky je nemocná. Mám je tam z důvodu toho že pracuji a nemůžu si brát pořád paragraf. Takže jsou prostě u babičky, dokonce 150km daleko. Babi to nevadí a to je na ně sama (nepočítám že můj 26letý brat jí nějak extra pomůže
)
@Blešík píše:
Tchýně to trochu prožívá, nemaj přeci ebolu, normálně bych jela
Tak to jsi mě pobavila ![]()
Zakladatelko, jen jeď, užij si to a buď šťastná, že máš spolehlivé hlídaní, co já bych za to dala. ![]()
Tchýni je do toho kulové, pusť její kecy druhým uchem ven. Děti už nejsou nemluvňata a po týdnu už budou skoro zdraví. Takže jestli s tím nemá problém tvoje máma, tak bych je normálně na hlídání dala a jela slavit.
Já jsem taky teď nechávala o víkendu hlídat dvouletou dceru s končící nemocí (už bez teplot a v dobré náladě), hlídací teta prostě s dítětem vyfasovala léky a instrukce. Ani na okamžik mě nenapadlo, že bych kvůli tomu měla být krkavčí matka, natož dlouho plánovanou akci, na kterou jsem se těšila, rušit ![]()
Klidně bych jela a bez výčitek
Já byla jako nemocná vždycky na hlídání u babičky…a já sama jsem od svojí malý odjela už na dva víkendy pryč, poprvé jí bylo 10 měsíců a podruhé na roce. Zvládla to a nemá žádnou újmu ![]()
Domluvila bych se s mamkou a dala děti hlídat, když to jenom trochu půjde.
Co kdy dělávala tchýně by mi bylo šumák. Mě mamka vychází vstříc, když to jenom trochu jde. Hlídá docela často, syn tam bývá i přes víkend, když si jednou za čas s manželem zaplatíme pobyt. A jelikož má syn epilepsii, je vlastně nemocný pořád… U nás není problém.
Jeď a oslav to ![]()
děti vydrží víkend bez matky, děti ze školky už jezdí na školní výlety i na týden a taky tam jsou bez matky ![]()
Jed a neres to, ryma a nachlazeni neni biologicka hrozba ![]()
Ja jsem teda extremni krkavec, dite jsem nechala hlidat pres noc babickou uz v sestinedeli, skoncila jsem v nemocnici. A teda zadnou ujmu na nem nepozoruju ![]()
Moje máma si děti brala i s antibiotiky většinou jim slíbila, že u ní budou, tak jim to ani nemohla udělat. V tom problém nevidím, spíš nevím s kým ty narozeniny slavíš, když tam nebude ani tvoje máma, ani tchýně, ani děti?
Jana
@Anonymní píše:
Moje máma si děti brala i s antibiotiky většinou jim slíbila, že u ní budou, tak jim to ani nemohla udělat. V tom problém nevidím, spíš nevím s kým ty narozeniny slavíš, když tam nebude ani tvoje máma, ani tchýně, ani děti?Jana
Takovýhle párty se dělaj a slaví především s kamarády. S rodinou se chodí do restauarace nebo se doma dělá raut. Já bych na tuhle party naše vzala, ale co by tam dělala tchýně to teda netuším. A děcka bych tuplem nebrala.