Hlídání dětí po nemoci - krkavčí matka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
603
10.11.14 21:39

Jed a neres to, ryma a nachlazeni neni biologicka hrozba :mrgreen:

Ja jsem teda extremni krkavec, dite jsem nechala hlidat pres noc babickou uz v sestinedeli, skoncila jsem v nemocnici. A teda zadnou ujmu na nem nepozoruju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.11.14 21:46

Moje máma si děti brala i s antibiotiky většinou jim slíbila, že u ní budou, tak jim to ani nemohla udělat. V tom problém nevidím, spíš nevím s kým ty narozeniny slavíš, když tam nebude ani tvoje máma, ani tchýně, ani děti? :? Jana

• Citovat
  • Upravit
6623
10.11.14 21:48
@Anonymní píše:
Moje máma si děti brala i s antibiotiky většinou jim slíbila, že u ní budou, tak jim to ani nemohla udělat. V tom problém nevidím, spíš nevím s kým ty narozeniny slavíš, když tam nebude ani tvoje máma, ani tchýně, ani děti? :? Jana

Takovýhle párty se dělaj a slaví především s kamarády. S rodinou se chodí do restauarace nebo se doma dělá raut. Já bych na tuhle party naše vzala, ale co by tam dělala tchýně to teda netuším. A děcka bych tuplem nebrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140244
10.11.14 21:50

Klidně jeď, na maminku je jistě spolehnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
10.11.14 21:55

V naprostým klidu jeď a užij si oslavu. Všechno nejlepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
10.11.14 22:05
@Agrion píše:
Tak pokud s tim tvoje maminka nema problem, tak neni co resit :-) I kdyz se to v realite emimina nahlas nerika… matka je nahraditelna, dokonce i kdyz ma dite rymicku :-) Nejela bych jen v pripade, ze bych se o zdravotni stav ditete bala… coz u bezneho nachlazeni neni ten pripad ;)

Tvl, koleduješ si o ban :mrgreen:
Jinak se přidávám k hejnu - pokud je to OK pro babičku, tak bych je tam klidně frkla a neřešila.
Bála bych se jedině, kdyby se mi zdálo, že by to babičku moc zatížilo (třeba ve vyšším věku) nebo že by to děti mohly blbě nést (že třeba na babičku nejsou zvyklé).
Jinak, eh, o tchýni dle mého vypovídá dostatečně, že to neřekla napřímo, ale přes tvou mámu. Tu bych ignorovala do chvíle, než by s tím přišla za mnou (a pak by asi následovala zajímavá rozmluva).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
@Anonymní píše:
Moje máma si děti brala i s antibiotiky většinou jim slíbila, že u ní budou, tak jim to ani nemohla udělat. V tom problém nevidím, spíš nevím s kým ty narozeniny slavíš, když tam nebude ani tvoje máma, ani tchýně, ani děti? :? Jana

Asi s kamarádama, ne? Na párty s partou kamarádů bych taky nezvala rodiče, natož tchýni. Přestože je mám ráda, s mými kamarády by si asi moc nerozuměli, tak co by tam dělali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905

Mimochodem, když je zakladatelka tak nezodpovědná, není náhodou lepší, že děti aspoň chvíli hlídá někdo zodpovědnější? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
10.11.14 22:11
@Anonymní píše:
spíš nevím s kým ty narozeniny slavíš, když tam nebude ani tvoje máma, ani tchýně, ani děti? :?

já znám mnoho lidí, kteří velké oslavy (a kulaté narozeniny mezi ně patří) slaví an více kol:
1. s dětmi, rodiči, prarodiči a obědem, dortem, kávičkou a klidným rozhovem
2. s kamarády a přáteli s alkoholem (v neznáném množství) a drobným občerstevím
3. s kolegy v práci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14996
10.11.14 22:15

Odjela bych bez vycitek. My jsme v cerbnu meli naplanovanou drahou dovolenou a dcera dostala 40. Nechali jsme ji u nasich, dostali plnou moc, kdyby potrebovala do nemocnice. Jako krkavci matka jsem si nepripadala, nasi miluji vnoucata stejne jako my.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
10.11.14 22:35

Jela bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
10.11.14 22:38

Bych je mámě vrazila i s teplotou (ta, co je po horečce, ne před), pokud by byla ochotná pohlídat. Zas není pitomá, že by je tahala do bazénu apod., je to normální ženská a nemocnýmu dítěti u ní smrt nehrozí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
11.11.14 00:29

Za těchto okolností bych klidně jela ;) A kromě toho do pátku je spousta času a do té doby budou děti určitě jako rybičky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25243
11.11.14 09:13

A ty děti budou u mamky v chladu nebo v jinak nepřiznívém prostředí, které zhorší jejich nemoc? Mamka snad ví, jak se o ně postarat, ne? A pokud jsou na ni zvyklí. Rozhodně bych oslavu, která je za 4 dny a kterou jsem dlouho plánovala (a věřím, že se dvěma dětma je to mazec) neokládala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25243
11.11.14 09:17
@Anonymní píše:

To vypadá, že jsi nikdy nic neslavila… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová