Hlídání dětí po nemoci - krkavčí matka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
45
11.11.14 16:30

Jeď a dobře se bav. O děti je přece dobře postaráno. Jsou s babičkou. A na tchýniny řeči nedej. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
12.11.14 08:51
@avm3 píše:
To vypadá, že jsi nikdy nic neslavila… :mrgreen:

Ona nechápe, že jsou oslavy rodinné a oslavy jiné. A prostě zná jen ty rodinné. :D
Nemá asi žádné kamarády. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7631
12.11.14 09:04

Vnucovat někomu, že je špatná matka je silnou zbraní. Jde o druh zákeřné maminpulace. Zvýšená teplota a kašel nejsou důvodem k tomu, aby děti nemohly navštívit babičku. Vím, o čem mluvím. Já proti pochybnostem a vlastním výčitkám taky bojovala. Švagrová mi dávala podobné nálepky také. Byla jsem špatná matka, protože chodím k nezodpovědné lékařce, špatná matka, protože dětem nedávám uzeninu, špatná matka, protože nemám děti od roku odplenkované, šílená matka, protože vozím dvouleté dítě v kočárku… Přečetla jsem si pár článků na téma osobnost - manipulátor, a člověk se pak diví, jak se sebou nechal mávat a cloumat. Pomáhá povrchní odpověď, která neumožní diskusi. Tchýni řekni: Vážím si vašich starostí, ale každá máme na věc jiný názorr. Moje maminka se umí o děti postarat. Konec, tečka. Jo a užij si oslavu, taky bych jela :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
14.11.14 20:47

Holky prosím obnovuji diskuzi.. situace je taková.. s otcem malého nežiji, máme každý svého partnera a máme velmi dobré vztahy, mezi mnou a otcem malého co se týče malého.. víc s ním ani nerozebírám ;).. a jde o to že malý je na antibiotikách už 3 dny, je ale hodně se mu ulevilo už by řádil lumpačil.. no a já i můj přítel jsme to od malého chytli, máme oba chřipku jako blázen, oba horečky, já trošku míň podle mého přítele :lol:.. (chlapi asi mín vydrží), a můj bývalý se nabídl, že si vezme volno a o malého se postará i když je nemocný dokud my se nevyležíme abysme na něj zase neprskali bacily.. mě to přišlo jako dobrý nápad když mu napíši jaké léky v kolik.. zbytek zvládá bravůrně, je to fakt skvělý táta.. ale moje máti, a ostatní příbuzenstvo je proti, že jsem jeho matka, a že když je malý nemocný, tak by měl být jen semnou.. no a nahlodali mě, a já jsem teď na vážkách, jeslti má být malý s námi dvouma chrapláky kteří jsou rádi, že si dojdou na záchod a nebo s otcem kterého má moc rád a baví ho to u něj stejně jako doma.. jsme od sebe 3 km, takže kdyby bylo nejhůř přijedu, ale vzhledem k tomu, že on je o poznání proti nám lepší.. co myslíte? dali byste dítě k otci kdyby vám to sám nabídl? je poučen, že žádné procházky, výlety, jen si hrát doma, koukat na pohádky, papat vitamínky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
14.11.14 20:51

@Andrej91 no jasně, že dala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11482
14.11.14 20:53

@Andrej91 Za takových podmínek, jako píšeš - postará se, dítě ho má rádo, bych neváhala a dala dítě k otci. Lepší pro něj (nebudete na sebe vzájemně prskat) a pro vás (vyležíte nemoc aspoň trochu v klidu). Názory ostatních ti můžou být víš kde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
14.11.14 20:55

Je to přesně jak píšu.. já jsem ráda, že se stará a že má zájem, na mě se můj otec v 6 letech vykašlal, tak jsem ráda, že malý bude mít tátu pořád.. a mě je fakt ouvej a on vymýšlí různé blbiny a na to teď nemam vůbec náladu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6256
14.11.14 20:58

Malýho at si s naprostým klidem vezme a vy se s chlapem vyležíte. V tomhle bych si kecy nebrala k srdci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11482
14.11.14 21:02

@Andrej91 Tak to neřeš a dej mu malého, než se dáte vy dohromady a kecy ostatních pusť z hlavy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1057
14.11.14 21:05

@Andrej91 jasne,ze jo ;) ja kdyz byla nemocna, tak bych dala nevim co za to, aby se mi o dite nekdo postaral.na reci se vykasli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
19.11.14 10:02

Vlastnímu otci, který má s dítětem dobré vztahy bych ho dala bez váhání a v klidu se vyléčila. Proč by měl být jen s tebou? Otec je snad taky rodič. Na řeči ostatních příbuzných se vykašli, je jim do toho kulové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová