Hlučné děti na veřejnosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2159
11.9.15 22:22

@Blackova.K @Lama Lama ale tak jsou preci mista, kde se neocekava, ze bude klid. Verejne lazne, hromadna doprava, nakupni centra atd.

Naopak wellnes a taxi ocekavam jisty komfort… asi bych byla vyvedena z miry platit taxi a taxikar by mel na sedačce sve rvouci dite… ale kdyby řekl, ze nemá hlidani protože blba tak i to preziju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1740
11.9.15 22:22

@lucenka no tohle je teda argument :mrgreen: asi zadna matka nenechá dite přetáhnout schválně, ale muže se zdržet u lékaře, na úřadech, v obchode atd. A fakt si myslím, že těch pár minut v MHD ostatní fakt prezijou, ne? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2159
11.9.15 22:23
@lucenka píše:
@Lama Lama tak má mít matka tolik rozumu a nenechat dítě přetáhnout, když ví, jak se chová a musí jet mhd

hmmm tak to bych tedy chtěla ze 100% umet :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
11.9.15 22:24
@lucenka píše:
A osudná maminka nepojede se řvoucím dítětem x stanic mhd, ale na nejbližší vystoupí a počká než se dítě uklidní. Nenechá ho dělat hluk v místnosti, ale vezme dítě někam ven, atd.

Pokud to jen trochu jde, tak určitě. Ale když jedu třeba k lékaři, protože je dítě nemocné a potřebuji tam být co nejdříve, tak kvůli tomu nebudu vystupovat z MHD.

Na druhou stranu - komu to vadí, ať si jezdí autem, pořídí si barák za městem a žije v soukromí, izolovaný od té hrozné obtěžující komunity (to píšu s nadsázkou). Však každý to má tak, jak si udělá, jak už tady padlo. Takže pokud někomu vadí řvoucí děti - ať se podle toho zařídí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
11.9.15 22:25
@lucenka píše:
@Lama Lama tak má mít matka tolik rozumu a nenechat dítě přetáhnout, když ví, jak se chová a musí jet mhd

tobe se nikdy nestalo, zes to proste neodhadla?
nebo treba v lete- ve skolce se proste posledni tyden nespalo, protoze meli udrzbu lehatek, co co.
ono se to fakt blbe hodnoti.
kdybych jezdila pravidelne s matkou, jejiz dite ma pravidelne hystak v buse, tak si reknu, ze by s tim mela neco delat. ale kdyz tu zensoou a dite vidis prvne, tak prd vis, co za tim je. ten rev te samo stvat muze, ale je myslim namiste zatnout zuby a drzet klapacku a ne uz tak vyhrocenou situaci komentovat priblblymi recmi o vychove…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
11.9.15 22:27

@veberun ale tak ne uplný klid. Ale i ty lázně, lidi tam chodí relaxovat… já zas beru to že chodí do práce a mají právo si dáchnout. MHD taky, je mi jasný že děti brečí, mám tři ale přesto když je to fakt masakr tak vystoupím a buď dojdu pěšky nebo počkám na další bus. Nákupní centra, to nekomentuju nesnáším to, moc lidí, řve tam hudba, lidi do mě drkají vozíkem… :mrgreen:
Taxi, jela bych jiným :-) teda v případě že by dítě řvalo, když ne tak mi nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150064
11.9.15 22:31
@lucenka píše:

My jsme teď jeli na oční kontrolu s malou. Nebyla ve svý kůži, no dalo se to snýst. Jak to uděláš kdyż ocní má dětskou ordinaci JEN v poledne od 13do 15 hodin a jindy tě prostě nevezme??A malá v tu dobu vždy spí. Takže je ti jasny jakou asi měla náladu že jo? Tady rozum asi nepomůže že? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2159
11.9.15 22:34

@Blackova.K ja teda asi moc neresim okoli nebo spis privru oci… a vůbec by me nenapadlo ze mama rvouciho decka ma vystoupit z MHD (jinak busem nejezdim).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
11.9.15 22:38

@Anna766 prosimtě, naše doktorka měla zase kojeneckou poradnu od asi 13 hodin. takže moje děti vždy na tečku, nic nedělali. Teď mi to u posledního dala na dopolko, ten tam totiž i v půl roce ležel ani se nehnul :roll:

@veberun hele, já zas nejsem uplná megera. Jsem dost tolerantní, ale vadí mi jak se děti staví na piedestal a dělají se z nich bozi. Jinak mě děti taky brečí a i mezi lidma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9128
11.9.15 22:39
@štěpánka11 píše:
@lucenka no tohle je teda argument :mrgreen: asi zadna matka nenechá dite přetáhnout schválně, ale muže se zdržet u lékaře, na úřadech, v obchode atd. A fakt si myslím, že těch pár minut v MHD ostatní fakt prezijou, ne? 8o

Přežijou :lol: do MHD nechodím relaxovat, takže nějaké řvoucí mimino přežiju. Stejně tak v supermarketu netrávím hodiny, takže si nakoupím a jdu, nebudu z nějakého brečícího děcka dělat konec světa :)
Já nevim, někteří lidi mají asi dost nízkou "frustrační toleranci " zejména k dětem :D.
A to nemluvím o nějakém rozjíveném dítěti, co podráží v tramvaji babičce hůl a ječí u toho a a matka se jen usmívá jakou že to vychovala osobnost :)je třeba rozlišovat…

Příspěvek upraven 11.09.15 v 22:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
11.9.15 22:39
@Anna766 píše:
My jsme teď jeli na oční kontrolu s malou. Nebyla ve svý kůži, no dalo se to snýst. Jak to uděláš kdyż ocní má dětskou ordinaci JEN v poledne od 13do 15 hodin a jindy tě prostě nevezme??A malá v tu dobu vždy spí. Takže je ti jasny jakou asi měla náladu že jo? Tady rozum asi nepomůže že? :think:

Tak tam pojedu dřív a budu někde v okolí, vezmu kočárek/nositko, kde se může vyspat.

• Citovat
  • Upravit
lucenka
11.9.15 22:41

@Lama Lama ne nestalo se mi, že by kluk řval v mhd. To bych se studem propadla.

Nesnáším, když dítě v mhd brečí, když jedu unavená z práce. Tak jsem tím nechtěla taky obtěžovat a akce s klukem tomu přizpůsobovala.

• Citovat
  • Upravit
2940
11.9.15 22:42
@ospalámyš píše:
Přežijou :lol: do MHD nechodím relaxovat, takže nějaké řvoucí mimino přežiju. Stejně tak v supermarketu netrávím hodiny, takže si nakoupím a jdu, nebudu z nějakého brečícího děcka dělat konec světa :)
Já nevim, někteří lidi mají asi dost nízkou "frustrační toleranci " zejména k dětem :D.
A to nemluvím o nějakém rozjíveném dítěti, co podráží v tramvaji babičce hůl a ječí u toho a a matka se jen usmívá jakou že to vychovala osobnost :)je třeba rozlišovat…Příspěvek upraven 11.09.15 v 22:39

ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81500
11.9.15 22:43
@lucenka píše:
Tak tam pojedu dřív a budu někde v okolí, vezmu kočárek/nositko, kde se může vyspat.

tady nejde o to, ze by se to nejak nedalo resit. jde o to, ze se proste nekdy stane, ze je dite pretazene, aniz bys t predem planovala. nebo proste prudi i bez pretazeni a ty nemas tu moznost vystoupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150064
11.9.15 22:43

@lucenka v kočáru nespí. Jen v posteli. Dík příště vyrazim dřív a postel zapřahnu za autobus. A nechám si to patentovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí