Hubneme až k otěhotnění

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1598
20.1.18 18:25

Hubneme až k otěhotnění

Ahoj holky,

někdo kdo by se chtěl přidat k hubnutí? Aktuálně řešíme IUI/IVF atd a ráda bych jeste shodila svých 10-15 kg abych tomu alespon pocitově pomohla :dance:

Tak pojdme se podporovat spolu! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10651
20.1.18 18:36

@dreana já se pridávám :dance: rada bych dala dolů 5-8kg. Ale jde mi spíš o pohyb než počítání všeho možného. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
20.1.18 18:50

Ahoj taky bych potrebovala aspon 15kg merim 158,vazim 83kg, a nedari se mi otehotnet 4,5roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
20.1.18 19:19

Ahoj holky, rada bych se k Vám přidala, chtěla bych dat dolu cca 10 kg - snažíme se 3 roky, za sebou mám jedno neúspěšné IVF :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
111
20.1.18 19:21

Ahoj

Napisu svuj pribeh.

Snazili jsme se pres rok a nic…rozhodla jsem tedy zapracovat na sve postave (167106). Muz mi nasel odbornou pomoc… Kapacitu v kraji zaplatila jsem nemaly peniz za vstupni vysetreni… A dala se do toho. Slo to lip nez by se dalo cekat. Nekolik kg dole behem prvniho mesice, menila jsem obleceni…zpozdenou menstruaci jsem prisuzovala zmene ziv. Stylu… Kdyz ani tyden neprichazela zkusila jsem test, byly tam :)) nechtela jsem verit, ale uz pomalu zacinam, kdyz mi buble v brise. Nyni jsem 25 tt. Behem prvniho cyklu po najeti na hubnuti se zadarilo a tesim se az to po porodu dotahnu do vysneneho konce.

Preju vam vsem at se zadari :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
20.1.18 19:45

Ahoj, my se už pár měsíců neúspěšně snažíme a protože moje váha není ideální, ráda bych něco shodila. Před cca třemi, dvěma a půl lety jsem měla asi 108 kg, teď jsem na 80ti, ale ideál to na 170 cm pořád není :) Zároveň na to ale člověk musí jít s rozumem, aby tělo moc nestrádalo a nebránilo to otěhotnění. Snažím se tedy jíst pravidelně (což u mě především znamená eliminovat uzobávání všeho možného mezi jídly) a zase přidat na sportu. Tak snad se nám zadaří dostat se na lepší váhu a k vysněnému prckovi! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
20.1.18 20:27

Ahojky holky, jsem moc ráda že máme stejné cíle i sny.

Tak pojdme do toho!

@Silver_Lining Máme stejnou váhu i výšku :P

Těším se že se budeme podporovat a společně se přesvědčovat do cvičení i správného jídla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
20.1.18 20:45

@dreana Super, je vždycky fajn nebýt na to sám :) Já jsem teď k narozeninám dostala fitness náramek, takže doufám, že mi to v motivaci taky pomůže, je to docela dobrá hračka :) Jinak když mám zrovna náladu, zapisuju si jídlo do kalorických tabulek, abych měla představu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
20.1.18 21:16

:mavam: :mavam: Ahoj holky, držím palce s hubnutím i těhotněním. Ať se vám zadaří. Dávejte pozor na to, aby předtěhotenské hubnutí bylo zdravé, žádná radikální dieta by nejspíš nevedla ke kýženému cíli. Zdravá strava, pohyb na čerstvém vzduchu a veselá mysl určitě pomůže a pokud není problém jinde, těhotenství s mírnou nadváhou není problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
21.1.18 14:38

Ahojky holky,

tak jak to dneska jde? :P
Já dneska super, až na kus cheescake co tu zbyl :?

Jinak dneska procházka se psem a odpoledne si chci jeste zacvičit u TV… možná nějaka joga na protažení nebo tak… :think:

@Silver_Lining joo ja používám MyFitnessPal. Mam vyhodu že počítání jídla a zapisování mě hrozně baví… :mrgreen:

Jeste dneska vymyslet jídlo na zítra :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
21.1.18 16:48

Ahoj holky, nemáte zkušenosti s Neera detoxikací? Chtěla bych ji vyzkoušet, očistit se… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1598
21.1.18 17:43

@Nikolajevna Ahojky,

ted sem koukala na Míšu Salákovou a hrozně si jí chválí.
Ja to ale nechci. Nemyslím si že když se snažíme o prcka, tak že bych měla tělo vystavovat takovým extremum…

Takže na to chci spíš jít přes zeleninu, ovoce, smoothie, plné sacharidy (ryže, brambor, těstoviny) a čisté potraviny… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
21.1.18 18:15

Taky bych to nechtěla zkoušet třeba 5 dní v kuse, ale líbí se mi jeden den v týdnu, to mi přijde “zdravé”.
Smoothie, zeleninové a ovocné šťávy, na tom jsem živéná, to moje tělo dostává každý den, takže vitamínků mám hodně, do toho beru ještě fertipronu, ale k tomu cvičení se nemůžu nějak dokopat :,(. Jak jste na tom vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2613
21.1.18 19:37

Já mám takový uvolněný víkend co se týče jídla, protože slavím narozeniny- s jednou částí rodiny v sobotu, s druhou v neděli, prostě „super“ na hubnutí :) Nicméně jsem se to rozhodla kompenzovat pohybem, takže dopoledne 50 minut video Banish Fat od Jillian Michaels a odpoledne 5 km běh… tak doufám, že jsem aspoń na nule, protože ty jednohubky si teda nezapisuju, nechci se tím takhle zaobírat…:) Ale od zítřka zase jedu s jídlem poctivě, protože na pohyb není ve všední dny tolik času…
Ten Neera detox vím že držel jeden příbuzný, ale vlastně o tom pořád mluvil a ve výsledku najednou nic, žádné hodnocení, takže myslím že z toho asi tak nadšený nebyl. Při snaze otěhotnět bych se asi do žádných větších detoxů nepouštěla, ale tak já jsem konzervativní… ono fakt jednou za týden to třeba může být k něčemu dobré…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
21.1.18 20:10

Taky mi to přijde zdravé jeden den v týdnu, ale nechtěla jsem úplně naletet nějakým reklamním tahákům, tak hledám recenze.. :roll: taky mám rada běhání, k tomu se donutím tak 2× týdne, ale více se donutit mi nějak nejde :think: no, musím, příští týden už začít alespoň 4× týdně, vždycky si vzpomenu na miminko a to mě žene dopředu a dává mi to motivaci… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková