Hubneme společně 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3313
26.2.16 18:55

@Trinetka ja taky nejim k obědu jáhly :lol: ale knedlíky jáhlové jsou výborné. jíme maso kuřecí, ryby a občas hovězí. Těstoviny jen celozrnné, rýži jasmínovou nebo basmati, brambory a knedliky bud spaldové hrnkové nebo jáhlové :lol: včera jsem dělala i kynuté koláče ale celozrnné :lol: fakt to jídlo není tak hrozný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meroe
26.2.16 18:55

@marselina03
Já běhala 30 minut celé tři neděle a ke konci jsem odpočítávala každou minutu. Jazyk na vestě :pankac:
Pokud potřebuješ vědět, jak jsi na tom se svalovou hmotou a tukem, nech se změřit. Já jsem to na začátku, pak se necháš jen přeměřit třeba po měsíci dvou a zjistíš, jak se ti mění poměr tuku a svalů.

• Citovat
  • Upravit
3313
26.2.16 18:57

@Meroe a jak to máš s jídlem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3313
26.2.16 18:58
@Meroe píše:
@marselina03
Já běhala 30 minut celé tři neděle a ke konci jsem odpočítávala každou minutu. Jazyk na vestě :pankac:
Pokud potřebuješ vědět, jak jsi na tom se svalovou hmotou a tukem, nech se změřit. Já jsem to na začátku, pak se necháš jen přeměřit třeba po měsíci dvou a zjistíš, jak se ti mění poměr tuku a svalů.

a kde jsi byla na měření? ja vim že to měří v těch vyzivovych centrech ale jinak nevim a nechci davat litr za kunzultace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meroe
26.2.16 19:02

@marselina03
S jídlem? Katastrofálně. Lítám totiž mezi tím „stravovat se přiměřeně“ a „snídej sám, obědvej s přítelem, večeři dej nepříteli“ a většinou se jen naobědvám a pak už nejím. Nijak mi to nevadí, ale rozhodně nemůžu říct, že bych hubla.
Na měření jsem byla u výživové poradkyně, a ta mi řekla, že jím málo!!! Že moje tělo hladoví. Na dotaz, jak může 85kilové tělo být hladové, mi vysvětlila, že moje denní spotřeba kalorií nepokryje ani bazální metabolismus. Ale protože jsem idiot, co se dlouhou dobu potýkal s PPP, tak se prostě nedokážu stravovat normálně a vždycky spadnu k něčemu… ne právě dobrýmu.
Já jsem za měření i s konzultací zaplatila 490, za přeměření je pak jen 300. Víc v SZ, jinak dostanu sodu, že tu dělám reklamu.

• Citovat
  • Upravit
4798
26.2.16 19:02

@Meroe :-D no.. mluvit, jen při normální vacházce.. při svižné chůzi už lapám.. to sem na tom teda bídně.. i ty schody do prvního patra vylezu s jazykem na vestě a bušícím srdcem :/ jo to byly časy, když sem do 4.patra vyběhla i s nákupem v ruce :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
26.2.16 19:03

@marselina03
No to je jako kdybych to psala já!! :-D Jen mám děti tři, ale výchozí váha 92, koupila sem si orbitrek, taktéž chci na váhu 65-(to je ideál, stačí mi letos klidně i 75) a nemám hlídání.
Já sem teda od ledna nasadila jinej stravovací režim. Ne dietu, ale snažím se jíst hlavně po třech hodinách. Vynechala sem večerní víno se sýrem-což samo o sobě udělalo moc… :oops: a hlavně to jídlo po třech hodinách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
26.2.16 19:05

@marselina03 no to mě ani rybišky moc nejedou.. asi to mám z dětství, otec nás na vánoce držel u stolu dokud sme nesnědli polívku z kapra a pak celou porci kapra se salátem.. a jak vypadá nebo spíš se dělá jasmínová rýže? knedlíky u nás teď nejsou.. všechno co jím s knedlíkem je i se zelím a to moc nejímk kvůli kojení.. maso nejvíc kuřecí a vepřový..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3313
26.2.16 19:05

@Meroe no ja se pomalu ucim zdravě varit ale neumim to zas poskládat, ach jooo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3313
26.2.16 19:06

@Meroe jinak prosim o tu sz :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3313
26.2.16 19:07

@Belehter ahoj a co baštíš? Já jim po 2,5 až 3 hodinách také. Ale ta skladba jídla mi dává zabrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3313
26.2.16 19:09

@Trinetka jasmínova se děla stejne jako normalni jen se jinak jmenuje ;) kupuji rovnou velky 5 kg baliky :mrgreen: kapra take nejit, spíš pstruha a lososa.Ale také ne pořád. Kuře vede na plné čáře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meroe
26.2.16 19:11

@marselina03
Už ji máš, trochu jsem se rozepsala :oops:, tak mi to trvalo dýl. Já když začnu vařit zdravě, tak mužskej doma řve, že není koza, aby se cpal zeleným chroštím. Takže jemu vařím to, co on rád, a sobě to, co mě zrovna napadne - někdy je to zdravé, někdy katastrofa. A navíc většinou nevařím, hryznu do něčeho za pochodu. Hlídání nula, takže všechno v poklusu a běhat jdu večer.

• Citovat
  • Upravit
20
26.2.16 19:12

Ahoj, po narození dcerky jsem zkusila Dukanovu dietu a moc doporučuji, nedržela jsem ji tak striktně, ale naučila jsem se jíst a vařit zdravěji. Je to založeno na dělení stravy. Já začala až třetí fází, protože jsem ještě kojila a šlo to také. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4798
26.2.16 19:13

@marselina03 jj u nás může být kuře 5× do týdne :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie