Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Agátko tak v tom nejsi sama…ani já soudruzi neplním plán na 100%
![]()
Furt 96,4kg hmmm půl kila za tři týdny
Hooodně pomalá dieta
![]()
Ahoj, tak já jen kilko dole, takže 68 kg. Ale budu se snažit dál. ![]()
Holky, pište dnešní hmotnost, tabulka je přesunutá na 1. stránce a budu ji průběžně doplňovat. Kdy chcete další vážení? Za 2,3,4 týdny?
Ahoj, tak já hlásím váhu 71 kg…a znovu vážení cca 2 týdny? třeba do té doby zase něco naberu zpátky…to by mi totiž bylo podobný ![]()
manžel mi poslal:
Věci, které vás naučí jenom maminka:
1)Moje matka mě naučila OCENIT DOBŘE ODVEDENOU PRÁCI
„Jestli se hodláte navzájem zabít, udělejte to laskavě venku, právě jsem uklidila!“
2)Moje matka mě naučila NÁBOŽENSTVÍ:
„Modli se, aby to z toho koberce šlo dolů!“
3)Moje matka mě naučila LOGICE:
„Proč? Protože jsem to řekla!“
4)Moje matka mě naučila PŘEDVÍDAVOSTI:
„Ujisti se, že máš čisté prádlo, co kdyby se stala nějaká nehoda!“
5)Moje matka mě naučila IRONII:
„Ještě chvíli breč a já ti k tomu dám skutečný důvod!“
6)Moje matka mě naučila MNOHO O VĚDĚ ZVANÉ OSMOZA
„Zavři pusu a sněz tu polívku!“
7)Moje matka mě naučila OHEBNOSTI:
„Podívej se na tu špínu, co máš na zádech!“
Moje matka mě naučila VYTRVALOSTI
„Nevstaneš odsud dokud nesníš všechen ten špenát!“
9)Moje matka mě naučila o POČASÍ
„Tvůj pokoj vypadá, jako kdyby tady před chvílí řádilo tornádo!“
10)Moje matka mě naučila ŽIVOTNÍMU CYKLU
„Přivedla jsem tě na tento svět a můžu tě z něj zase rychle sprovodit!“
11)Moje matka mě naučila ZÁVISTI
„Na světě jsou milióny nešťastných dětí, které nemají tak úžasné rodiče jako ty.“
12)Moje matka mě naučila MATEMATICE
„Kolik chceš knedlíků?“ Chci tři. Dostanu pět.
Jsou zkrátka věci, které vás naučí jenom maminka…
Ahoj holky!
mohla bych se k vám ještě přidat? narazila jsem u vás na tu 14-ti denní dietu, tak už mám za sebou druhý den
(jestli teda ještě při TV nevyžeru ledničku
). Mám skoro dvouletého chlapečka a od porodu 10kg nahoře
poporodní kila šla dolů během měsíce, ale jak se pak nějak všechno zaběhlo, tak jsem se začla slušně přecpávat, hlavně večer
Takže moje váha je 79kg a vysněná 65kg.
jinak obdivuju Marry těch 20kg shozených od ledna ![]()
natálka díky, ale ted to flákám
Jak už jsem skoro na své váze před porodem já měla 68 kg ted mám 71,7 tak to prostě flákám
.
A ještě bych chtěla shodit na 65 kg at mám co nejmín na těhu.
Jinak šlo to dolů fatk easy jen to chce fakt vydržet. V červenci jdu na kontrolní vážení k mudr tak jsem zvedavá co na mně řekne ![]()
tak po týdenní doslevně žranici mám stejně jak minulý pondělí já se pro sebe vážím každý pondělí tak váha 71,5 kg takže luxus a to jsem fakt jedla třeba ve 22 hodin broskve no na palicu
![]()
Jinak kdy bude vážení? ![]()
My v sobotu jdeme na tu svatbu tak to bude fakt krize nepřibrat jsem na to sama zvedavá.
Marry - já se teď nevážila, naposled ve čtvrtek a mám fakt strach, protože jsem před MS a je to znát. Honí mě mlsná, mám hlad a ještě ke všemu jsem asi od dětí dostala neštovice. Takže teď jsem trochu v dietě polevila, hlavně s tím, že třeba dneska jsem se najedla asi v půl 7 večer, normálně jím jenom do 5 hod.
Do kolika nejpozději jíš normálně ty? Nebo to neřešíš?
Jinak myslím, že jsme se domluvily, že budem vážit každých 14 dní? Takže zas příští pátek 28.5. ?
A svatby se neboj, ve tvé fázi hubnutí, kdy už je tělo zvyklé na nový režim a spaluje jinak, než dřív, si myslím, že se nic nestane, když jednou porušíš a dopřeješ si nějakou ňamku. ![]()
Foto z víkendu takto vypadám ted:
dobrá za 14 dnů se znovu vážíme. Už se těším musím dat do konce měsíce na 70 kg
Jinak měřím 165 cm nevím zda tu máte i kolik kdo měří abych věděli
rifle jsem nosila vel 46 a 48 a ted jsem si koupila rifle vel 34/32 síla a pak sjem oblíkla jedny pláteny kalhoty vel 40 to je vlastně velikost M ![]()
Takže holky věřte že zhubnout se dá jen to musí člověk vydržet nejíst dobroty.
Na začátku jsem jedla fakt pravidelne co 3 hodinky jídlo a kdyz nebylo začla jsem být nervozní. A do 17 hodin i ménně jsem jedla. Ted to porušuju že třeba i v pul sedmé si dám kousek chleba. Jsem hrozná. A nebo o víkendu v 22 hodin jsem si dala 4 broskve
![]()
naštěstí jsem nepřibrala mám 71,5 kg ![]()
Marry - tak fakt je to super úspěch a velká motivace vidět, žes to tak dokázala. Já jsem teď ve fázi „před“ a doufám, že do konce roku budu ve fázi „po“
Držím palečky, ať se ti podaří dosáhnout vysněné váhy!
A fakt nesmím povolit, zítra už zas nastoluju starý režim, po 17 hod nejíst a basta. Hormony nehormony, musím to vydržet!
Agatha koukám na tvou váhu neboj půjde to dolů uvidíš, a fakt nejde zhubnout naraz za 3 měsíce 30 kg to fakt nejde max 4-5 kg mesičně i se to doporučuje pak to totiž můžeš čímkolv vzápetí nabrat, tak se nesnaž rychle zase zhubnout.
Já hubnu od poloviny ledna a mám dole 20 kg a fakt se snažím nejím sladký a rychleji to fakt nejde. Jím taky po 3 hodinách a hubn skoro 4,5 měsíce a mám 20 kg dole i to je uspěch takto to nefunguje nabírání je snažší.
A neboj do vánoc budeš jak lan a budeš si moc dovolit na vánoce sníst cokoliv