Hubnutí - dělám snad všechno možný a efekt nula

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36009
28.4.16 13:26

Ten jifelnicek mi přijde dost prestreleny. To je jako fakt doktorka nebo co to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
28.4.16 13:27

Třeba tvoje tělo zadržuje vodu. Možná by ti pomohly lymfomasáže. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
28.4.16 13:28
@Syringa píše:
Už jen to, že jí klidně pošle pod bazál, sestaví jí jídelníček bez sacharidů… Já nevím, a ještě si za to řekne 2000, že se nestydí :roll:.

No bílkoviny mi třeba zčervenaly už při psaní obědu :mrgreen: A vypít denně 3-4 litru mi taky moc OK nepříjde…
Zakladatelku, podle mýho bude hlavně chyba v jídelníčku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
28.4.16 13:29
@carsa píše:
A opravdu takhle jíš? Mi to přijde strašně málo. Kdybych měla jíst to, co popisuješ, tak druhý den vyluxuju ledničku (nebude tady zakopaný pes?)Fakt to neber ve zlém, ale opravdu takhle jíš 2 měsíce?

Jasně, že kdyby takhle fakt jedla, tak by strašně rychle hubla (hlavně svaly).
Takže potíž bude v tom dojídání se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45747
28.4.16 13:30

Málo jíš a moc cvicis, telo se brani. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
28.4.16 13:32

@veria @Syringa Holky, zákon zachování energie funguje. Není možné hladovět a přibírat. Ano, trápí se hlady, ale pak to „dojí“, jinak to není možné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
28.4.16 13:32

To je silene hladovy jidelnicek. To je sarlatanka dr a kontultace za 2000? 8o

Nesmis jist pod bazalni metab. To je hodnota, pri ktere telo bezne funguje a tys mu to takhle zkrouhla, takze hladovi a dela zasoby. Mrkni na stob.cz maji tam i metodu talirku. Pridala bych ovoce, zeleninu ke kazde porci. Stridat sladke a slane snidane, svaciny a seminka. A zkusila bych jinou poradkyni - nejakou co ma vysledky treba od kamaradek a tak.

• Citovat
  • Upravit
45747
28.4.16 13:39

O tom ale nic nepise, ze se dojida :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
28.4.16 13:44

Pod bazál NIKDY!! Jak už to tu někdo psal BMR je minimum co musíš příjmout, jelikož tohle tělo potřebuje aby vůbec dokázalo uvažovat, tlouklo srdce atd…když jíš pod, tělo si chrání energii na tyto činnosti a proto nehubneš, dej tělu najevo, že je jídla dostatek-takže jez víc!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
28.4.16 13:44
@veria píše:
O tom ale nic nepise, ze se dojida :nevim:

Ale jinak to opravdu není možné. Opravdu.
To by byli za války všichni děsně tlustí, kdyby si tělo z hladovění něco schovávalo.

Tělo si schovává, když hladovíš a pak se najíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
28.4.16 13:46

@Bábrdl když tělo hladoví, tak si uloží tuk i z toho kefíru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
carsa
28.4.16 13:46
@Bábrdl píše:
To by byli za války všichni děsně tlustí, kdyby si tělo z hladovění něco schovávalo.Tělo si schovává, když hladovíš a pak se najíš.

Přesně tak, nechtěla jsme být zlá, proto jsem se opatrně zeptala. Ale zakladatelce naprosto nevěřím, že takhle dlouhodobě jí (to už by se vypařila)

• Citovat
  • Upravit
3204
28.4.16 13:49
@Bábrdl píše:
To by byli za války všichni děsně tlustí, kdyby si tělo z hladovění něco schovávalo.Tělo si schovává, když hladovíš a pak se najíš.

Za války nebyl ani ten salát, ani eidam. Lidi zkrátka nejedli skoro nic a pracovali. Organismus se bojí, že nedostane najíst tak bere si vše, co mu dodá…Není úplně hlady, tak toho využívá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1097
28.4.16 13:55
@Anonymní píše:
Rotoped nestačí pokud chceš lepší a rychlejší výsledky..Nejlépe zabírá silový trénink-činky a taky můžeš mít špatný jídelníček, mohla ti tam dát hodně sacharidů. Já mám nastavené tak Sacharidy:40%,tuky a bílkoviny po 30%,musí to dělat dohromady 100%..Pokud se tedy nemýlím :lol:.Já jsem začala cvičit s činkama a zhubla za 3 týdny 3 kila..Ted chodím do fitka, hlídám si jídlo a zastavilo se mi to, ale já mám problém, že mám špatnou techniku u posilování a to prý jako kdybych pak necvičila :roll: :zed:..

Ano, silovy trenink pry nejlepsi.Ja ale chci rict sve zkusenosti, s cross trenazerem.Diki zmene jidlenicku a obden cross 30-60 min, jak mi to vychazelo, ja za rok sama dala dlu 20 kg.
A kam jit na silovy trenink? Vite nekdo? V posilovne? Ani nevim, jak se s tim cvici.Mam cinky 2kg a rada cvicim s Bobem Harprem, na youtube.UZ pravda, dlouho nemela jsem na to klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26928
28.4.16 13:58
@Syringa píše:
Už jen to, že jí klidně pošle pod bazál, sestaví jí jídelníček bez sacharidů… Já nevím, a ještě si za to řekne 2000, že se nestydí :roll:.
Bez sacharidu to neni. Je tam platek chleba a kuskus.

Nacetla jsem dost knih a hodne me zaujala kniha Garyho Taubese Proc tloustneme a co s tim delat (da se stahnout na uloz.to). Sama mam na sobe vyzkozseno, ze kdyz omezim skrobova a moucna jidla, vaha jde dolu.

Zakladatelko, kolik vazis a jak rychle pribiras? Kolik za posledniho pul roku? Kolik za mesic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková