Hubnutí do léta a navždy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18.4.11 21:17
kocunka píše:
ahoj holky,já se přidám můžu? :-)

Jasně :) jsi vítána :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
18.4.11 21:17

to je základ :wink: aspoň nejíst tu čokoládu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
18.4.11 21:18
zuzukaa píše: :oops: :oops: 8-o ahojky ja bych se chtela pridat hrozne se stydim … je mi 19 a vazim tet 120kg mam hormonalni poruchu od porodu dceri ale musim stim neco delat i ja .. zacala jsem minuly tyden jim mene 6krat dene male porce litam po byte porad se snazim neco uklyzet proste delat .. chodit na prochazky a HLAVNE holky vam radim PRVNI VEC co ublizuje sou limonady cocacoly atd nejlepsi je pit cistou vodu jinak je mi opravdu hrozne ani i to neumite predstavit moc se stydim :oops: :roll: 8-o

ahoj Zuzi,taky je mi 19… neboj,to půjde… opřeme se do toho a v létě budem všechny kočky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
18.4.11 21:20
zuzukaa píše: :oops: :oops: 8-o ahojky ja bych se chtela pridat hrozne se stydim … je mi 19 a vazim tet 120kg mam hormonalni poruchu od porodu dceri ale musim stim neco delat i ja .. zacala jsem minuly tyden jim mene 6krat dene male porce litam po byte porad se snazim neco uklyzet proste delat .. chodit na prochazky a HLAVNE holky vam radim PRVNI VEC co ublizuje sou limonady cocacoly atd nejlepsi je pit cistou vodu jinak je mi opravdu hrozne ani i to neumite predstavit moc se stydim :oops: :roll: 8-o

Jj, to jo, limonády sou úplně prázdný kalorie…Já bohužel čistou vodu jaksi nepozřu, musí mít alespoň trošičku bublinky…Ale sladký limči nepiju.
Jooo, „polštáře lásky“ mám úplně obrovský a sedací špeky mám už dva :roll: :zed: :cry: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.11 21:20

Nestyď se ;) všechny tady chceme zhubnout. Ty máš aspoň (řečeno s nadsázkou) hormonální poruchu, já jsem lenoch :D

No já právě ty coca-coly nepiju. Piju vodu, ale hrozně málo :oops:
Spíš miluju čokoládky, hermelínky, majonézy :D ale dřív jsem jedla fakt zdravě :D to až poslední rok - rok, dva ;(

Vítej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
18.4.11 21:23

Holky a chodíte některá někam cvičit či nějaký jiný pohyb? Já zkouším chodit do posilky ale zatím jen 2× tak nevím jak to bude působit. Vůbec nic tam nezvládám :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
18.4.11 21:23
eManzelkaAmama píše:

Nestyď se ;) všechny tady chceme zhubnout. Ty máš aspoň (řečeno s nadsázkou) hormonální poruchu, já jsem lenoch :D

No já právě ty coca-coly nepiju. Piju vodu, ale hrozně málo :oops:
Spíš miluju čokoládky, hermelínky, majonézy :D ale dřív jsem jedla fakt zdravě :D to až poslední rok - rok, dva ;(

Vítej :)

Já taky…já miluju tučný sýry a čokoládu jakoukoliv a …neee, ticho :)
Jo Zuzi, nestyď se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12584
18.4.11 21:24
VandaV píše:
kofolkaa. píše:
holky vydrzte.porodim a jdu za vami :palec:
Čekáme a těšíme se :-)
:dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943

Taky bych chtěla zhubnout, nejsem na tom nijak drasticky, ale dobře se necítím.. Jenže já jsem právě ten prototyp lenocha. Radši si lehnu a něco dobrého sním :oops: Sport mě nebaví, pokud není kolektivní. Takže jezdím občas s kámoškou na bruslích, pak si kecnem po cestě do hospůdky, co má otevřenou zahrádku a je dosportováno. Mmch, letos jsme ještě nebyly.
Navíc pracuju ve fastfoodu, i když to nejím, stejně jsem toho jaksi načuchaná nebo co.
Co přesně děláte vy proto, abyste zhubly? Já to nikdy nezkoušela, tak ani vlastně nevím jak na to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzukaa

dekuju mte nekdo naky tip na nake cviceni ktere se dela doma..??? kdystak hotte naky odkaz a kdy zacinate????? kolikrat clovek ani toho moc nespapa ale jak si da sklenicku dobre limonady tak to je pak mazec :think: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
12584
18.4.11 21:25
a ja myslela, ze kojenim to pujde samo :think:
kaaaca-h píše:
Jee, no fajn :) Taky potřebuju…Mám taky 160cm a teď přesně nevím, kolik vážím, naposledy to bylo 57, tak teď snad už o něco míň :nevim: V těhotenství sem přibrala jen 6 kilo, pak byla na malá ve špitále a z nervů sem zhubla na váhu před otěhotněním (52,5)…Ale jak jí pustili domů, tak to začlo :cry: Kojila sem stokrát denně, hrozně sem se doma nudila, furt seděla na prdeli a z nudy do sebe furt něco tlačila :zed: Za dva měsíce 5kilo nahoře :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
18.4.11 21:25

vodu samotnou taky nepozřu a můj problém je to,že hrozně málo piju a jím az odpoledne a večer… dopoledne prostě nejím,většinou ani neobědvám,ale pak to stojí za to :-( a to ani moc nejím čokoládu a tak… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.11 21:26
Vetina píše:
Holky a chodíte některá někam cvičit či nějaký jiný pohyb? Já zkouším chodit do posilky ale zatím jen 2× tak nevím jak to bude působit. Vůbec nic tam nezvládám :zed:

Dělala jsem :/ teď fakt není čas :( 2× až 3× týdně do práce. Čas s holkama.
Takže začínám chodit na spinning - máme ho kousek, tak si dávám lekci denně (doufám, že splním). Muž bude hlídat, tak uvidím.
Ráda bych začala chodit aspoň na pilates nebo na jógu, tak uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
18.4.11 21:28
eManzelkaAmama píše:
Vetina píše:
Holky a chodíte některá někam cvičit či nějaký jiný pohyb? Já zkouším chodit do posilky ale zatím jen 2× tak nevím jak to bude působit. Vůbec nic tam nezvládám :zed:
Dělala jsem :/ teď fakt není čas :( 2× až 3× týdně do práce. Čas s holkama.
Takže začínám chodit na spinning - máme ho kousek, tak si dávám lekci denně (doufám, že splním). Muž bude hlídat, tak uvidím.
Ráda bych začala chodit aspoň na pilates nebo na jógu, tak uvidíme :)

myslíš že by to pilates šlo podle nějakýho dvdčka nebo tak něco? a že se po tom hubne? nemám hlídání,tudíž mám smůlu a musím si poradit jinak :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.11 21:29
zuzukaa píše:
dekuju mte nekdo naky tip na nake cviceni ktere se dela doma..??? kdystak hotte naky odkaz a kdy zacinate????? kolikrat clovek ani toho moc nespapa ale jak si da sklenicku dobre limonady tak to je pak mazec :think: :mrgreen:

Co kalanetika? Hodila bych odkaz, ale jsem na iPhone :) hoď si to do google :) asi s tím taky začnu :)
A začínám zítra.

Ikdyž - můj problém je s obědy. Nemám teplé :/ nestíhám je, protože kolem poledne nejsem doma. Takže si to musím vynahradit večeří.. :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková