Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
kocunka píše:
ahoj holky,já se přidám můžu?
Jasně
jsi vítána ![]()
zuzukaa píše:![]()
![]()
ahojky ja bych se chtela pridat hrozne se stydim … je mi 19 a vazim tet 120kg mam hormonalni poruchu od porodu dceri ale musim stim neco delat i ja .. zacala jsem minuly tyden jim mene 6krat dene male porce litam po byte porad se snazim neco uklyzet proste delat .. chodit na prochazky a HLAVNE holky vam radim PRVNI VEC co ublizuje sou limonady cocacoly atd nejlepsi je pit cistou vodu jinak je mi opravdu hrozne ani i to neumite predstavit moc se stydim
![]()
![]()
ahoj Zuzi,taky je mi 19… neboj,to půjde… opřeme se do toho a v létě budem všechny kočky ![]()
![]()
ahojky ja bych se chtela pridat hrozne se stydim … je mi 19 a vazim tet 120kg mam hormonalni poruchu od porodu dceri ale musim stim neco delat i ja .. zacala jsem minuly tyden jim mene 6krat dene male porce litam po byte porad se snazim neco uklyzet proste delat .. chodit na prochazky a HLAVNE holky vam radim PRVNI VEC co ublizuje sou limonady cocacoly atd nejlepsi je pit cistou vodu jinak je mi opravdu hrozne ani i to neumite predstavit moc se stydim
![]()
![]()
Jj, to jo, limonády sou úplně prázdný kalorie…Já bohužel čistou vodu jaksi nepozřu, musí mít alespoň trošičku bublinky…Ale sladký limči nepiju.
Jooo, „polštáře lásky“ mám úplně obrovský a sedací špeky mám už dva
![]()
![]()
![]()
![]()
Nestyď se
všechny tady chceme zhubnout. Ty máš aspoň (řečeno s nadsázkou) hormonální poruchu, já jsem lenoch ![]()
No já právě ty coca-coly nepiju. Piju vodu, ale hrozně málo ![]()
Spíš miluju čokoládky, hermelínky, majonézy
ale dřív jsem jedla fakt zdravě
to až poslední rok - rok, dva ;(
Vítej ![]()
Holky a chodíte některá někam cvičit či nějaký jiný pohyb? Já zkouším chodit do posilky ale zatím jen 2× tak nevím jak to bude působit. Vůbec nic tam nezvládám ![]()
eManzelkaAmama píše:zuzukaa píše:![]()
![]()
![]()
![]()
Nestyď se
všechny tady chceme zhubnout. Ty máš aspoň (řečeno s nadsázkou) hormonální poruchu, já jsem lenoch
No já právě ty coca-coly nepiju. Piju vodu, ale hrozně málo
Vítej
Spíš miluju čokoládky, hermelínky, majonézyale dřív jsem jedla fakt zdravě
to až poslední rok - rok, dva ;(
Já taky…já miluju tučný sýry a čokoládu jakoukoliv a …neee, ticho ![]()
Jo Zuzi, nestyď se!
VandaV píše:kofolkaa. píše:Čekáme a těšíme se
holky vydrzte.porodim a jdu za vami
Taky bych chtěla zhubnout, nejsem na tom nijak drasticky, ale dobře se necítím.. Jenže já jsem právě ten prototyp lenocha. Radši si lehnu a něco dobrého sním
Sport mě nebaví, pokud není kolektivní. Takže jezdím občas s kámoškou na bruslích, pak si kecnem po cestě do hospůdky, co má otevřenou zahrádku a je dosportováno. Mmch, letos jsme ještě nebyly.
Navíc pracuju ve fastfoodu, i když to nejím, stejně jsem toho jaksi načuchaná nebo co.
Co přesně děláte vy proto, abyste zhubly? Já to nikdy nezkoušela, tak ani vlastně nevím jak na to..
dekuju mte nekdo naky tip na nake cviceni ktere se dela doma..??? kdystak hotte naky odkaz a kdy zacinate????? kolikrat clovek ani toho moc nespapa ale jak si da sklenicku dobre limonady tak to je pak mazec
![]()
kaaaca-h píše:
Jee, no fajnTaky potřebuju…Mám taky 160cm a teď přesně nevím, kolik vážím, naposledy to bylo 57, tak teď snad už o něco míň
V těhotenství sem přibrala jen 6 kilo, pak byla na malá ve špitále a z nervů sem zhubla na váhu před otěhotněním (52,5)…Ale jak jí pustili domů, tak to začlo
Kojila sem stokrát denně, hrozně sem se doma nudila, furt seděla na prdeli a z nudy do sebe furt něco tlačila
Za dva měsíce 5kilo nahoře
vodu samotnou taky nepozřu a můj problém je to,že hrozně málo piju a jím az odpoledne a večer… dopoledne prostě nejím,většinou ani neobědvám,ale pak to stojí za to
a to ani moc nejím čokoládu a tak… ![]()
Vetina píše:
Holky a chodíte některá někam cvičit či nějaký jiný pohyb? Já zkouším chodit do posilky ale zatím jen 2× tak nevím jak to bude působit. Vůbec nic tam nezvládám
Dělala jsem :/ teď fakt není čas
2× až 3× týdně do práce. Čas s holkama.
Takže začínám chodit na spinning - máme ho kousek, tak si dávám lekci denně (doufám, že splním). Muž bude hlídat, tak uvidím.
Ráda bych začala chodit aspoň na pilates nebo na jógu, tak uvidíme ![]()
eManzelkaAmama píše:Vetina píše:Dělala jsem :/ teď fakt není čas
Holky a chodíte některá někam cvičit či nějaký jiný pohyb? Já zkouším chodit do posilky ale zatím jen 2× tak nevím jak to bude působit. Vůbec nic tam nezvládám2× až 3× týdně do práce. Čas s holkama.
Takže začínám chodit na spinning - máme ho kousek, tak si dávám lekci denně (doufám, že splním). Muž bude hlídat, tak uvidím.
Ráda bych začala chodit aspoň na pilates nebo na jógu, tak uvidíme
myslíš že by to pilates šlo podle nějakýho dvdčka nebo tak něco? a že se po tom hubne? nemám hlídání,tudíž mám smůlu a musím si poradit jinak ![]()
zuzukaa píše:
dekuju mte nekdo naky tip na nake cviceni ktere se dela doma..??? kdystak hotte naky odkaz a kdy zacinate????? kolikrat clovek ani toho moc nespapa ale jak si da sklenicku dobre limonady tak to je pak mazec![]()
Co kalanetika? Hodila bych odkaz, ale jsem na iPhone
hoď si to do google
asi s tím taky začnu ![]()
A začínám zítra.
Ikdyž - můj problém je s obědy. Nemám teplé :/ nestíhám je, protože kolem poledne nejsem doma. Takže si to musím vynahradit večeří.. :/