Hubnutí do léta a navždy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
847
20.4.11 12:59

Tak Vando, podle tech jejich výpočtů mi vychází že mám nemám hubnout a že mám velký výdej energie nějakých 10tis mi vyšlo. tak to bylo idealni tak pokračovat s pohybem a jíst 6000 Kj denně a hubnutí musí jít samo.tak uvidíme ještě si jdu spočítat cu jsem už dnes sežrala a uvidíme co to dá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
20.4.11 14:11

Taky tě zdravím Suzi :mavam: :lol: Jsme se sešli,co.Holky,koukám,že jste se do toho pěkně obuli.Já ted nějak nestíhám kvůli práci cvičit,chodím domu až po 19 hod. :nevim: Ale nakoupila jsem si nízkotučný jogurty(do 3% tuku)a taky cnacebroty,tak jím zdravě.Mám velkou výhodu,že když si dám předsevzetí,tak ho dodržim,naštěstí ani nemám chutě na sladký a nezdravý jídlo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
20.4.11 14:19

Mno, podle těch výpočtů bych měla vypadat jako Twiggy :mrgreen: Sem asi nějaká anomálie :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
20.4.11 14:54

Holky a jak se donutíte? Já prostě nemám žádnou vůli.
A nezkoušela jste některá něco jako rolletic, vacushape nebo tak? Že by mi to třeba pomohlo se nakopnout a začít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
20.4.11 16:26
Vetina píše:
Tak Vando, podle tech jejich výpočtů mi vychází že mám nemám hubnout a že mám velký výdej energie nějakých 10tis mi vyšlo. tak to bylo idealni tak pokračovat s pohybem a jíst 6000 Kj denně a hubnutí musí jít samo.tak uvidíme ještě si jdu spočítat cu jsem už dnes sežrala a uvidíme co to dá :mrgreen:

Vetina,když bys potřebovala s něčím poradit nebo tak napiš dotázek do toho nutricoachu a oni Ti odpoví.Já si s tím pánem psala asi 2 dny.jsou tam moc hodní a rádi poradí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.4.11 22:08

Ahoj holky :)
Jelikož mám 5 dní volna (manžel odjíždí s Diankou na chatu až do víkendu - v pondělí jedu za něma), tak jsem se rozhodla udělat si 5ti denní detox podle Andrei :D
Začnu zítra ráno čištěním střev www.cinska-medicina.info/…steni-streva a chci celé dny zobat zeleninu a jíst jen třeba kuřecí kousky na pánvy bez oleje s rýží, kreknbroty s lučinou a kuřecí šunkou, saláty - porostě něco na odlehčení, abych nastartovala hubnutí. Přitom sport a prolévatse vodou. Prý je takové čištění zdravé - tak uvidíme :D hlavně se děsím toho čištění střev, ale to dám :) držte mi palce.

Holky, stěma kJ se máte :D já jsem hroznej lenoch to počítat, tak vsadím na zdravý selský rozum :)

Jinak zdravím nové bojovnice :)

Držím palce a zítra se ozvu :) Andrejka :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
21.4.11 09:13
Vetina píše:
ale co si mám psát to jak je tam hodnota KJ nebo kcal?já tomu vůbec nerozumím. a kolik se toho má za den snízt? a kolik vydat? Písněte některá stručný návod :think:

jsem na tom stejně, já se to taky ještě nenaučila počítat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
21.4.11 09:16
kocunka píše:
tak jsem se vším okolo 50% (na těch semaforech),tak to asi i bude vycházet… k obědu si dělám kuřecí prsa na páře a uvařenou brokolici :jazyk: Co máte k obědu vy? Jíte normálně,nebo si taky děláte něco extra?

Musím říct, že váha mi šla hodně dolů, když nejím pečivo! Zjistili mi nesnášenlivost lepku, tak se na něj nesmím ani podívat. Místo toho si dávám zeleninku. Musím říct, že první měsíce to bylo šílené, naprostý absťák a slintačka, když jsem šla kolem pečiva, ale už jsem si částečně zvykla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
21.4.11 13:54
eManzelkaAmama píše:
Jelikož mám 5 dní volna (manžel odjíždí s Diankou na chatu až do víkendu - v pondělí jedu za něma), tak jsem se rozhodla udělat si 5ti denní detox podle Andrei :D
Začnu zítra ráno čištěním střev www.cinska-medicina.info/…steni-streva a chci celé dny zobat zeleninu a jíst jen třeba kuřecí kousky na pánvy bez oleje s rýží, kreknbroty s lučinou a kuřecí šunkou, saláty - porostě něco na odlehčení, abych nastartovala hubnutí. Přitom sport a prolévatse vodou. Prý je takové čištění zdravé - tak uvidíme :D hlavně se děsím toho čištění střev, ale to dám :) držte mi palce.

Holky, stěma kJ se máte :D já jsem hroznej lenoch to počítat, tak vsadím na zdravý selský rozum :)

týýýjo tak držím palce.. já bych z tý slaný vody asi zvracela :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.4.11 14:01
kocunka píše:
eManzelkaAmama píše:

týýýjo tak držím palce.. já bych z tý slaný vody asi zvracela :oops:

Hmm! :evil: vypila jsem litr a půl slaný vody a poblila jsem se! Na velkou jsem nešla :/ tak kde dělám tu chybu? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
21.4.11 19:22
eManzelkaAmama píše:
kocunka píše:
eManzelkaAmama píše:

Hmm! :evil: vypila jsem litr a půl slaný vody a poblila jsem se! Na velkou jsem nešla :/ tak kde dělám tu chybu? :D

promiň,ale :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
21.4.11 22:14
eManzelkaAmama píše:
kocunka píše:
eManzelkaAmama píše:

Hmm! :evil: vypila jsem litr a půl slaný vody a poblila jsem se! Na velkou jsem nešla :/ tak kde dělám tu chybu? :D

Jéééžiš já pila slanou vodu při kocovině abych se vyzvracela mě to jen tak nejde a slaná voda byla zaručená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzukaa
22.4.11 11:15

tak ja us sem to take zkousela pit slanou vodu a nic to semnou neudelalo :oops: :oops:

• Citovat
  • Upravit
847
23.4.11 12:18

tak nějak to tu utichlo :lol: jak se komu daří nežrat jak o život? Já jsem se teda teď nadlábla do nažrana ale zas to byly brambory a kuřecí bez tuku tak to snad nebyla taková bomba jo a k tomu salátek. A zítra jdu do fitnes a když se zadaří tak večer na in-line bruslení :-D už se těším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
23.4.11 12:48

Ahoj Vetima.Já to zatím zvládám :-) Jinak jdeme dneska na svíčkovou,tak jsem zvědavá jak to zvládnu s malou porcí :-) Jinak cvíčo si dávám občas zumbu a spíš cviky na bříško,ktomu procházky.Jsem zatím spokojená,že ten pohyb stačí.Oblíknu o 2 čísla menší oblečení,ale to břich o pořád nějak zlobí :-x ne a ne se stáhnout :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková