Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
ahoj já si teď koupila krásné tankiny v tesku přímo tu jejich značku FF, zvláště vrch a zvláště spodek, měli celkem výběr i co se do velikosti týče.a vyšly mě celé na cca 700,–
já taky žádný plavky ještě nemám a kam půjdu nakupovat vůbec nevím …
babababa píše:mila2113 píše:Já je teď kupovala od Litex ,máš tam výběr velikostí a popsané i velikosti na míry,které opravdu sedí.
holky mám dotaz…kde kupujete plavky..ráda bych nějaké pěkné ale na nás baculky snad hezký plavky![]()
nejsou
Já mám od VS (asi 2), ale krásné plavky má Roxy, H&M nebo Triumph
nelekej se, jsem úchyl na oblečení všeho druhu ![]()
mila2113 píše:
holky mám dotaz…kde kupujete plavky..ráda bych nějaké pěkné ale na nás baculky snad hezký plavky![]()
nejsou
Ahoj,jestli se můžu vtírnout,tak na Litexu mají pěkný výběr:
http://www.litex.cz/…ilne-plavky/
Ahojky můžu se taky přidat? Je mi 24 let a měřím tak 162 cm a přibližně bych řekla, že mám pomalu 80 kg. Po porodu mi zůstalo 5 a dalších 5 se přidalo během roku, takže bych chtěla těch 10 kg dát dolů, ať si připadám zase jako člověk.:-) V únoru jsem krásně zhubla 5 kg, jelikož jsem nemohla přes záda zapnout plesové šaty, tak to muselo dolů. Nijak jsem necvičila. Můj pohyb bylo moje 7 měsíční dítě:-) Jen jsem si zapisovala jídelníček na stobklub.cz. Začala jsem jíst 5× denně a většinou bez příloh. Váha šla dolů sama. Jelikož pak jsem se na to vykašlala a zase jím jen oběd a tak kolem 8 večeři, jak malá usne, tak jsem zas přibrala. O pití raději nemluvím. Vypiju asi tak litr. Super na pití je voda+máta+limetka a kdo má rád trochu sladší, tak stačí přidat malinko třtinového cukru.
Chtěla jsem chodit na kavitaci a tak, jelikož to opravdu pomáhá, ale člověk na to musí být úplně zdravý a to já bohužel nejsem. Takže zas nic.
Švagrovka mi přivezla super šlapací kolo. Teď ho nemají kam dát, protože čekají mimi, tak jsem se rozhodla, že jim ho aspoň zneužiju.
Chci se k vám přidat, protože je to lepší, když člověk ví, že na tom není jen on tak blbě a ve více lidech to jde vždycky líp.
Jo ještě jsem tady četla, že si některé stěžujete na hlad. Koukám na primě na Jste to co jíte a jednou tam říkali, že větší pocit hladu má člověk, který příjmá málo bílkovin. Mohu potvrdit, že je to pravda. Když jsem si na stobklubu zadávala celodenní jídelníček, tak jsem nikdy neuměla dosáhnout plného počtu bílkovin a je fakt, že dát si takový pořádný steak se zeleninkou. Mňááááááááááááám.
![]()
Ahoj holky, taky se snažím hubnout, ale přesně nevím jak na to… Jak se má spočítat, kolik bych měla mít asi bílkovin, sacharidů a tuků za den? Jako ten poměr. Asi za tři týdny pojedu do Hradce do jedné poradny, tak mi to snad řeknou, zatím mi změřili, že mám v tělě 37,7 % tuku ach jo.. ![]()
ahoj holky. rada bycj se zapojila do nejake diskuze, kde budeme hubnout
muzu za vami? koukam, ze tady je taky trosku mrtvo .. ![]()
Kofol vítám tě tu
.Ták holky mám za sebou skoro 2 týdny hubnutí se svou poradkyní.Bohužel není v okolí nikdo,kdo by mi změřil tuk a tak,což se při začátkách dělá,prý to zvládnem i bez toho.Paní je moc hodná a když si z něčím nevím rady ráda poradí.Když jsem poprvé četla jídelák,který mi poslala tak jsem si říkala,že to nikdy nemůžu sníst.Nikdy jsem tolik nejedla ani když jsem čekala Matýska.Dneska ale vím,že to jde.A kdyby nešlo tak se prý nemám nitit.Na váze to zatím moc vidět není,ale na oblečení ano.Šlo to sice i před tím,ale připadalo mi to pomalé.Nesmím jíst sladké (v sobotu jsem dojídala trdelník)práskla jsem to na sebe.Trochu jsem se bála,že bude naštvaná a řekla mi že se to stává,jsme přece jenom lidi
a je potřeba hodně pít,což víme všechny.
Co vy jak se vám hubnutíčko daří?
Mně vůbec
Jím mnohem menší porce, jím častěji, zdravěji, víc se hýbu a váha prostě dolů nejde
U mě to asi fakt půjde až přestanu kojit
Doooouuuufáááááám
![]()
kaaaca-h píše:
Mně vůbecJím mnohem menší porce, jím častěji, zdravěji, víc se hýbu a váha prostě dolů nejde
U mě to asi fakt půjde až přestanu kojit
Doooouuuufáááááám
![]()
z toho mam taky pocit, ze az prestanu kojit.. no ale… to teda ne !
![]()
Holky já při kojení dala dolů to co jsem nabrala v těhu a změnou jídelníčku i něco víc.Ikdyž si nejsem jistá,jestli s tím kojení mělo něco společného.Bylo víc pohybu,málo spánku a to taky dělá hodně.Někdo hodně hubne při a někdo po…
pokračujete někdo v hubnutí ??? já od jara do léta dala dolu 3 kila .. zatím mám stále 2 kila dole,ale jak už měsíc necvičím tak se mě zdá že to jde zpátky nahoru. Chodím každou neděli na zumbu, ale to evidentně nestačí, pak se asi tak 1 - 2× týdně projdu pěšky do školky a zpět, což je asi 3km.Ale mišelinka mě začíná narůstat zpět. Myslíte, že by stačilo se třeba večer u TV zaměřit jenom na břicho … ?? bude to mít nějaký výsledek ??? Jinak cvičím nahoře v pokoji kde mám rotoped, což jedu 30 minut intenzivně a pak 30 minut cviky, na ruce břicho, záda, nohy atd … a bylo to znát. Teď jsem líná a schopná vypít 6 kafí denně, přestala jsem kouřit před 1,5 měsícem tak si to asi vynahrazuju v tom pití kafe (turka 2×, rozpustný cca3-4). Jedno dopiju a můžu si vařit další. A do cvičení se mě nechce a ve 22 hodin už spím, což jsem dříve cvičila od 21.30 - 22.30. Jestli je to tím počasím … ?? Jsem bez práce, děti chodí do školky a já se učím na zkoušky, které budou v prosinci… ![]()
Zhoubla jsem na 15 kg za 2 tydne na diete, neni to zdrave urcite, ale 13 akorat behem diety, a 2 kg po diete. Tet znovu potrebuju nejkych 10 kg ztratit, tak uz 3-j den nastejnej diete, doufam ze podari. Po porodu pribrala hoooodne. Te 15 zatim ne vratili. Mela jsem 75, pak 60, a tet jdu na 50 - co akorat moje idealny vaha. Jsem 165. Ale mam maly kosti, tak v 60 kg vypadam hodne tucna.
No tak především bys měla přestat pít tu kávu. Každý šálek ti sebere z celodenního pitného režimu půl litru. Takže na 3kávy musíš vypít pak dalších 3,5-5l vody. Záleží jak jsi na tom váhově.
Cvičení večer je blbost a u televize ještě větší. Cvič dopoledne, to tělo spaluje mnohem intenzivněji. Hubne se večer když jdeš spát. ![]()
tak dopoledne teď prostě cvičit nemůžu a vím že když cvičím večer tak to jde taky dolu, ale lenost je lenost. Si připadám jak ten medvěd když se zazimuje .. ![]()
nejradši bych to tak udělala a nevylezla ani ven jaká tam je zima. Asi to vypadá že zase vylezu až na jaře na rotoped..... hlavně že nepřibírám na váze, dnes jsem se zase vážila po týdnu a mám 68 kg při 168 cm … ![]()