Hubnutí do léta a navždy

18.4.11 20:42

Hubnutí do léta a navždy

Ahoj dámy,

vím, takovýchto témat jsou tu hory, ale jsou to utvořené skupinky a já bych chtěla nové parťačky.

Nejsem doslova tlustá (ale jsem :D ), ale jak jsem malá - 160 cm - tak jde na mě viděr každé kilčo. :) do léta (dávám si 2 měsíce a + - něco ) chci zhubnou takových 5 - 8 kilo :) uvidíme.

Samozřejmě zdravě - zdravá strava a pohyb :) můžeme si psát pokroky, hříchy a navzájem se povzbuzovat :)

Ráda uvidím nové parťačky - Andrea :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1435
18.4.11 20:51

Ahoj Andrej.Já už sice v jedné skupince o hubnutí jsem,ale i tak se k Tobě přidám.Mám 158 cm a 87 kilo.V těhu jsem se dostala až na 110 :oops: ,zhubla jsem na 94 a nechtělo to jít dál.Dala jsem se na zdravou stravu,jídlo 5 krát denně a mám dole 6 kilo.Sice to je za 2 měsíce málo,ale aspoň něco :-) Zatím se to nějak zaseklo,tak doufám,že se to zase rozjede.Ahoj Andrea :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12584
18.4.11 20:57

holky vydrzte.porodim a jdu za vami :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
18.4.11 21:00

Jee, no fajn :) Taky potřebuju…Mám taky 160cm a teď přesně nevím, kolik vážím, naposledy to bylo 57, tak teď snad už o něco míň :nevim: V těhotenství sem přibrala jen 6 kilo, pak byla na malá ve špitále a z nervů sem zhubla na váhu před otěhotněním (52,5)…Ale jak jí pustili domů, tak to začlo :cry: Kojila sem stokrát denně, hrozně sem se doma nudila, furt seděla na prdeli a z nudy do sebe furt něco tlačila :zed: Za dva měsíce 5kilo nahoře :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.11 21:01
VandaV píše:
Ahoj Andrej.Já už sice v jedné skupince o hubnutí jsem,ale i tak se k Tobě přidám.Mám 158 cm a 87 kilo.V těhu jsem se dostala až na 110 :oops: ,zhubla jsem na 94 a nechtělo to jít dál.Dala jsem se na zdravou stravu,jídlo 5 krát denně a mám dole 6 kilo.Sice to je za 2 měsíce málo,ale aspoň něco :-) Zatím se to nějak zaseklo,tak doufám,že se to zase rozjede.Ahoj Andrea :-)
6 kilo je akorát :) ikdyž, každá by nejradši zhubla 10 kilo za týden :) jsem ráda, že se ke mě přidáváš :D jmenovkyn ;)
kofolkaa. píše:

Čekámee :D :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
18.4.11 21:03

Akorát dneska sem sežrala asi 40 perníčků :zed: Tak od zítřka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.11 21:04
kaaaca-h píše:
Jee, no fajn :) Taky potřebuju…Mám taky 160cm a teď přesně nevím, kolik vážím, naposledy to bylo 57, tak teď snad už o něco míň :nevim: V těhotenství sem přibrala jen 6 kilo, pak byla na malá ve špitále a z nervů sem zhubla na váhu před otěhotněním (52,5)…Ale jak jí pustili domů, tak to začlo :cry: Kojila sem stokrát denně, hrozně sem se doma nudila, furt seděla na prdeli a z nudy do sebe furt něco tlačila :zed: Za dva měsíce 5kilo nahoře :zed:

Já jsem vždycky byla vysportovaná (aktivně tenis, fitko, bazén a ak různě).. Ale jak přišly holky, kondička nikde a kila všude :D ten pás břicho, boky, stehna chci dát dolů a jsem spokojená. Pak už jen tvarovat, ať je mé krásné bříško zpět :((
Ahoj - jsem Andy :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
18.4.11 21:04

Ahoj holky :mavam: mám podobné plány ale zrovna dnes mě naštvala tchýně tak se cpu brambůrkama a koukám do pc :oops: tak nevim nevim jak to zvládnu potřebuju aspon 10kg dolů ale budu štastná i za pět :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
18.4.11 21:07
:-)
kaaaca-h píše:
Jee, no fajn :) Taky potřebuju…Mám taky 160cm a teď přesně nevím, kolik vážím, naposledy to bylo 57, tak teď snad už o něco míň :nevim: V těhotenství sem přibrala jen 6 kilo, pak byla na malá ve špitále a z nervů sem zhubla na váhu před otěhotněním (52,5)…Ale jak jí pustili domů, tak to začlo Kojila sem stokrát denně, hrozně sem se doma nudila, furt seděla na prdeli a z nudy do sebe furt něco tlačila :zed: Za dva měsíce 5kilo nahoře :zed:

kaaaca-h
kačí já mít tvoji váhu tak si pískam :-) To jsem měla někde před 12 lety a co bych za to teď dala.Ikdyž by stačilo se dostat tak na 65,ale to mám asi smůlu :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
18.4.11 21:09
kofolkaa. píše:
Čekáme a těšíme se :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
18.4.11 21:12

Tak já sem teda hroznej lenoch, nikdy sem nebyla hubená, ale nikdy se mi nestalo, že by mi bylo malý oblečení a teď už sem se k tomu začala blížit…a málem sem si toho nevšimla, jak sem byla furt v teplákách :D No ale chtěla bych si koupit brusle (jako dítě sem docela dobře bruslila) a jezdit tady po cyklostezkách s kočárem :) No už sem začala chodit na dvouhodinový procházky rychlou chůzí, tak aspoň něco…Zatím kvůli kojení nikam chodit cvičit nemůžu :roll: Tak aspoň tak no…A dietka, už žádná čokoláda!
:-( :cry: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
18.4.11 21:15

ahoj holky,já se přidám můžu? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Ono se těch pár kil dobře skrývá pod oblečením, ale ten scvakánek (špek při sezení) a ty bůčky jsou viditelný :D
Začínám od zítra :) už se těším.
Pa a dobrou :) Andrea :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzukaa

:oops: :oops: 8-o ahojky ja bych se chtela pridat hrozne se stydim … je mi 19 a vazim tet 120kg mam hormonalni poruchu od porodu dceri ale musim stim neco delat i ja .. zacala jsem minuly tyden jim mene 6krat dene male porce litam po byte porad se snazim neco uklyzet proste delat .. chodit na prochazky a HLAVNE holky vam radim PRVNI VEC co ublizuje sou limonady cocacoly atd nejlepsi je pit cistou vodu jinak je mi opravdu hrozne ani i to neumite predstavit moc se stydim :oops: :roll: 8-o

• Citovat
  • Upravit
9622
18.4.11 21:17

No já už od jedenácti furt řešila svojí postavu…Trošku náběh na anorexii, za celej den sem třeba snědla pár kousků melounu a byla sem spokojená :roll: Psala sem si, co sem za den snědla a každýho s tím obtěžovala :roll: No a asi v devatenácti sem se na to vyprdla a jakmile sem to přestala tak řešit, tak to najednou šlo samo :nevim: V těhotenství sem ale vůbec nepřibírala, ať sem jedla cokoliv, a nějak sem si moc zvykla na sladký, který sem předtím skoro nejedla…No a bohužel teď už teda jako přibírám :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková