Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
kocunka píše:zuzukaa píše:o ty jsem nekde cetla,ze je spousta lidi nad svoji nevim cim.. proste ze neni v ty zone,kdy se spalujou tuky…kocunka píše:zumba se da na netu najit me to bavi
holky a tak co myslíte,že si mám stáhnout (jaký cvičení) abych to mohla dělat doma a abych hubla? já jsem zoufalá… jsem lenoch a bez kondice
nad tepovou frekvencí, při které se hubne. Když jsi výš - posiluješ
ale jak se tepovka zjistí nevím, ale určitě to nakděs na netu ![]()
Holky! Já se tak těším, až se nebudu v plavkách stydět. ![]()
Příspěvek upraven 18.04.11 v 21:42
eManzelkaAmama píše:zuzukaa píše:„odblokovat“eManzelkaAmama píše:no ja us se n nj hrozne tesim prej se ale musi neco instalovat kdys ho koupis z pc a to nevim jestly zvladnuzuzukaa píše:Má 3GSeManzelkaAmama píše:dik typ skusim neco najit mas iphon? jakej ja si planuju pristi tyden ho koupi je to dobry telefon ? omlouvam se vim ze je to diskuse o hubnutizuzukaa píše:
dekuju mte nekdo naky tip na nake cviceni ktere se dela doma..??? kdystak hotte naky odkaz a kdy zacinate????? kolikrat clovek ani toho moc nespapa ale jak si da sklenicku dobre limonady tak to je pak mazec![]()
Co kalanetika? Hodila bych odkaz, ale jsem na iPhone
Ikdyž - můj problém je s obědy. Nemám teplé :/ nestíhám je, protože kolem poledne nejsem doma. Takže si to musím vynahradit večeří.. :/hoď si to do google
asi s tím taky začnu
A začínám zítra.![]()
a je to dobrý mobil
hlavně když si postahuješ aplikace (skype, hry, cokoli). Jen mě štve synchronizace věcí přes iTunes :/ ale to vychytáš
hodíš to do pc a ono tě to navede (kdyby cokoli, tak mi napiš do zpráv, když to budu vědět - poradím ti)
aha dobre ja se urco ozvu ja sem pako
![]()
Ahoj holky ráda bych se k Vám přidala jsem hroznej lenoch
Vypiju denně jen 1.5l holé vody jídlo se snažím v malých porcích,ale ta dobrůtka když jsem z dětma venku tam tzaky padne.Hlavně mám manžela je to hubenour a nejvíc se cpe večer bramburky.....pak mám odolat ![]()
kocunka - ty asi myslíš tepovou frekvenci. jak ji překročíš tak se vytváři svaly a tuk zůstává. ja jezdila spinning než jsem otěhotněla, překračovala jsem ji a měla sem stehna jka rambo žádné hubnutí. ale já to dělala že mě ot hrozně bavilo a jezdila jsem 6hod týdně tak to bylo moc. a ted mám velká stehna samé sádlo prdel to samé no hrůza.
AAlisek píše:Prosimtě, já nedám ani ten litr a půl
Ahoj holky ráda bych se k Vám přidala jsem hroznej lenochVypiju denně jen 1.5l holé vody jídlo se snažím v malých porcích,ale ta dobrůtka když jsem z dětma venku tam tzaky padne.Hlavně mám manžela je to hubenour a nejvíc se cpe večer bramburky.....pak mám odolat
Vetina píše:
kocunka - ty asi myslíš tepovou frekvenci. jak ji překročíš tak se vytváři svaly a tuk zůstává. ja jezdila spinning než jsem otěhotněla, překračovala jsem ji a měla sem stehna jka rambo žádné hubnutí. ale já to dělala že mě ot hrozně bavilo a jezdila jsem 6hod týdně tak to bylo moc. a ted mám velká stehna samé sádlo prdel to samé no hrůza.
Já přispinnu hubla, ale je pravda, že jsem spíš makala jak fretka na malou zátěž ![]()
Holky! Jdu chrnět
zítra ![]()
zuzukaa píše:kocunka píše:ja myslim ze kazdym pohybem se spaluji tukyzuzukaa píše:o ty jsem nekde cetla,ze je spousta lidi nad svoji nevim cim.. proste ze neni v ty zone,kdy se spalujou tuky…kocunka píše:zumba se da na netu najit me to bavi
holky a tak co myslíte,že si mám stáhnout (jaký cvičení) abych to mohla dělat doma a abych hubla? já jsem zoufalá… jsem lenoch a bez kondice![]()
a zumbou take nevim ja sem teda o ni nic necetla
ale poradne se pri ni spotim
![]()
tak už jí stahuju ![]()
On se pohyb dělí na aerobní a anaerobní…A zumba je pro většinu z nás anaerobní…
http://wellness-lucie-hruba.webnode.cz/…ni-aktivita/
Ale je to aspoň sranda
No ale mám kamarádku, která maká 5krát týdně, ale všechno anaerobní aktivity, takže je pořád oplácaná…
Takže něco na tom bude…
Ahoj holky!
já se k vám také přidám.Po prvním dítěti mi zůstalo 10kg a po druhém dalších 10kg.Tak bych potřebovala zhubnout 20kg!!!!Měsíc chodím cvičit Aquaerobic 2× týdně a zatím jsem nic nezhubla!!!!No jo ,když ta čokoláda je hrozná mňamka!!!!Vodu samotnou taky nevypiju,dávám si šťávu.A nejvíc mě štve ten můj chlapík,když příjde o půlnoci domů a nacpe se knedlíkama se zelím a nestloustne nic a já přiberu jen tím,že se na něj koukám,jak se cpe!!!!
já mám zumbu doma na dwd.Měla jsem ji puštěnou asi 3 krát,ale musela jsem přestat(kvůli mlíku).Takže cvičím podle knížky bodystyling,ktomu procházky a správně jíst a jde to ![]()
babababa-to ten můj taky přijde po 22 domu,nacpe do sebe vše od bramburek,bonbonů čokolády a něco k tomu a nenebere ani deko ![]()
Hojky, taky bych se přidala, jen co malá nebude úplně na mlíku a to už je za pár
![]()
Já naštěstí ani po jednom dítěti nepřibrala, ale o 10 kg bych se cítila mnohem líp.
Vodou se prolívám docela v pohodě a co se týká cvičení tak miluju powerjogu a zumba je taky super. A v kombinaci by to, myslím, mohlo zafungovat ![]()