Hubnutí do léta a navždy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1435
19.4.11 19:57
eManzelkaAmama píše:
Ták holky! Brej den :)
Dneska jsem jedla docela dobře (až na müsli tyčinku :D ). Bez sportu bohužel, ale zítra. Špekuu těš sa! ;)
A co vy? :)

Andrej já si dávám musli tyčinku k svačině.buď samotnou nebo s mlékem.Jinak je opravdu dobré se naučit to psát a počítat.Kolikrát člověku připadá,že toho sní hodně a není to tak-kalorie jsou prostě kalorie :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
19.4.11 19:59

Snad nebudete naštvané,že tu takhle radím,ale mám to z vlastní zkušenosti a vím,že to jde.Kdyby vadilo,písněte to prosím.Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
19.4.11 20:03

Ahoj holky tak já jestli můžu tak se taky přidám. odhodlávám se už skoro rok (tím že jsme nekojili tak dolů nešlo žádné kilo) ale vždy vydržím dva dny a končím. piju vodu, snažím se jíst zdravě, i když sem tam ujedu, akorát strašně ujíždím na sladkém, pokud nemám ke kafi aspon jednu sušenku tak jsem marná. už jsem to tedy začala řešit aspon bebe sušenkami a musli sušenkami, ale strašně mě to štve. nemám tu vůli odmítat sladké (např. u tchyně buchty apod, aby se neurazila)a zároveň mě to strašně štve.pak si jdu koupit kalhoty či bundu a nemůžu na sebe nic sehnat, jako nejsem abnormálně tlustá, stačilo by mi dolů 10kg a budu spokojená, ale donutit se.přes den lítačka v práci a kolem malého,večer dojdu domů, udělat přípravy, večeři, uklidit a o půl osmé jsem kantare a už se nedonutím k ničemu, koupila jsem si orbitrek ale zatím se na něj jen práší, tak doufám že mě hubnutí s vámi donutí začít něco dělat. jinak já slyšela že prý je dobrá online televize hanky kynychové Hejbejse.cz, ale ještě nebyl čas tam kuknout. tak já se taky přidávám (i když velikonoce před námi a moje máti peče úžasné perníky :pocitac: ) nemáte nějaký návod jak tomu sladkému odolat??? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
19.4.11 20:09

Tak já dneska nic moc :zed: Malá má průjem, takže celej den jen kojím a přebaluju :D Ani na procházku sme se nedostaly, jen k doktorce…A sežrala sem dvě cereální tyčinky (sladký :cry: ) ke Caru :zed: Aaaaachjo!Sem slaboch!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
19.4.11 20:17

kaaaco, jestli jsi zhřešila jenom těma musli, tak to není žádná hrůza, spíš jde o celkovou skladbu jídla během dne :wink:
mě hodně pomáhá fakt si psát všechno, co sním, to si pak člověk uvědomí, co všechno snědl a tu musli si můžeš bez problémů vlastně každý den dát, když to pak vykonpenzuješ :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
19.4.11 21:24

ale co si mám psát to jak je tam hodnota KJ nebo kcal?já tomu vůbec nerozumím. a kolik se toho má za den snízt? a kolik vydat? Písněte některá stručný návod :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
19.4.11 22:38

Vetina píšou se kilojouly KJ líp se to počítá.najdi si na netu tabulky energetických hodnot-tuším s oranžovim nadpisem-ty používám já.podle toho si hledej potraviny které sníš.Má se sníst 5000 až 6000 kj za den.ale pokud kojíš tak 8000 až 9000 kj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
19.4.11 22:43

na stránkách nutricoach si můžeš zpočít jakou a kolik vydat energie.dá se tam zpočítat i kolik toho sníst.já jídlo pro kojící těch 8 až 9 tis mám od lékaře z nutricoachu a těch 5 až 6 tis pro nekojící z knížky hubneme s rozumem a tvořivě.takže odzkoušeno a jedu podle toho :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
19.4.11 23:22

Ahoj, jsem tady nová, můžu se k vám přidat? Mám 164 cm a 91 kg. Ještě před pár lety a prckem to bylo kolem 60 kg. Teď by mi stačilo se dostat tak na těch 75.
Problém je v tom, že se neumím donutit. Teorii mám krásně zmákloul, ale ta praxe :cry:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
19.4.11 23:24

crusti vítám tě :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
20.4.11 07:06

No já nevím, jestli mi to teď půjde :-( Jako když sem tak přemýšlela, co sem snědla, tak samý takový drobky, ale ve finále :roll: Já totiž nemám čas si teď s malou dělat jídlo, máme to s tím kojením takový…no doma sou bojový podmínky. No zkusím si to fakt všechno asi psát a uvidíme :nevim: :think:
Jinak vítám všechny nové „snažilky“ :D :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
20.4.11 08:39

takže dámy dneska začínám s tím vážením a psaním jídla… jsem na to zvědavá… jen jsem se vzbudila šíleně nastydlá a jsem ráda,že jsem ráda a vůbec nemám hlad,tak se do toho nutím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
20.4.11 11:36

tak jsem se vším okolo 50% (na těch semaforech),tak to asi i bude vycházet… k obědu si dělám kuřecí prsa na páře a uvařenou brokolici :jazyk: Co máte k obědu vy? Jíte normálně,nebo si taky děláte něco extra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
20.4.11 12:10

já jím docela normálně, jenom menší porce, hodně omezuju pečivo a spoustu zeleniny
dnešní oběd: 150 zeleninová polévka, 100 vařené brambory, 100 pangasius na másle, 200 g salát (pekingské zelí, rajče, paprika, okurek, sůl, olivový olej) - vychází mi to 1350 kj, skoro ideální :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
20.4.11 12:41
VandaV píše:
na stránkách nutricoach si můžeš zpočít jakou a kolik vydat energie.dá se tam zpočítat i kolik toho sníst.já jídlo pro kojící těch 8 až 9 tis mám od lékaře z nutricoachu a těch 5 až 6 tis pro nekojící z knížky hubneme s rozumem a tvořivě.takže odzkoušeno a jedu podle toho :-D

děkuji musím to pročíst a začnu počítat. Však při 5-6 tis tak to nemůže mít člověk hlad já měla pořád za to že to má být max 4tis a to je fakt málo tak sem žila v domění, že to prostě nejde podle toho se řídit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková