Hubnutí do léta a navždy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18.4.11 21:31
kocunka píše:
eManzelkaAmama píše:
Vetina píše:
Holky a chodíte některá někam cvičit či nějaký jiný pohyb? Já zkouším chodit do posilky ale zatím jen 2× tak nevím jak to bude působit. Vůbec nic tam nezvládám :zed:
Dělala jsem :/ teď fakt není čas :( 2× až 3× týdně do práce. Čas s holkama.
Takže začínám chodit na spinning - máme ho kousek, tak si dávám lekci denně (doufám, že splním). Muž bude hlídat, tak uvidím.
Ráda bych začala chodit aspoň na pilates nebo na jógu, tak uvidíme :)
myslíš že by to pilates šlo podle nějakýho dvdčka nebo tak něco? a že se po tom hubne? nemám hlídání,tudíž mám smůlu a musím si poradit jinak :-(

Na pilates jsem chodila, ale spíš na kondičku.. Přece jenom jsem byla hubeňour.
Já si myslím, že je dobrý si na tu lekci aspoň jednou, dvakrát zajít, ať neděláš něco špatně. Může to být neefektivní a hlavně si můžeš něco udělat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
18.4.11 21:31
kocunka píše:
eManzelkaAmama píše:
Vetina píše:
Holky a chodíte některá někam cvičit či nějaký jiný pohyb? Já zkouším chodit do posilky ale zatím jen 2× tak nevím jak to bude působit. Vůbec nic tam nezvládám :zed:
Dělala jsem :/ teď fakt není čas :( 2× až 3× týdně do práce. Čas s holkama.
Takže začínám chodit na spinning - máme ho kousek, tak si dávám lekci denně (doufám, že splním). Muž bude hlídat, tak uvidím.
Ráda bych začala chodit aspoň na pilates nebo na jógu, tak uvidíme :)
myslíš že by to pilates šlo podle nějakýho dvdčka nebo tak něco? a že se po tom hubne? nemám hlídání,tudíž mám smůlu a musím si poradit jinak :-(

Já sem pilates cvičila doma podle dvd…Byla to hodinka cvičení a fakt to pomáhalo. Myslím, že to ségra stáhla na uložto.cz :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
18.4.11 21:32

Ahoj, ráda bych se také přidala, můj stav: před otěhotnění 90kg, v těhotenství jsem 20kg přibrala, po návratu z porodnice jsem měla 97kg, ale zápřah doma a Vánoce mi dali zabrat, tak jsem se zas dostala až na 107,8 kg, od nového roku hubnu - střídavě jak se zadaří, teď jsem na 103, tak alespoň něco jsem sundala. Ale mám to hrozně nárazově, přes týden se držím a o víkendu při vínečku sežeru na co přijdu a taky jím hrozně moc sladkého - čokolády, bábovky, koláčky to je moje…tak moje předsevzetí musím odbourát moje nárazovky a slabost pro sladké…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzukaa
18.4.11 21:32
eManzelkaAmama píše:
zuzukaa píše:
dekuju mte nekdo naky tip na nake cviceni ktere se dela doma..??? kdystak hotte naky odkaz a kdy zacinate????? kolikrat clovek ani toho moc nespapa ale jak si da sklenicku dobre limonady tak to je pak mazec :think: :mrgreen:

Co kalanetika? Hodila bych odkaz, ale jsem na iPhone :) hoď si to do google :) asi s tím taky začnu :)
A začínám zítra.

Ikdyž - můj problém je s obědy. Nemám teplé :/ nestíhám je, protože kolem poledne nejsem doma. Takže si to musím vynahradit večeří.. :/

dik typ skusim neco najit mas iphon? jakej ja si planuju pristi tyden ho koupi je to dobry telefon ? omlouvam se vim ze je to diskuse o hubnuti :oops: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
12584
18.4.11 21:33

ja pred tehu zhubla skoro dvacet kilo. a zaklad je prave ten pitny rezim. pokud nekomu nechutna obyc voda, tak do ni vymackat citron :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223

holky a tak co myslíte,že si mám stáhnout (jaký cvičení) abych to mohla dělat doma a abych hubla? já jsem zoufalá… jsem lenoch a bez kondice :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzukaa
Karlicek píše:
Ahoj, ráda bych se také přidala, můj stav: před otěhotnění 90kg, v těhotenství jsem 20kg přibrala, po návratu z porodnice jsem měla 97kg, ale zápřah doma a Vánoce mi dali zabrat, tak jsem se zas dostala až na 107,8 kg, od nového roku hubnu - střídavě jak se zadaří, teď jsem na 103, tak alespoň něco jsem sundala. Ale mám to hrozně nárazově, přes týden se držím a o víkendu při vínečku sežeru na co přijdu a taky jím hrozně moc sladkého - čokolády, bábovky, koláčky to je moje…tak moje předsevzetí musím odbourát moje nárazovky a slabost pro sladké…

ahoj vitam te :kytka: :mavam: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
847
18.4.11 21:35

zuzu s tím cvičením doma to je na prd nikdy jsem se nedonutila :zed: musím jít někam kde cvičí i ostatní a to mě nutí nechci vypadat jak trdlo tak se aspon snažim. ale byla jsem za 14dní 2× není hlídání pro malého. jediný co jsem doma kdy cvičila byla powerjoga s krejčíkem na dvd to bylo fajn. určitě bys to našla i na you tube. zpevnuje to telo a je to dobré na zada a i se dost zapotíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.11 21:35
zuzukaa píše:
eManzelkaAmama píše:
zuzukaa píše:
dekuju mte nekdo naky tip na nake cviceni ktere se dela doma..??? kdystak hotte naky odkaz a kdy zacinate????? kolikrat clovek ani toho moc nespapa ale jak si da sklenicku dobre limonady tak to je pak mazec :think: :mrgreen:

Co kalanetika? Hodila bych odkaz, ale jsem na iPhone :) hoď si to do google :) asi s tím taky začnu :)
A začínám zítra.

Ikdyž - můj problém je s obědy. Nemám teplé :/ nestíhám je, protože kolem poledne nejsem doma. Takže si to musím vynahradit večeří.. :/
dik typ skusim neco najit mas iphon? jakej ja si planuju pristi tyden ho koupi je to dobry telefon ? omlouvam se vim ze je to diskuse o hubnuti :oops: :nevim:

Má 3GS :) a je to dobrý mobil ;) hlavně když si postahuješ aplikace (skype, hry, cokoli). Jen mě štve synchronizace věcí přes iTunes :/ ale to vychytáš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzukaa
18.4.11 21:36
kocunka píše:
holky a tak co myslíte,že si mám stáhnout (jaký cvičení) abych to mohla dělat doma a abych hubla? já jsem zoufalá… jsem lenoch a bez kondice :-(

zumba se da na netu najit me to bavi :palec:

• Citovat
  • Upravit
Karlicek píše:

Vítám tě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzukaa
eManzelkaAmama píše:
zuzukaa píše:
eManzelkaAmama píše:
zuzukaa píše:

A začínám zítra.

dik typ skusim neco najit mas iphon? jakej ja si planuju pristi tyden ho koupi je to dobry telefon ? omlouvam se vim ze je to diskuse o hubnuti :oops: :nevim:
Má 3GS :) a je to dobrý mobil ;) hlavně když si postahuješ aplikace (skype, hry, cokoli). Jen mě štve synchronizace věcí přes iTunes :/ ale to vychytáš :)

no ja us se n nj hrozne tesim prej se ale musi neco instalovat kdys ho koupis z pc a to nevim jestly zvladnu

• Citovat
  • Upravit
9223
18.4.11 21:38
zuzukaa píše:
kocunka píše:
holky a tak co myslíte,že si mám stáhnout (jaký cvičení) abych to mohla dělat doma a abych hubla? já jsem zoufalá… jsem lenoch a bez kondice :-(

o ty jsem nekde cetla,ze je spousta lidi nad svoji nevim cim.. proste ze neni v ty zone,kdy se spalujou tuky… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.4.11 21:39
zuzukaa píše:
eManzelkaAmama píše:
zuzukaa píše:
eManzelkaAmama píše:
zuzukaa píše:

A začínám zítra.

Má 3GS :) a je to dobrý mobil ;) hlavně když si postahuješ aplikace (skype, hry, cokoli). Jen mě štve synchronizace věcí přes iTunes :/ ale to vychytáš :)
no ja us se n nj hrozne tesim prej se ale musi neco instalovat kdys ho koupis z pc a to nevim jestly zvladnu

„odblokovat“ :) hodíš to do pc a ono tě to navede (kdyby cokoli, tak mi napiš do zpráv, když to budu vědět - poradím ti)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zuzukaa
18.4.11 21:41
kocunka píše:
zuzukaa píše:
kocunka píše:
o ty jsem nekde cetla,ze je spousta lidi nad svoji nevim cim.. proste ze neni v ty zone,kdy se spalujou tuky… :nevim:

ja myslim ze kazdym pohybem se spaluji tuky :oops: :think: a zumbou take nevim ja sem teda o ni nic necetla :nevim: ale poradne se pri ni spotim :palec: :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková