Hubnutí do léta a navždy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9622
14.5.11 18:41

Fuj, to je hnus :poblion: chaaajzl jeden! Na mě takhle jednou v 16 zařvala nějaká holka z auta, že mám velkou prdel :-( Pak sem měla 48kg :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
14.5.11 20:15

ach jo.tak jsme dneska slavili první narozky a já jsem se šíííííleně přežrala chlebíčků a hlavně dortu,kterej se mi fakt povedl… :pankac: a je mi blbě… :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.5.11 20:20

Já se tak stydím, ale začínám znova.
Sice jsem trochu zhubla, ale nic moc :D jdem na to drasticky (.řečeno obrazně) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
15.5.11 06:20

Mně to teda vůbec nejde :( Njprve to vypadalo nadějně, ale nic :nevim: Asi sem jedna z těch, co při kojení prostě nezhubnou :nevim: A drasticky na zas právě skrze to kojení jít nemůžu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
15.5.11 20:37

tak to já jsem taky četla že na něktré to působí jinak a nespaluje to tuky ale jako odreagování je to fajn :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
15.5.11 20:44

ahojky ráda bych se k vám přidala protože taky potřebuju zhubnout pár kilo. Mám 158 a váhu 62 :oops: a moc mě to štve. :pocitac: Ráda bych s tím něco udělala ale jak nemám nad sebou bič tak jsem úplně nemožná :cry: tak doufám že na něco přijdu papa Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
15.5.11 21:28

Jak to tu tak čtu,tak jsme na tom všechny stejně.Zatím žádná nezhubla!!!!Špatné je,že se nám to léto blíží!!!!Já jeden den dieta a druhý zmrzlina :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.5.11 23:20
babababa píše:
Jak to tu tak čtu,tak jsme na tom všechny stejně.Zatím žádná nezhubla!!!!Špatné je,že se nám to léto blíží!!!!Já jeden den dieta a druhý zmrzlina :oops:

A taky se za sebe stydím. Pokud se zítra nedokopu i cvičení a zdravé stravě, tak jsem se v sobě ku*va zklamala!!!!!! :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
16.5.11 08:32

tak holky bič na mě…Dneska začínám..Nejsem moc odborník v dietách ale trochu tu stravu změním…4as do léta se opravdu blíží a když nezhubnu aspoň tak že to na mě bude vidět tak jen pro ten svůj pocit že nejsem jak prase…Takže holky Bič na mě
Snídaně:káva :palec:
oběd:míchaný salát s nivovou omáčkou :palec:
večeře:salát :palec:
jo a samozřejmě hektolitry vody :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
16.5.11 09:32

holky tak jsme včera byli dvě hoďky v bazénu a já jsem pak dvě hoďky skákala na takový dupací podložce,tak jsem aspoň trochu ukočírovala to tloustnutí po oslavě… teda aspoň doufám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
16.5.11 14:28

holky tak jsem se objednala na kavitaci…Musím si trošku pomoct s tím tukem :palec: sama bych to nezvládla to vím.dvě tři sezení a bude to snad omalounko lepší a motivující pokračovat ve zdravé stravě atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
17.5.11 20:26

holky tak já mám od začátku května dole 2,5kg. hodně mi pomohly stránky flora.cz, je sice fakt že to jídlo hlídám jako blázen, sem tam ujedu, ale zase už z toho nemám takové výčitky, když vím že na druhý den najedu zpět na ty správné KJ, musím ale říct že to odříkání je i pro mě moc a musím se hodně přemáhat abych si nedala nic sladkého, zvláště když můj chlap si večer k tv otevře miňonky moje oblíbené :pocitac: . jo a začala jsem běhat na orbitreku tak cca 3-4× týdně jak je čas cca 30 minut, někdy míň někdy více.no musím říct že včera jsem se poprvé zvážila a ta váha mě překvapila, teď jen se nenechat uchlácholit a pokračovat dál. :roll: držím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.5.11 20:30
krusika píše:
holky tak já mám od začátku května dole 2,5kg. hodně mi pomohly stránky flora.cz, je sice fakt že to jídlo hlídám jako blázen, sem tam ujedu, ale zase už z toho nemám takové výčitky, když vím že na druhý den najedu zpět na ty správné KJ, musím ale říct že to odříkání je i pro mě moc a musím se hodně přemáhat abych si nedala nic sladkého, zvláště když můj chlap si večer k tv otevře miňonky moje oblíbené :pocitac: . jo a začala jsem běhat na orbitreku tak cca 3-4× týdně jak je čas cca 30 minut, někdy míň někdy více.no musím říct že včera jsem se poprvé zvážila a ta váha mě překvapila, teď jen se nenechat uchlácholit a pokračovat dál. :roll: držím palečky

Gratuluju ;) já se nevážím, ale mám volnější kalhoty a menší břuch.
Ale musím přiznat, že to není zdravě. Jak je teplo, tak vůbec nemám hlad. Takže za dješek jsem toho snědla fakt málo.
Ještě musím zamakat na cvičení..
Tak snad to půjde dolů.

Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
17.5.11 20:42

Mě se teda váha zastavila a zatím ty kila nejdou a nejdou sundat. :pocitac: ale ted' budu hlídat našim psa tak budu lítat jak hadr na holi :lol: takže aspon' to nějak popoženu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
18.5.11 08:47

tak já jsem teď nemocná a jen piju a mám dole 1,5kg :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie