Hubnutí do léta a navždy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
zuzukaa
19.4.11 11:20
SuzaG píše:
Ahojky,ještě přibíráte nové snažilky o hubnutí? :nevim: :-)

no jasne :palec:

• Citovat
  • Upravit
1888
19.4.11 11:39

Holky tak jak začínáte s dietou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
19.4.11 12:14

Aalise.já bych tomu moc dieta neříkala.Když držíš dietu-moc nejíš to znamená že to co sníš se ti uloží.Chce to jíst 5 až 6 krát denně,hodně pít-hlavně neslazené a nějakej ten pohyb :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2323
19.4.11 12:16

AHoj holky,
taky chci :-))))
Já jsem teda tlustá - po porodu jsem sundala jen to co jsem nechala v porodnici a zbytek pořád nosím - a nechci.
Tedy jdu do toho taky :-)
Konečně na to nebudu sama :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
19.4.11 12:18
VandaV píše:
babababa-to ten můj taky přijde po 22 domu,nacpe do sebe vše od bramburek,bonbonů čokolády a něco k tomu a nenebere ani deko :-)
:-D :-D :-D tak to můj tloustne statečně se mnou :mrgreen: ale jen bříško tak se mu posmívám a on zas mě :-D :-D

Ahoj jane.cz :mavam:

Příspěvek upraven 19.04.11 v 12:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
19.4.11 12:24
jane.cz píše:
AHoj holky,
taky chci :-))))
Já jsem teda tlustá - po porodu jsem sundala jen to co jsem nechala v porodnici a zbytek pořád nosím - a nechci.
Tedy jdu do toho taky :-)
Konečně na to nebudu sama :-)

Vítám Tě :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
19.4.11 12:31

Holky, taky přidávám.
Už jsem vlastně začala, jak jsem kojila, tak šla váha krásně dolů, měla jsem dokonce o 3 kila míň, než jsem otěhotněla, ale ouha, sotva jsem přestala kojit tak váha rostla před očima!
Teď jsem opět dala dolů asi 9 kilo, že jsem opět na váze, kdy jsem přestala kojit,ale ještě bych tak 5 potřebovala dolů, tak snad to půjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
19.4.11 13:20

Ahooooj :mavam: Můžu se taky přidat?Pozdě,ale přece :-D Já ani tak moc nepotřebuju zhubnout,jako spíš schodit bříško.Od Novýho roku jsem zhubla 11 kg a 21 cm přes pupík,ale i tak mám pořád 78 cm :poblion: A ráda bych aspon 70,at i nepřipadám jak těhotná.Jinak se snažím jíst malý porce,žádný mastný,tučný,smažený-prostě jíst zdravě a chodím na zumbu a občas do posilovny - někdy když nestíhám jít cvičit,tak si zacvičím aspon doma a vyběhnu si schody do 4 patra :lol: Tak snad se mi do těch plavek ještě nějaký ten centimetr povede :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3113
19.4.11 13:57
eManzelkaAmama píše:
VandaV píše:
Ahoj Andrej.Já už sice v jedné skupince o hubnutí jsem,ale i tak se k Tobě přidám.Mám 158 cm a 87 kilo.V těhu jsem se dostala až na 110 :oops: ,zhubla jsem na 94 a nechtělo to jít dál.Dala jsem se na zdravou stravu,jídlo 5 krát denně a mám dole 6 kilo.Sice to je za 2 měsíce málo,ale aspoň něco :-) Zatím se to nějak zaseklo,tak doufám,že se to zase rozjede.Ahoj Andrea :-)
6 kilo je akorát :) ikdyž, každá by nejradši zhubla 10 kilo za týden :) jsem ráda, že se ke mě přidáváš :D jmenovkyn ;)
kofolkaa. píše:
holky vydrzte.porodim a jdu za vami :palec:
Čekámee :D :)

taky se za pár týdnů přidám a taky jsem Andrea :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
19.4.11 18:21

koupila jsem si váhu na jídlo,a zítra začínám s tím stobem a hezky poctivě… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12584
19.4.11 18:50
:mavam: :mavam: :mavam:
Grušenka píše:
eManzelkaAmama píše:
VandaV píše:
Ahoj Andrej.Já už sice v jedné skupince o hubnutí jsem,ale i tak se k Tobě přidám.Mám 158 cm a 87 kilo.V těhu jsem se dostala až na 110 :oops: ,zhubla jsem na 94 a nechtělo to jít dál.Dala jsem se na zdravou stravu,jídlo 5 krát denně a mám dole 6 kilo.Sice to je za 2 měsíce málo,ale aspoň něco :-) Zatím se to nějak zaseklo,tak doufám,že se to zase rozjede.Ahoj Andrea :-)
6 kilo je akorát :) ikdyž, každá by nejradši zhubla 10 kilo za týden :) jsem ráda, že se ke mě přidáváš :D jmenovkyn ;)
kofolkaa. píše:
holky vydrzte.porodim a jdu za vami :palec:
Čekámee :D :)
taky se za pár týdnů přidám a taky jsem Andrea :mrgreen: :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.4.11 19:02

Ták holky! Brej den :)
Dneska jsem jedla docela dobře (až na müsli tyčinku :D ). Bez sportu bohužel, ale zítra. Špekuu těš sa! ;)
A co vy? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3643
19.4.11 19:42

Díky za přijetí :kytka:
Já dnes cvičila na stepru asi 30minut.Chodím na rehabilitace s kolenem,tak si pohyb musím zatím odpustit.Jídlo nějak moc neřeším,snažím se jíst 5× denně menší porce,ale stejná jídla,která vařím pro přítele.Jen na svačinky si nedávám sladké jako on,ale ovoce,zeleninku a jogurty.
Skoro před každým jídlem vypiju skleničku syrovátky.Mám pocit,že pak toho sním mín :nevim:
Držím všem palce :palec: a zdravím tady Mahdalku :mavam:
 papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
19.4.11 19:44

No tak já teda jedla normálně jako vždy jen sladky jsem si odpustila,ale nevím nevím do sportu sem moc líná.Mám doma nějakou honičku,že se moc nezastavím vždy jen když prcek spí a to je 20min.dopol.No a když jsem venku tak můj pohyb je chůze to bude asi celý na co se vzmůžu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1227
19.4.11 19:56

Ahoj holky, můžu se taky přidat?
Já už se stobem bojuju dva měsíce, ale potřebuju znova nakopnout :wink: šli jsme do toho s manžou spolu, že nám každému bude tak 5 kilo stačit, chlap je v cíli a já se po dvou kilech zasekla, teda zasekla, první měsíc jsem nesundala vůbec nic, pak se to zlomilo, ty dvě kila šla dolů, pak jsme onemocněli … pohyb nula, strava vydatná a potřebuju znova nastartovat, tak snad nám to půjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková