Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Aalise.já bych tomu moc dieta neříkala.Když držíš dietu-moc nejíš to znamená že to co sníš se ti uloží.Chce to jíst 5 až 6 krát denně,hodně pít-hlavně neslazené a nějakej ten pohyb ![]()
AHoj holky,
taky chci ![]()
Já jsem teda tlustá - po porodu jsem sundala jen to co jsem nechala v porodnici a zbytek pořád nosím - a nechci.
Tedy jdu do toho taky ![]()
Konečně na to nebudu sama ![]()
VandaV píše:
babababa-to ten můj taky přijde po 22 domu,nacpe do sebe vše od bramburek,bonbonů čokolády a něco k tomu a nenebere ani deko
Ahoj jane.cz ![]()
Příspěvek upraven 19.04.11 v 12:29
jane.cz píše:
AHoj holky,
taky chci
Já jsem teda tlustá - po porodu jsem sundala jen to co jsem nechala v porodnici a zbytek pořád nosím - a nechci.
Tedy jdu do toho taky
Konečně na to nebudu sama
Vítám Tě ![]()
Holky, taky přidávám.
Už jsem vlastně začala, jak jsem kojila, tak šla váha krásně dolů, měla jsem dokonce o 3 kila míň, než jsem otěhotněla, ale ouha, sotva jsem přestala kojit tak váha rostla před očima!
Teď jsem opět dala dolů asi 9 kilo, že jsem opět na váze, kdy jsem přestala kojit,ale ještě bych tak 5 potřebovala dolů, tak snad to půjde.
Ahooooj
Můžu se taky přidat?Pozdě,ale přece
Já ani tak moc nepotřebuju zhubnout,jako spíš schodit bříško.Od Novýho roku jsem zhubla 11 kg a 21 cm přes pupík,ale i tak mám pořád 78 cm
A ráda bych aspon 70,at i nepřipadám jak těhotná.Jinak se snažím jíst malý porce,žádný mastný,tučný,smažený-prostě jíst zdravě a chodím na zumbu a občas do posilovny - někdy když nestíhám jít cvičit,tak si zacvičím aspon doma a vyběhnu si schody do 4 patra
Tak snad se mi do těch plavek ještě nějaký ten centimetr povede ![]()
eManzelkaAmama píše:VandaV píše:6 kilo je akorát
Ahoj Andrej.Já už sice v jedné skupince o hubnutí jsem,ale i tak se k Tobě přidám.Mám 158 cm a 87 kilo.V těhu jsem se dostala až na 110,zhubla jsem na 94 a nechtělo to jít dál.Dala jsem se na zdravou stravu,jídlo 5 krát denně a mám dole 6 kilo.Sice to je za 2 měsíce málo,ale aspoň něco
Zatím se to nějak zaseklo,tak doufám,že se to zase rozjede.Ahoj Andrea
ikdyž, každá by nejradši zhubla 10 kilo za týden
jsem ráda, že se ke mě přidáváš
jmenovkyn
kofolkaa. píše:Čekámee
holky vydrzte.porodim a jdu za vami![]()
taky se za pár týdnů přidám a taky jsem Andrea
![]()
koupila jsem si váhu na jídlo,a zítra začínám s tím stobem a hezky poctivě… ![]()
Grušenka píše:eManzelkaAmama píše:taky se za pár týdnů přidám a taky jsem AndreaVandaV píše:6 kilo je akorát
Ahoj Andrej.Já už sice v jedné skupince o hubnutí jsem,ale i tak se k Tobě přidám.Mám 158 cm a 87 kilo.V těhu jsem se dostala až na 110,zhubla jsem na 94 a nechtělo to jít dál.Dala jsem se na zdravou stravu,jídlo 5 krát denně a mám dole 6 kilo.Sice to je za 2 měsíce málo,ale aspoň něco
Zatím se to nějak zaseklo,tak doufám,že se to zase rozjede.Ahoj Andrea
ikdyž, každá by nejradši zhubla 10 kilo za týden
jsem ráda, že se ke mě přidáváš
jmenovkyn
kofolkaa. píše:Čekámee
holky vydrzte.porodim a jdu za vami![]()
![]()
Ták holky! Brej den ![]()
Dneska jsem jedla docela dobře (až na müsli tyčinku
). Bez sportu bohužel, ale zítra. Špekuu těš sa! ![]()
A co vy? ![]()
Díky za přijetí ![]()
Já dnes cvičila na stepru asi 30minut.Chodím na rehabilitace s kolenem,tak si pohyb musím zatím odpustit.Jídlo nějak moc neřeším,snažím se jíst 5× denně menší porce,ale stejná jídla,která vařím pro přítele.Jen na svačinky si nedávám sladké jako on,ale ovoce,zeleninku a jogurty.
Skoro před každým jídlem vypiju skleničku syrovátky.Mám pocit,že pak toho sním mín ![]()
Držím všem palce
a zdravím tady Mahdalku ![]()
papa
No tak já teda jedla normálně jako vždy jen sladky jsem si odpustila,ale nevím nevím do sportu sem moc líná.Mám doma nějakou honičku,že se moc nezastavím vždy jen když prcek spí a to je 20min.dopol.No a když jsem venku tak můj pohyb je chůze to bude asi celý na co se vzmůžu ![]()
Ahoj holky, můžu se taky přidat?
Já už se stobem bojuju dva měsíce, ale potřebuju znova nakopnout
šli jsme do toho s manžou spolu, že nám každému bude tak 5 kilo stačit, chlap je v cíli a já se po dvou kilech zasekla, teda zasekla, první měsíc jsem nesundala vůbec nic, pak se to zlomilo, ty dvě kila šla dolů, pak jsme onemocněli … pohyb nula, strava vydatná a potřebuju znova nastartovat, tak snad nám to půjde
no jasne