Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@CokeLady píše:
Hele, já bych se toho nebála…praní mají na 95°C, tak to žádnej zmetek asi nebude a i kdyby, je to pár korun
Nemám přímo s tímto žádnou zkušenost, ale já bych do nich šla.
I jiný plíny mají praní na vyvářku a jsou to šunty neskutečné… Mám jich plnou skříň…
holky, mám je doma, ale zatím je to to jediný, co vám můžu říct, protože jsme je kupovali minulej týden a prcek má ještě víc jak dva měsíce času, tak použití musí ještě nějakou dobu počkat. ale jinak mám doma i zděděné tetra osušky, ještě po mě, a tyhle osušky jsou podle dotyku podle mě stejný. jen samozřejmě bělejší
tak uvidíme, jestli budou takovej zázrak jako ty předchozí (co jsem slyšela) ![]()
@CokeLady píše:
No tak když je to novinka, tak těžko někde seženeš spoustu zkušenostíjá bych to zkusila, koupila bych jich pár, při nejhorším budeš mít o trochu plnější skříň šuntů
Nepotřebuju spoustu zkušeností, stačí, že už to někdo má doma, vypral to, ošahal… Určitě je koupím. Horší než ty libštátský to být nemůže…
Ahoj holky, nemáte náhodou někdo doma toto svítidlo? Jak jste připevňovali ke zdi ten kabel? http://www.ikea.com/…ts/00097097/
19.10. mají mít v IKEA Brno MAVAS, úložný díl, 150×150 cm za 499,– z ceny 1.990,–. Ale nemůžu jej nikde najít v hlavní nabídce, abych se podívala na detaily. Nevíte, kde hledat?
@Anonymní píše:
19.10. mají mít v IKEA Brno MAVAS, úložný díl, 150×150 cm za 499,– z ceny 1.990,–. Ale nemůžu jej nikde najít v hlavní nabídce, abych se podívala na detaily. Nevíte, kde hledat?
kolikrát mají v akci co nemají normálně v nabídce. Zkus jim napsat na on-line linku dotaz
@Anonymní píše:
http://www.ikea.com/…/brno/offers ![]()
EDIT:
Ehm, tak koukám, že sem si to blbě přečetla, sorry za úplně zbytečnej odkaz
![]()
@CokeLady to sice ano, ale je otázka, jestli to bude tak kvalitní jako byly ty předchozí, nebo v rámci vylepšení, udělali krok zpět, jak je bohužel v poslední době obvyklé…