Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
CAR - centrum asistované reprodukce
CRM - centrum reprodukční medicíny
Klidně se k holám přidej, jsou tam i holčiny co jim snažilkování „zničilo“ vztah a taky jsou tam dlouhodobé snažilky … holky jsou si tam moc velkou oporou a mají různé zkušenosti a rády poradí!
Snad se Vám brzo zadaří a hned bude všechno veselejší
![]()
zahy me to napadlo
ono jich je v praze asi vic…clovek slysi, jak doktori porad mluvi o tom, ze parum klesa moznost otehotnet, ale nejak se jich to porad netyka…az pak najednou zjisti na vsech tech diskusnich forech kolik tech lidi opravdu je. Jeste jednou dekuju za odkaz ![]()
Tak znám i Křenka, ten mi dělal ultrazvuk.
Stimulovala jsme 10 Menopuru, na UTV mi přidal další 2 menopuru a pak Pregnyl. Uvidíme.
14.5.kontrola u nich.Veru myslíš,že to že se dr.nemohl dostat přes ten čípek,že to neni nic"nenormálního"
on sice říkal že ne,ale mě to připadalo …no hrůůůza
Já jdu na kontrolu 19.5.
Jasně, nejjednoduší je dát ze začátku Clostilbegyt, ale za ten platíš pakatel (asi 35,– Kč) a asi z toho nemají nic! Já jsme si ho vyloženě vydupala před 3.IUI a výsledek vidíš sama ![]()
Menopur a Menogon si pěkně zacáluješ ![]()
Nic proti, ale je to krásný výdělek na neštěstí jiných ![]()
Ahojky,jenže mě by Clostilbegyt nepomohl.Měla jsem ho už kdysi u mého gynekologa a nic.A Blecho jakou jsi měla po tom menopuru reakci??? ![]()
Mně ten Clostilbegyt taky nepomohl.
Po menopuru jsem reagovala dle doktora pomaleji.V pravém vaječníku jsme měla jedno vajíčko dominantní.TAk snad to vyjde. Ale po Pregnylu mi bylo špatně, na zvracení, fuj. Teď mě pobolívá podbřišek-občas.Někdy mě tam jakoby píchne.Prsa nebolí a jinak nic. Jaká je to reakce podle Tebe?
Mě bolí prsa pořád,jak psala Verča,asi od stimulace a v podbříšku mě píchá taky,dnes i bolelo delší dobu.Blecho,po 1 iui jsem měla stejné příznaky a nic.
Hm, nevadí.Já věřím v dobrý konec. Musím věřit, jinak by to nemělo smysl!
Ahoj, byla jsem na inseminaci včera. Už teď jsem vyřízená a to si můžu udělat test až za 3 týdny,což jistě víš. Jsem ročník 83 a je to také moje první inseminace a také si příliš šancí nedávám.
dekuju
jsi hodna. Jeste mi rekni, co je to ten CAR? Hodne se ta zkratka vyskytuje, ale co to znamena?