Internetová doba a vztahy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
MEduZKa35
17.3.19 12:39

Ještě dodatek ať nevypadám, že dítě chci vychovávat jak v době kamenné. Samozřejmě nějaké občasné hry na pc nebo tabletu ano. Ale zakládání fb v 8 letech to fakt ne. Ono je hrozne jednoduchy dat detem tablet a ,,neotravuj"ale já nevidím problém si radeji zahrát deskovou hru,nebo jet na výlet..

• Citovat
  • Upravit
MEduZKa35
17.3.19 12:44
@Lexter píše:
A tak je potřeba to brát. Kdo to tak nebere zjistí, že když děcku sebere mobil tak dostane takový hysterák že je nutné volat záchranku. Jo, děje se to a čím dál tím častěji. ;)

Sem nedávno viděl ve vlaku jak se dcerka chlubila tátovi že jí mamka koupila nový iPhone X a že když jí koupí ještě lepší tak se s ním teprve bude bavit. No a dvě hodiny ve vlaku jen čuměla do mobilu na facebook. Taťka se snažil ale vůbec jsem se mu nedivil jak celej zešedivěl. Za mě by už ten krám letěl z okna. Prostě mamka příliš benevolentní a otec jakbysmet. Někde se musí nastavit lajna. Neříkám, že je to ideální příklad.

Zkuste si prosím vyhledat něco o Digitální demenci. Je to skutečný problém. Čím chytřejší je svět, tím blbější je člověk.

No tak vidíš..kam to lidstvo spěje, když se nechá semlít pokrokem :poblion:

• Citovat
  • Upravit
7692
17.3.19 12:46
@MEduZKa35 píše:
Ještě dodatek ať nevypadám, že dítě chci vychovávat jak v době kamenné. Samozřejmě nějaké občasné hry na pc nebo tabletu ano. Ale zakládání fb v 8 letech to fakt ne. Ono je hrozne jednoduchy dat detem tablet a ,,neotravuj"ale já nevidím problém si radeji zahrát deskovou hru,nebo jet na výlet..

Kytku za to. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria