Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Nooooooooooooooooooooooo DANI tak to je luxus jako ta tvoje fotečka, přidávám se k ostatním gratulkám tichým
čekala jsem to popravdě, že ukážeš takový obrázek, je to krásný vidět úspěch
, jinak kuřátka já dneska byla ve Zlíně a Dr. Křenek toho na mě vybalil teda hodně, jednak že se mu zdá, že tam je nějaký polip či co, potom na pravém vaječníku - na tom dobrém, je cysta a zárověň folík 19mm, na levo je taky jeden stejnej, sliznice je prž 10mm vysoká, což je údajně parádní, tak jsem čekala že nebude z toho nic tento měsíc a ono ne, ve středu deme na IUI, dneska mám pchat pregnyl, tož jsem z toho jelen
, prej ta cysta ani ten polip neva, co vy na to holky, kuju páčkoooooo
![]()
@handa30 píše:
Dani, kdy půjdeš na krev? A jak Ti je?
Je mi celkem fajn,jen pobolívá to břicho,ale to je snad ok , při Nikče mě bolelo taky,ale to už je dávno
Dnes jsem volala do Gennetu a mám přijít zítra,tak uvidíme jak to stihnu,ale mám snížit v těhotenství Prednison na půl prášku,tak mi to nejdřív musejí potvrdit z krve.
Zuzi děkuji potichoučku
. Ty jo ,ty máš teda věci , tak to nevím většinou při cystě to stopnou,ale třeba je malá a nevadí
,je to doktor a ví co dělá. Folík máš pěknej,tak ti budu držet pěstičky.
Zuzi, no mě to při cystě právě neudělali, tak to mě štve snad teď ještě víc, když vím, že jinde IUI dělaj. Ach jo. Tak ať ti to vyjde.
ivco urcite ti to utece a bude tu menstruace a pak dalsi iui.ja jsem tento mesic zadne leky teda na podporu foliku nebrala ale mam prijit v patek do caru na ultrazvuk jestli foliky budou a nebo nebudou tak podle toho iui,a jinak se mam promyslet zda dalsi cyklus iui s klostikem a nebo s injekcemi,ale zhledem k tomu ze clostik jsem brala 6 mesicu tak bych asi ty injekce ale mam s nich strach ,bude jich 20,a prijde mne to na 2tisice.tak prace premyslim co si vybrat achjo jo.
Ahoj holky,
Hani, já bych šla určitě do injekcí pokud jsi už brala 6× clostík.
Ivčo, i mně se to vleče. Myslím na Tebe. Ničeho se neboj, s mensesem cysta odejde a příští měsíc jdeš do dalšího IUI. Já už příští měsíc taky zkusím IUI i když ještě nebudu po kontrole, zda kortikoidy zabraly. Další měsíc „nicnedělání“ totiž nevydržím.
@Dana 79 píše:
Je mi celkem fajn,jen pobolívá to břicho,ale to je snad ok , při Nikče mě bolelo taky,ale to už je dávnoDnes jsem volala do Gennetu a mám přijít zítra,tak uvidíme jak to stihnu,ale mám snížit v těhotenství Prednison na půl prášku,tak mi to nejdřív musejí potvrdit z krve.
Dani, tak co krev?? Už tu čekáme na vysoké číslo HCG hormonu ![]()
Jo jo Handí,tak si budeme muset počkat do zítra ,protože mi jí nabrali a až zítra si mám zavolat ,chjoooo
. Jinak ti schvaluji ,že se pouštíš do dalšího IUI,aspoň ti to uteče
.
Holky, nevíte jak dlouho trvá vyřízení žádosti na IVF na pojišťovně? Kdybych chtěla jít na IVF v červnu, zda už to mám řešit?
Dani, jsme napnuté do zítřka ![]()
Já podávala žádost o IVF při posledním IUI,aby mi to napojovalo hned další cyklus. 14 dní až 3 týdny jak ve kterém CAR. V květnu bych podala žádost.
handa30 - mě koncem roku v pražském Pronatalu řekli, že to obvykle trvá cca 14 dní. A tuším, že to schválení má i nějakou „expirační“ dobu - prostě platí jen na nějaký čas - ale to už si nepamatuju.
handi, já když teď dostanu ms, tak mám hned přijít, domluvíme se na IVF, pošleme žádost a od další ms bych měla začít stimulovat. Takže pokud chceš až na červen, určitě bych si to ještě nevyřizovala a jak říká bjouček - není to schválení neomezené ![]()
dani mam na tebe radu prosim te pristi cyklus budu stimulovat injekcami u iui ale doktorka mi rekla ze budu mit 20 injekci zda se mi to hrozne moc na to ze to bude jen iui co myslis bude to v pohode?
@hanka1120 píše:
dani mam na tebe radu prosim te pristi cyklus budu stimulovat injekcami u iui ale doktorka mi rekla ze budu mit 20 injekci zda se mi to hrozne moc na to ze to bude jen iui co myslis bude to v pohode?
To nevím , já jich měla celkem 12 ,ale třeba budeš mít nějakej delší protokol,nevím co všechno budeš píchat? Já osobně bych raději šla do IVF s tolika injekcema,tam je větší jistota , ale Dr. ví co dělá ,tak tomu věř. Já při IUI neměla nic ,ale ovulovala jsem bez léků. ![]()
dekuji v patek se ji jeste poradne zeptam ja mam spatnou reakci na folikuli bud jsou zadny nebo maly bez hormonu .s clostikem jsem mela jeden folikul