IUI - zkušenosti

• Fotoalbum (66)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15413
1.5.12 21:00

Lucc, panejo, to je folíků, tak ať hezky dorostou :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
2.5.12 07:11

hando prave ze spatne,folikuli byli jeste mensi 16mm a 16mm sliznice 7mm a doktorka mi rekla ze na iui to tento mesic neni,ze se mame snazit doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
2.5.12 11:31

Hani, to mě mrzí :( Folici dorostli jen 16 mm, ach joo. Ale zkoušejte to doma. Podivej se na Ivču!! Takže neházej flintu do žita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
2.5.12 11:36

handi oni dorostou stoho strach nemam ale ovulka bude pozdeji nez byva.ale dneska mne fest bolijou vajecniky a podbrisek tak bude brzo ovulka.snazime se kazdy den.ty budes testovat kdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
2.5.12 12:04

Příští týden, vůbec se na to netěším, zas uvidím ten sněhobílý test a budu mít zkaženou náladu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
2.5.12 12:44

jo jo hando je to hrozny samo to znam a rikam si cim dil to trva tim horsi.ja mynuly cyklus uplne obrecela.drzim ti palecky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
2.5.12 19:50

Holky prosím poraďte mi, byla jsem na záchodě a měla na papíru trošičku krve, přitom menses mám dostat až za týden a zítra testovat. Nikdy se mi to nestalo, tak mě to trochu polekalo. Byla jsem to zkontrolovat a teď už nic. Nevíte co by to mohlo být?

• Citovat
  • Upravit
6327
2.5.12 20:59

PAVLI MNE SE TO TAKY STALO MYNULI CYKLUS ALE TO JSEM MELA ZROVNA OVULKU.ALE TY MAS PO OVULCE TYDEN ZE?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
2.5.12 21:02

Hani zítra 14dní od IUI, tak právě nevím co to má být. Mě se nikdy nic podobního nestalo :(

• Citovat
  • Upravit
15413
2.5.12 22:04

Pavli, tak uvidíš, jestli se nerozjede menses, jestli ne, tak by to mohlo být zahnizďování ;) .

Hanko, tak pokud tě bolí vaječníky, tak bych řekla, že už ovulku právě máš, takže šup na tuleníčko :-).

Handi, chápu, že máš strach z testování, ale jednou to přece vyjít musí! Držím moc pěstičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
3.5.12 08:34

Tak menstruace nedorazila a na testu opět jen /

• Citovat
  • Upravit
891
3.5.12 09:59
@PavlaPir píše:
Tak menstruace nedorazila a na testu opět jen /

Pavli, druhá čárka se může objevit třeba až za 3 dny. Jsou to nervy, drž se, holka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlaPir
3.5.12 12:05

Handi ani nevíš jak ráda bych jí tam viděla. Jo to jsou, děkuju. Také ti držím palce, ať to konečně vyjde. Jak ti je?

• Citovat
  • Upravit
4894
3.5.12 12:15

zdravím holky tak dnešni UTZ dopadl dobře zitra mi sestra pichne pregnyl a 12.30H IUI :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
3.5.12 12:32
@PavlaPir píše:
Handi ani nevíš jak ráda bych jí tam viděla. Jo to jsou, děkuju. Také ti držím palce, ať to konečně vyjde. Jak ti je?

Pavli, je mi furt stejně. Děsím se příštího týdne až budu testovat. Dnes jdu k Dr. podat si žádost na IVF. Mám z toho dost rozporuplné pocity. A jak je Tobě? Cítíš se třeba nějak jinak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí