Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Petka007 já ho používala mamatest 10 a nikdy jsem s ním neměla problém. Je levnej a docela spolehlivej, já byla magor a testila jsem furt
. Tak jsem zvědavá jak v pondělí dopadneš, držím pěsti
.
Ahoj holky koukam ze vam to pekne utika, dani, a ivco.ja vas ctu furt ale jsou dny kdy sem nemam co napsat.
Ivco vubec nic jen to ze mi tedka ms dosla az 36dc, a pred ivf mi chodila pravidelne jak hodinky po 28 dnech, a a jeste jsem si mela silnou jak hrom..zhanim praci abych si chvili oddechla a prisla na jiny myslenky. jinak se mam fajn
Hančo, tak to je koukám po těch hormonech pěkně rozhašené, tak ať se ti brzy srovná do normálu. A přeji hodně štěstí při hledání práce!
Ivco dekuji.snad se brzy ms vrati do normalu, a kdyz ne skocim na gyndu.
Ahoj Haní, neboj se všechno se srovná a pak se přidáš k nám těhulím. Já měla taky všechno rozházené a pak se to srovnalo. Někdy mi připadá, že mám v sobě chobotničku protože má ty končetiny uplně všude až pod žebrama. Haní a nic si z toho nedělej, že nemáš co napsat, já se přidala do skupiny těhulí a taky tam nemám někdy co napsat, mezi vámi tady je mi líp
.
Tak to jsem na tom podobně, taky chodím do skupiny těhulí a taky jsem zatím nezapadla, ale je to i tím, že nás tam je hrozně moc a nestíhám to ani dočítat, natož na vše reagovat.
Holky, já dnes zkoušela znovu testnout a zdá se mi (teda doufám, že nezdá), že je tam malinký duch. Testovala jsem Mamatestem 10. Ukázal vám tento test někdy falešného ducha?
Petko, držím moc pěsti, aby to vyšlo! Mě bohužel ukázal ducha nejednou, stalo se mi asi 4×, že z toho nic nebylo, ale mohlo to být i tím, že se těhotenství prostě neudrželo…
@Ivča78 já mám právě strach, že to nevyjde. Ale je mi poslední dobou jaksi divně od žaludku, takové tlačení nebo co, ale nevím, jestli to není duphastonem :/
Petko, on ten strach, že to nevyjde, k počátkům těhotenství tak nějak patří. Alespoň já jsem to tak měla pokaždé. A dokud nebudeš držet miminko v náručí, tak to úplně nepřejde a potom se zase začneš bát jiných věcí
. To, že je ti divně, tak to vypadá nadějně, držím moc pěsti! A kdy jsi testovala, bylo to z ranní moči? Tam by to mělo být nejvíc vidět.