Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@slunečnoice81 tak to jo moc ti přeju, aby ti to vyšlo hned na poprvé a dobře jsi snášela stimulku
.
@slunečnice81 píše:
@handa30 ano, dneska poprvé jsem si píchal Gonal 75j…ve středu jdu na UTZ tak uvidíme jak budu reagovat. Handi, ty jsi stimulovala jak dlouho??Kolik jsi měla úrodu?
Já jsem stimulovala jen 6 dní. Úrodu jsem moc velkou neměla, jen 5 foliků a z toho se oplodnila jen 2 vajíčka. Jedno mi po dvou dnech šoupli do dělohy a druhé je v mrazáku. Nicméně to jedno se chytlo a už má 12 cm
Držím Ti moooc palce. A piš nám, jak to probíhá ![]()
Ahoj holky ve čtvrtek příští týden budu 10 DC. Lékař mi řekl, že mám 10 - 13 den přijít na kontrolní ultrazvuk, jenže, když bych šla ten 10 DC a píchli mi pregnyl, tak půjdu na IUI už v pátek? to se mi zdá brzy a kdybych šla na kontrolní ultrazvuk v pátek, tak to už se mi zdá zase pozdě, když by bylo IUI až v pondělí. Měla jste to některá taky tak?
Petko takle se to neda rict vse se odviji podle ultrzvuku zalezi jak budes mit folik veliky, protoze pregnyl se picha tak ze folik musi byt velky aspon 18mm .ja chodila na ultrazvuk 12dc protoze ovulku mivam pozdeji a pregnyl jsem pichala az tak 14-15dc.
@hanka1120 já byla právě minule na ultrazvuku 11 DC a folikul měl 18mm a hned mi píchli injekci a za 2 dny jsem šla na IUI. Přemýšlím, jestli nemám jít až 14 DC v pondělí, ale zase mám strach, aby nebylo náhodou pozdě ![]()
Petko ja bych sla asi v patek, protoze v pondeli muze byt pozde.
Já bych šla také raději dřív, dvakrát jsem IUI propásla, prototože jsem přišla pozdě.
Ahoj, holky potřebuji poradit.dnes jsem byla 14 DC na utz, a je tam folikul stejně velký jako před 3 dni, cO jsem byla taky na utz. Brala jsem clostík, tak tam toho bylo víc a jen jeden měl 12mm, dne 11DC a dnes mi řekla, že má taky 12mm.tak to nechápu. Prý ještě počkáme, jdu zase na utz 17DC. Mě se zdá, že už to prasklo, nebo myslíte, že je možný, že růst zastaví a pak zase rozjede. Dnešní sobotní cesta do Caru byla zbytečná, v pondělí mělo být iui. Škoda. Dík za vaše zkušenosti
@Petrommila na mě Clostík vůbec nezabíral, folíky mi nedorůstaly. Třeba ti ještě doroste a v pondělí to budeš mít akorát. Moje ségra otěhotněla až 20 DC u každého je to jiné. Moc ti držím palečky.
Ahoj holky, v sobotu jsem byla na třetím IUI a fakt chci věřit, že se to povede a nebudeme muset na IVF. Doktorka říkala, že pokud se povede IUI, je to většinou při druhém nebo třetím pokusu. Na ultrazvuk chodím vždycky 15 den, mám dlouhý cyklus, a tak 17 DC vychází na samotnou IUI. Abych šance trochu zvýšila, cvičím i Mojzíšovou.
Ahoj holky,
tak po dlouhé době píšu. Dnes jsem byla na utz a ve čt bych měla jít na punkci. Ježe tam mám být už v 7hod. a nestihnu malého dát do školky a manžel zrovna čt také nemůže
. Tak mě chytla taková depka, že bych se nejraději teď hned na všechno vykašlala ![]()
@PavlaPir píše:
Ahoj holky,
tak po dlouhé době píšu. Dnes jsem byla na utz a ve čt bych měla jít na punkci. Ježe tam mám být už v 7hod. a nestihnu malého dát do školky a manžel zrovna čt také nemůže. Tak mě chytla taková depka, že bych se nejraději teď hned na všechno vykašlala
To je mi líto, tak to snad ještě nějak vymyslíte. Nějaká kamarádka by ti ho do školky neodvedla? No jo, ale co doprovod na OPU viď! Nebuď smutná, třeba to ještě vymyslíte
.
No snad to nějak dopadne… Já jdu na nativ, takže bez narkozy- tudiž nepotřebuju doprovod
. Jen nechápu, proč už tam mám být v 7hod., když půjdu na řadu až tak okolo 10 ![]()
Tak holky halo halo, nikdo sem nechodí! Jakpak se všechny máte? Snažilky i těhulky. Já už odpočítávám dny do porodu, protože jsem už hotová v noci čumim do stropu každý den o 4:00 a to chodím spát kolem půlnoci
. Byli jsem na veletrhu v Letňanech a koupila jsem si kočárek nic drahého, ale prostorný je, což jsem na zimu chtěla. Handí nebyla jsi se tam podívat? Pobavila mě má 15ti letá dcera, která mi řekla, když mě viděla v podprdě a kalhotkách,,mami ty jsi těhotná, už je to poznat" a já se tady koulím už osmý měsíc
. To je strašný za dva týdny Nikolce bude 15 a Anetka se narodí o měsíc později, takový věkový rozdíl.
Zdravím všechny
Dnes jsem byla na kontrolním UTZ po stimulaci. Jsem 10 DC a jeden folík 13 mm a další 8 mm, 14 DC mám jít znovu na UTZ, myslíte, že folíky ještě narostou?