Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Dana 79 Dani, tak to chápu, že jsi naštvaná
. A přes co jsi to kupovala, nejde to někde nahlásit, že ti přišla ta houpačka nefunkční? Pochybuju o tom, že by s tím pošta flákla tak, že by se zrovna něco stalo s tím houpáním.
@Ivča78 tchán dělá na poště na vykládce a můžu Ti říct, že mladí s těmi balíky tak hážou, že je to skoro stoprocentní vada pošty…bohužel ![]()
Holky nejhorší je, že já tý pani docela věřim, že jí to šlo. Včera se to na chvíli začalo houpat, ale teď už to zase nefunguje. Na tom, ale nic nemění fakt, že je vidět, jak to někdo rozebíral a nešlo mu to, protože ten plast je olámanej jak od šroubováku. Pani komunikovala do té doby než jsem jí tohle napsala, že už se v tom někdo hrabal
, 1500,– v pr… Jinak má pani je samé dobré ohlasy z obchůdků, no jo no riziko mechanických věcí, už jen osobní odběr!!! Jinak nakupuji na Modrém koníku a vždy super.
@Dana 79 Dančo, to je pech, teda, jinak to křesílko vypadá parádně. A co nějakého šikovného kutila, nemáš v okolí nějakého, kdo by ti s tím pomohl?
@Ivča78 No můj Honza je poměrně zručnej a hned to rozebral, pak to na chvíli šlo, ale říká, že už je ten motůrek vyběhanej a neutáhne to, jinak to prý vypadá v pořádku, tak jedině nějakej jinej motůrek, ale to je marný. A do pravy to dávat nebudu to by mě vyšla jako nová houpačka
. Jájinka bude místo motůrku, pořád se těší na miminko
. Už máš nějaké dárky, já jen dětem něco málo, ale vůbec nevím co tý mojí 15ti letý holčičce, ona nic nechce, že má všechno. To sice má, ale něco koupit musím. Chudák má v říjnu narozky, v listopadu svátek a v prosinci vánoce, tak vždycky nadává
,že má vše najednou. Ale Adámek je na tom ještě hůř co? Ten má všechno v prosinci, jak to slavíte?
@Dana 79 Dančo, dárky tak nějak naštěstí už mám. Jen teda malého a manžela trošku ošidím
. Malý z toho nemá moc rozum a já nejsem zastáncem mega množství hraček, i tak jich máme doma dost a dost a s většinou si ani nehraje. Pro manžela nějak nevím co, protože on přece nic nepotřebuje. Takže to bude slabota. No a zbytek jsme nějak vymysleli, už to mám i zabalené
. Adámkovy narozky snad ještě stihnu, ale nechci dělat nějakou velkou mega oslavu, necítím se na to, jen posedíme u dortu a chlebíčků. No a svátek na Štědrý den jako by nebyl.
To máš pravdu, oni z toho rozum nemaji, ségra to taky vyřešila super. Její malej dostává hodně dárků, protože jsme velká rodina, tak půlku ani nerozbalí, protože se mu líbí jedna věc a ostatní jde stranou. Tak mu to schovala a dostane to letos
. Je opravdu zbytečné jim toho kupovat hodně. My s Honzou to nějak neřešíme, protože stavíme, tak raději vrazíme korunky do baráčku a v rodině kupujeme jen dětem, protože je nás fakt moc a to by jsme se nedoplatili
.
Ahoj holky jsem tu nova ale asi spravne zitra si jdu nechat pichnout pregnyl a v po a ut na iui mam pry jeden folikul v pa mel 17-18mm ale do po pry akorat dojde tak doufam ze nase prvni iui vyjde uz cekame 3roky a jednou jsem potratila pred 2lety byl by to super darecek k vanocum vic k vanocum nechcu ![]()
Ahoj holky, tak to vypadá, že nám se první iui vyvedla
, testíky jsou pozitivní od 10tého dne po iui a čárka sílí, dnes jsem 12 den a čárka už je krásně vidět, sice není ještě dálnice, ale nemůžu chtít vše takhle brzo, že ano? nechci to zakřiknout, ale vypadá to nadějně a ms už mešká
. Doufám, že to vše dobře dopadne…
@Baby .. držím palečky ![]()
@Lupa tak to moc gratuluji, zase na chvilku budu věřit, že IUI funguje a to i s bídným spermiogramem, hodně štěstí ![]()
Ahoj tak to gratuluji doufam ze se mi taky povede napoprve dala jsi mi takovy ten svetly bod ze se to povede a zas verim o kousek vic tak mame vsechny testy ok ovulaci vejcovody i spermiogram a prelecena i imunita takze uz jsem jen na pulce prednisonu
Uvidíš, že to dobře dopadne a když to náhodou hned neklapne, tak neházet flintu do žita
…kam chodíš do CARu? Já do Pronatalu Praha.
Ja do frydku uz se snazime 3rok a pred 2lety jsem samovolne potratila a od te doby nic
Delaly ti 2iui po sobe? my byly dnes pichnout pregnyl a zitra a v ut na iui